Ahım tutar mı

Aklıma 3 çocuklu abla geldi, kocasının eski sevgilisine demediğini bırakmamıştı, sürekli ben gözümü kocamda açtım diyordu, sandalye falan fırlatıyordu.
O abla kendini niye bozdu halen anlamıyorum...hanı sakin ağırbaşlı tipler vardır ya öyle gibiydi ya

Bile bile lades demişsin ne ahı? Ben adam ederim kafasıyla başladın büyük ihtimalle elinde patladıgn

Yaaa tek derdim o olduğu için iki yıldır bir yapmamışım. Salak mıdır? Nedir?

O abla kendini niye bozdu halen anlamıyorum...hanı sakin ağırbaşlı tipler vardır ya öyle gibiydi ya
Nasıl bozdu, zaten gelişi oydu.

Tam 4.kez alıntı yapmisin

Ortada mağdur falan yok ya ne mağduru

2 yıl süren bir şey olmuş ve bitmiş ne mağduru ya

29 yaşındasın yahu 29 yaşında ne mağduru
Hm... Yok demek. İnşallah aynı duruma kendiniz de düşersiniz. O zaman görürüm.

Ana ben bu konuyu hiç unutmuyorum katip

Bir kaç yerde yazmıştım ..

ben 3 çocuklu kendini bozan şuan Bdv olan ablayı demistim...anladın sen

Ben hemen bulsun nerede demişim? O
cümleyi kopyala yapıştır yapabilir misin?.
Benim onun hayatını takip ettiğimi acaba nereden çıkardınız? Bir süredir muhatap değiliz. Ben en başından öğrendim sadece şimdiki sevgili olduğu kadının bekaret durumunu. Hâlâ hayatına bakmam gerekmez bunu öğrenmem için. Ha şimdi dersin taktı bekarete diye ama niye bu kanıya varmış olduğunu anlam verememiş olduğumdan deme ihtimalimi eminim düşünmeyecek olduğuna. Başından diyeyim dedim.

Yaaa tek derdim o olduğu için iki yıldır bir yapmamışım. Salak mıdır? Nedir?
Salak mi

Burda sevgilim gitti bakire olmayan birine diye dövünen sensin bende bosver hayatına bak diyenim

Bir şey diyeyim iyiki sevgilin gitmiş senin gibi takıntılı birinden kurtulmuş inşallah çok ama çok mutlu olur

YA sen cidden hastasın

Bu yazdığına alıntı yaptın yazdın tekrar tekrar alıntı alıp alıp tekrar tekrar yazıyorsun

Bi git Allah aşkına offfff

Anladım kendi çabalarınızla öğrenmissiniz. Kötü olmuş ama elden bir çarede gelmiyor. Belki şu an hisleriniz daha yeni olduğu için öfkelisinizdir zamanla oda hafiflicek inan bana. Sen dua et her zaman doğru yoldan hiç bir zaman ayrılma. Daha fazlada kurcalama hayatına aldığı yeni insanları araştırma zaten herkes dengiyle birlikte oluyor. Oda kendi dengiyle bir insanla olacak. Hayatı başkasının mutsuzluğunu bekleyerek geçiremeyiz. O yüzden sen kendi yaralarını sarmaya bak. Bırak herkes layık olduklarıyla birlikte olsun. Hayatta seni ondan daha güzel sevicek insan emin ol vardır. Evli ve çocuklu insanlar aldatılıyor yinede güçlü bir şekilde tekrar ayağa kalkıyorlar. Biraz bu taraflardan bak hayata şükredicek şeyler elbet vardır önemli olan onları görmek.

Ana ben bu konuyu hiç unutmuyorum katip

Bir kaç yerde yazmıştım ..

ben 3 çocuklu kendini bozan şuan Bdv olan ablayı demistim...anladın sen
Konudaki apla da sürekli beddua ediyodu. Hatta kocası bu yüzden soğumuştu. Dilinden hayır çıkmıyor sürekli beddua diye. Anladın sen.

Dövünmüyorum. Altı üstü bir soru sordum. Soramaz mıyım? Senin benim birlikte olamadığım için bu kadar çok takılmış olduğumu düşünmen için yani öyle olman lazım. Zira azıcık aklı olan birisi istese zaten iki yıldır yapardı diye düşünür. Ki insanlar hiç sevmediği birine de bu kadar takılmaz. Çünkü umrumda olmaz. Ne hâli varsa görsün der. Beni bağlamaz der. Ha mutlu olabilecekse olsun. Eminim buna onu benim kadar seven ve değer veren birini bulamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…