Adam olsa biraz sorumluluk alır da yaşamak istediği cinsel ilişkiyi öyle beklerdi. Kendine de beddua ettirmezdi. Ben mi deli ediyorum?Canım benim ben bu konudan koşarak uzaklaşmak istiyorum izninle.. İnsanı deli edersin sen bırak ilişki yaşamayı. Adam ne yapsın kaçmayıp
Ben ,ona en başından ben artık boşuna oyalanmak istemiyorum dedim. Bu ne demek? Ben, ciddi bir ilişki istiyorum demek. Adam değilse o zaman adam gibi bir ilişki istemeyen takılmalık birini bulsaydı başta. Ki ben onu hemen de kabul etmedim. Daha kaç kişiye yorumlarda demem lazım. Her defasında kendi dedi bana ben eskisi gibi değilim diye. O zaman def olup gitse ben de etmezdim. Yok öyle insanların iki senesini çalıp başkasıyla mutlu olmak. Başkasının mutsuzluğunu üstüne mutluluk kurmak.Ya ablacım gerçekten yeter. Sanki 3 çocuğunla kapıya atıldın, alt tarafı abidik gubidik ilişkin bitmiş. Başından her şeyi kabul edip başlamışsın, adam ederim sanmışsın, bi kumar oynamışsın şu hayatta kaybetmişsin, ee?
İyi de biz napalım? Bizimle derdin ne? Kimse sana aman etme eyleme demiyor ki? Sen yine et bedduanı. Ama o mutsuz olacak diye mutlu olursan o mutluluk kıytırık bir düğün davetiyesi ile darma duman olur. Kendine yapma bunu diyoruz, yoksa elin herifinden bize ne? Böyle yana yakıla beklediğin için de hiçbir şey olmayacak ayrıca. Ne zaman unuttun, yoluna baktın, ne zaman umrunda değil o zaman o haberi alacaksın. Şimdi değil.Ben ,ona en başından ben artık boşuna oyalanmak istemiyorum dedim. Bu ne demek? Ben, ciddi bir ilişki istiyorum demek. Adam değilse o zaman adam gibi bir ilişki istemeyen takılmalık birini bulsaydı başta. Ki ben onu hemen de kabul etmedim. Daha kaç kişiye yorumlarda demem lazım. Her defasında kendi dedi bana ben eskisi gibi değilim diye. O zaman def olup gitse ben de etmezdim. Yok öyle insanların iki senesini çalıp başkasıyla mutlu olmak. Başkasının mutsuzluğunu üstüne mutluluk kurmak.
İyi de biz napalım? Bizimle derdin ne? Kimse sana aman etme eyleme demiyor ki? Sen yine et bedduanı. Ama o mutsuz olacak diye mutlu olursan o mutluluk kıytırık bir düğün davetiyesi ile darma duman olur. Kendine yapma bunu diyoruz, yoksa elin herifinden bize ne? Böyle yana yakıla beklediğin için de hiçbir şey olmayacak ayrıca. Ne zaman unuttun, yoluna baktın, ne zaman umrunda değil o zaman o haberi alacaksın. Şimdi değ
Bir şey yapın mı dedim? Benim sizinle niye bir derdim olsun? Şurada bir soru sorduk sadece. O kadar. Hâlâ düğün davetiyesi diyor. Darma duman olmak diyor.İyi de biz napalım? Bizimle derdin ne? Kimse sana aman etme eyleme demiyor ki? Sen yine et bedduanı. Ama o mutsuz olacak diye mutlu olursan o mutluluk kıytırık bir düğün davetiyesi ile darma duman olur. Kendine yapma bunu diyoruz, yoksa elin herifinden bize ne? Böyle yana yakıla beklediğin için de hiçbir şey olmayacak ayrıca. Ne zaman unuttun, yoluna baktın, ne zaman umrunda değil o zaman o haberi alacaksın. Şimdi değil.
Bende evlenmeden cinsel birlikteliğe karşı biriyim tabiki herkes bizim gibi düşünmeyebilir saygım var hayatımda birkaç kişiye(gerçekten kalbimin acıdığını hissettiğim)kişilere ettim beddua herkese etmem edemem sadece arkadaşlığımı dostluğumu keserim..sen et bedduanı gerçekten canın kalbin yandıysa zaten Allahım görüyor biliyor..bu dünyada kimsenin yaptığı kimsede kalmaz ilahi adalete güvenen biriyim kimin ne yaşadığını kimse bilmez konuşmak alay etmek kolaydır ama sadece acıyı çeken kişiden başka kimse anlamaz bilmezDarısı bana. Şuraya bakıyorum da salak diyen de olmuş, psikoloji bozuk diyen de olmuş. Şimdi içimi rahatlattınız. Kendim gibi birini buldum. İki psikolojisi bozuk birbirimizin dilinden iyi anladık. Ben de yine olsa yine ederim. Çünkü insanlar, başına gelmeden anlamıyor. Teşekkür ederim yanıtınız için ve diğerleri gibi yanıt vermediğin için. Sen benim dilimden almamışsın. Kendimi zor tutuyorum sahiden yanıt veren çoğu kişiye karşı da beddua etmemek için. Zira hepsinin üslubu küçümseyen, alay eden bir üslup. Bir de bana yorumlarda birisi cinsel ilişki yaşasa da kurtulsa demiş. Ahmak galiba. İstesem sanki iki senedir yaşamazdım. Salak deyince bir de umarım mutlu olur yazmış. Yazık! Kendi de bir de hemcinsim olacak. Bir arkadaş diyeni kadınlar değil, verenler kulübü olmalı buranın ismi ki benim dediğim onca şey içinde bir tek beddua ederken ileride karın da kendin gibi başkaları ile yatıp kalkmış biri olmasına takılı kalmış çoğu. Ben, evlilik dışı cinsel ilişkiyi doğru bulan birisi değilim. İsteyen istediğini yaşasın. Buna saygım var ama yaşamak istemeyen birinin de üstüne bu kadar düşülmez. Yazık cidden. Çoğunun anne babası benim kızım yapmaz, benim kızım düzgün diye geziyordur. Bu derece güvenen ailenin güvenini kırmak mıdır erdemli insan davranışı? Bu düpedüz yalancılık.
İş bana gelince ben birine salak deyince site bana uyarı vermiş. Sorduğum günden sonra daha sayfaya giremedim. Ne saçma sapan bir site. Millet, bana edince onlara hiçbir şey olmamış.
Garibe umutlara sarılmaya devam et, sen bekledikçe adam da gül gibi yaşar artık.Bir şey yapın mı dedim? Benim sizinle niye bir derdim olsun? Şurada bir soru sorduk sadece. O kadar. Hâlâ düğün davetiyesi diyor. Darma duman olmak diyor.Sanki geleceğe gidip geldin. Ne biliyorsun acaba neyin ne olacağını? Geleceğe gidip de bana öyle mi haber getirdin? Yorumlarda biri ben de ettim ve tuttu. Yine olsa ederim yazmış. Belki bende de öyle olacak. Ne malûm?
HahhahaGelip kondum yine
Sana mı sormalıydım ne yapacağımıHahhaha
Başka yere konsaydin keşke maşallah sorularla boğuyorsun yine
Söyledi kahinGaribe umutlara sarılmaya devam et, sen bekledikçe adam da gül gibi yaşar artık.
Araştırırsan görürsünOkadar emin olma onu sadece Allah bilir
Kaç yaşında olursanız olun. Hayat her an insana bir şeyler öğretiyor. Belli ki yürüyecek çok yollarınız var. Zira kişi kendi yaşamadan, bir şeyleri tecrübe etmeden iyi akıl veriyormuş. Başkası olsa belki ben de şu durumu yaşamasam aynı şeyi derdim. Ki demişliğim de oldu vaktine. Bence büyük konuşmayın. Hayat devam ediyor.Valla 32 yaşındayım, cok sevdiğim, cok sevildiğim insanlar geldi geçti bunca senede, hayal kırıklığına da uğradım ama karakterinde bozukluk gördüğüm insanı "ben daha iyisine layigim" deyip terketmeyi bildim.
Eğer ki hayatıma aldığım kişi eski sevgilisini aldatmış, bunu gururla anlatan biriyse, beni yermek için küçümseyici cümleler kuruyorsa , manipülasyon ile istemediğim şeyleri yaptırmak istiyorsa, beni birileriyle kıyasliyorsa ve hala ben adamın peşinden koşup "evleneceksen gel" diyorsam mutsuzluğu hak etmişim demektir. O zaman bana da mustehak
Başkalarının mutsuzluğunun cetelesini tutacağıma bu sevgi acligim, özgüven eksikligimin kaynağı nedir diye aç gezer terapiye giderdim muhtemelen
Milletin kukusunun derdine bu kadar düşme ya.Hayatta daha güzel dertler var sevmek ve sevilmeye layık olmak , kimsenin ahlak bekçiliğini yapmayıp kendi hayatını yaşamak gibi. Kr
Bir anket butonu varsa sayfanın yapın. Ben sayfayı bilmiyorum. Bakalım, yüzde kaçı önemsiyormuş? Ben başka sayfada yaptım. Hepsi önemsemedi ama çoğu önemsiyor çıktı. Mesele birinin önemsemesi veya önemsiz bulması değil. Herkes önce kendine baksın. Mesele dengini bulması.Kadın cinsellik yaşayınca kötü biri mi oluyor anlamadım belki dünyanın en iyi insanı ama zamanında birini sevmiş bir şey yaşamış ne alaka yani bakirelik çok mu önemli erkekler o kadar önemsemiyor emin ol
Soruyorsun ya konu actinSana mı sormalıydım ne yapacağımı
İyi işte o gözünün hiçbir şey görmediği, önüne her şeyi sermiş olduğu kişi de hayatının dersini versin umarım.Dün öyle demiştir, yarın birine gönlünü kaptırır, bi şeyi gözü görmez. Kendi değer yargılarına göre değersiz olan kadına öyle şeyler yapar ki, dayanamazsın. Aşık erkek nasıl olur 29 yaşına kadar görmedin mi? Erkeklerin sevmesinden kork, gerçekten kork. Gerçekten sevdiklerinde içlerinden bir ömür çıkmıyor.
Her şeye atlamak zorunda mısın?Soruyorsun ya konu actin
Konunun başından şuana kadar soru soruyorsun
Sorular ve soru işaretiyle dolu yazdıkların
Ben, zaten kendim için kurtuldum diyorum her zaman ama o da birinden bir darbe yesin ki bir daha kimseye aynı şekilde olamasın istiyorum.İyi de Allah akıl vermiş, gör diye karşına bin tane falsosunu çıkarmış. Israrla adam terketmese devam edecekmişsin. Nasıl tüm suçluyu adam olarak görebilirsin ki? Bir kendine dışarıdan bak.
Başkalarını suçlamak kolaydır, ama başkalarını sucla suçla bir adım ilerleyemezsin. Önemli olan hatalarını bilmek, altındaki sebebi bulmak ve bir daha yapmamak.
Yoksa mağdur olmaktan kolay ne var ki? Sevgiliyken dayak yiyen insanlar nişanlanıp evlenip dayak yiyince 'hayatimi kararttı,bühüü , çolugum cocugum var' diye konu açıyor. Onlardan ne farkın var?