Ahım tutar mı

Canım benim ben bu konudan koşarak uzaklaşmak istiyorum izninle.. İnsanı deli edersin sen bırak ilişki yaşamayı. Adam ne yapsın kaçmayıp
Adam olsa biraz sorumluluk alır da yaşamak istediği cinsel ilişkiyi öyle beklerdi. Kendine de beddua ettirmezdi. Ben mi deli ediyorum? O delilik belki de içindedir. Gitsin o kendi kolay lokmasına.

Ben ,ona en başından ben artık boşuna oyalanmak istemiyorum dedim. Bu ne demek? Ben, ciddi bir ilişki istiyorum demek. Adam değilse o zaman adam gibi bir ilişki istemeyen takılmalık birini bulsaydı başta. Ki ben onu hemen de kabul etmedim. Daha kaç kişiye yorumlarda demem lazım. Her defasında kendi dedi bana ben eskisi gibi değilim diye. O zaman def olup gitse ben de etmezdim. Yok öyle insanların iki senesini çalıp başkasıyla mutlu olmak. Başkasının mutsuzluğunu üstüne mutluluk kurmak.

İyi de biz napalım? Bizimle derdin ne? Kimse sana aman etme eyleme demiyor ki? Sen yine et bedduanı. Ama o mutsuz olacak diye mutlu olursan o mutluluk kıytırık bir düğün davetiyesi ile darma duman olur. Kendine yapma bunu diyoruz, yoksa elin herifinden bize ne? Böyle yana yakıla beklediğin için de hiçbir şey olmayacak ayrıca. Ne zaman unuttun, yoluna baktın, ne zaman umrunda değil o zaman o haberi alacaksın. Şimdi değil.

Bir şey yapın mı dedim? Benim sizinle niye bir derdim olsun? Şurada bir soru sorduk sadece. O kadar. Hâlâ düğün davetiyesi diyor. Darma duman olmak diyor. Sanki geleceğe gidip geldin. Ne biliyorsun acaba neyin ne olacağını? Geleceğe gidip de bana öyle mi haber getirdin? Yorumlarda biri ben de ettim ve tuttu. Yine olsa ederim yazmış. Belki bende de öyle olacak. Ne malûm?

Bende evlenmeden cinsel birlikteliğe karşı biriyim tabiki herkes bizim gibi düşünmeyebilir saygım var hayatımda birkaç kişiye(gerçekten kalbimin acıdığını hissettiğim)kişilere ettim beddua herkese etmem edemem sadece arkadaşlığımı dostluğumu keserim..sen et bedduanı gerçekten canın kalbin yandıysa zaten Allahım görüyor biliyor..bu dünyada kimsenin yaptığı kimsede kalmaz ilahi adalete güvenen biriyim kimin ne yaşadığını kimse bilmez konuşmak alay etmek kolaydır ama sadece acıyı çeken kişiden başka kimse anlamaz bilmez

Garibe umutlara sarılmaya devam et, sen bekledikçe adam da gül gibi yaşar artık.

Vur şu adamın adresini gidip dövelim

Niye bekareti olan kızı bırakıp bekareti olmayan biriyle birliktesin hak mi bu adil mi bu

Al sana al sana irz düşmanı diyelim

Sen ohhhhhh ahım tuttu dersin içinin yağları erir

Bizde senin şu soru işaretlerinden kurtuluruz

Son düzenleme:
Kaç yaşında olursanız olun. Hayat her an insana bir şeyler öğretiyor. Belli ki yürüyecek çok yollarınız var. Zira kişi kendi yaşamadan, bir şeyleri tecrübe etmeden iyi akıl veriyormuş. Başkası olsa belki ben de şu durumu yaşamasam aynı şeyi derdim. Ki demişliğim de oldu vaktine. Bence büyük konuşmayın. Hayat devam ediyor.

Vaktinde reddettiğim zamanlar ayarında birini bulsaydı. Zorla mı sevgili olduk? Böyle biri mi sevgiyi hak ediyor? Sorumsuzca ilişki yaşa, her naneyi ye. Acaba bir gün kendi evladınızla birisi gayrimeşru ilişki yaşamaya çalışsa bu kadar rahat olur muydunuz? Eminim, kendi canınızın bir parçası olunca pek bir ahlak, namus timsali kesilirsiniz.

Bir anket butonu varsa sayfanın yapın. Ben sayfayı bilmiyorum. Bakalım, yüzde kaçı önemsiyormuş? Ben başka sayfada yaptım. Hepsi önemsemedi ama çoğu önemsiyor çıktı. Mesele birinin önemsemesi veya önemsiz bulması değil. Herkes önce kendine baksın. Mesele dengini bulması.

İyi işte o gözünün hiçbir şey görmediği, önüne her şeyi sermiş olduğu kişi de hayatının dersini versin umarım.

Ben, zaten kendim için kurtuldum diyorum her zaman ama o da birinden bir darbe yesin ki bir daha kimseye aynı şekilde olamasın istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…