Ahım tutar mı

Ben de güvenirim. Şu soruyu sormuş olduğuma bakmayın. Zira pek çok örneğini gördüm. Üstelik beddua da etmedim. İlk kez birine ediyorum. Çünkü herkesin bir dolma eşiği vardır.

Güzel o zaman. Artık elinde gayrimeşru bir torunla gelir.
Aşkom korunma yöntemleri diye bir şey var. Fazla yeşilçam kalmışsın sen, o filmlerdeki gibi sevişince takkk çocuk olmuyor. Gerçek hayat öyle bir yer değil.

Orayı sadece Allah bilir. Zira

Onu sen değil Allah bilir. Zira benim dilediğim hakkımda yaptığınız yorumların sizi bulması. Yargı dağıtmak basit. İşin içinde çırpınır iken görürüm.
Ben sana nasıl yorumlar yaptım git bi oku ilk sayfalara
Beddua öncesi belki utanırsın benim için ne güzel şeyler yazmış diye

Aşkom korunma yöntemleri diye bir şey var. Fazla yeşilçam kalmışsın sen, o filmlerdeki gibi sevişince takkk çocuk olmuyor. Gerçek hayat öyle bir yer değil.
Biliyorum ama düşük de olsa o ihtimal korunsan da var.

Okudum hepsini. Gördüm nasıl alay ettiğini.
Alay etmişim evet sen üslubunu bozup beddualar edince dedim ki adam iyiki gitmiş ve bilmedigin bir kızın bekaretine taktiğin için sen kendine bak dedim başkalarının hayatına karışma dedim

Doğru alay ettim

Alay etmişim evet sen üslubunu bozup beddualar edince dedim ki adam iyiki gitmiş ve bilmedigin bir kızın bekaretine taktiğin için sen kendine bak dedim başkalarının hayatına karışma dedim

Doğru alay ettim
Yalan mı? Etmedin mi "Vermediği için bu halleri." demedin mi? Ondan önce mi ettim sana beddua? Bu ne çirkin bir üslup? Ben de sana o yüzden ettim. Ayrıca daha kaç defa demeliyim? Okuduğunu idrak mı edememe sorunun var? Ben daha kaç kişiye diyeyim? O kadının daha öncesinden biriyle birlikte olup olmadığını biliyorum. Çünkü bunu da benim eski sevgilim dedi. Hatta başka birisi bunun için yorumlarda "Tecrübeli birisi daha iyi tatmin eder. Ne yapacağını bilir. Seni ne yapsın?"yazmış.

İyi işte onların birkaçı ile de umarım yatmaz. O zaman aslan kesilirsin.
Sen hani evli değildin? Diğer sorumda olmadığını dedin. Burada benim küçük kız diyorsun. Bu ne perhiz bu lahana turşusu?

Sen hani evli değildin? Diğer sorumda olmadığını dedin. Burada benim küçük kız diyorsun. Bu ne perhiz bu lahana turşusu?
Aşko sen bi kapat yat uyu ya kafan iyice gitmiş. Ben bekarım demedim, evliyim ben 9 yıldır, iki kızım var.

Eee hani gidiyordun. Sıkmadı mı bu bekaret muhabbeti daha seni?

Bu kim ya madem

Eklentiler

• Screenshot_20231130_004710_com.android.chrome.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 35

Eklentiler

• Screenshot_20231130_004710_com.android.chrome.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…