O abla kendini niye bozdu halen anlamıyorum...hanı sakin ağırbaşlı tipler vardır ya öyle gibiydi yaAklıma 3 çocuklu abla geldi, kocasının eski sevgilisine demediğini bırakmamıştı, sürekli ben gözümü kocamda açtım diyordu, sandalye falan fırlatıyordu.
Bile bile lades demişsin ne ahı? Ben adam ederim kafasıyla başladın büyük ihtimalle elinde patladıgn
Yaaa tek derdim o olduğu için iki yıldır bir yapmamışım. Salak mıdır? Nedir?Bide evlenip boşanan biri olsaydı Allah mafaza benim bakireligimi aldı diye dötüyle tepeye çıkardı
ben diyor bile bile bu adam ne olduğunu kabul ettim diyor yani bir gün gideceğini aldatacagini bilerek kabul etmiş eeee adam zaten aldatıp buna gelmiş adam sütten çıkma ama diğeri bakire değil
Taktı bakireligine hayvanlarda sevişiyor diyor
Bence içinde kalmış bi sevişseydi adamla biraz rahatlardı
Nasıl bozdu, zaten gelişi oydu.O abla kendini niye bozdu halen anlamıyorum...hanı sakin ağırbaşlı tipler vardır ya öyle gibiydi ya
Hm... Yok demek. İnşallah aynı duruma kendiniz de düşersiniz. O zaman görürüm.Tam 4.kez alıntı yapmisin
Ortada mağdur falan yok ya ne mağduru
2 yıl süren bir şey olmuş ve bitmiş ne mağduru ya
29 yaşındasın yahu 29 yaşında ne mağduru
Seni şakacı seni bak nasıl kendine geldinSiz olsanız demek öyle yaparsınız.
Yapıp yapmaman umrumuzda değil eski kızı niye b*kluyon?Yaaa tek derdim o olduğu için iki yıldır bir yapmamışım. Salak mıdır? Nedir?
Ahaaa bize de beddua etmeye başlamışHm... Yok demek. İnşallah aynı duruma kendiniz de düşersiniz. O zaman görürüm.
Ana ben bu konuyu hiç unutmuyorum katipNasıl bozdu, zaten gelişi oydu.
Kocam eski sevgilisini unutmadı
10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs...www.kadinlarkulubu.com
Evet yarabbi şükür ahım.bedduam geldiHm... Yok demek. İnşallah aynı duruma kendiniz de düşersiniz. O zaman görürüm.
Ben hemen bulsun nerede demişim? OSen anlamıyorsun ki
Tamam ettiğini bulsun...sen istiyorsun ki hemen olsun bu işler böyle olmaz
Ve senden giden adamın hayatını takip ediyorsun diyorum ki hayatına devam et bırak adam ne yaparsa yapsın kimle ne yaşarsa yaşasın
Sen hala bakireliktesin bul birini evlen sende başkasının ne olduğuna mutlu mutsuz olduğuna karışma yahu
Salak miYaaa tek derdim o olduğu için iki yıldır bir yapmamışım. Salak mıdır? Nedir?
Salak mi
Burda sevgilim gitti bakire olmayan birine diye dövünen sensin bende bosver hayatına bak diyenim
Bir şey diyeyim iyiki sevgilin gitmiş senin gibi takıntılı birinden kurtulmuş inşallah çok ama çok mutlu olur
İnşallah demiş bir de tövbe yarabbim. Bence adam kurtulmuş haberi yokEvet yarabbi şükür ahım.bedduam geldi
YA sen cidden hastasınBen hemen bulsun nerede demişim? O
cümleyi kopyala yapıştır yapabilir misin?.
Benim onun hayatını takip ettiğimi acaba nereden çıkardınız? Bir süredir muhatap değiliz. Ben en başından öğrendim sadece şimdiki sevgili olduğu kadının bekaret durumunu. Hâlâ hayatına bakmam gerekmez bunu öğrenmem için. Ha şimdi dersin taktı bekarete diye ama niye bu kanıya varmış olduğunu anlam verememiş olduğumdan deme ihtimalimi eminim düşünmeyecek olduğuna. Başından diyeyim dedim.
Takmasaydin bunu belirtmezdin. İnş senin eski birden adam olurda kızla mutlu olurlarşimdiki sevgili olduğu kadının bekaret durumunu. Hâlâ hayatına bakmam gerekmez bunu öğrenmem için.
Bu beddualar dönüp kendini vurucak haberi yokİnşallah demiş bir de tövbe yarabbim. Bence adam kurtulmuş haberi yok
Anladım kendi çabalarınızla öğrenmissiniz. Kötü olmuş ama elden bir çarede gelmiyor. Belki şu an hisleriniz daha yeni olduğu için öfkelisinizdir zamanla oda hafiflicek inan bana. Sen dua et her zaman doğru yoldan hiç bir zaman ayrılma. Daha fazlada kurcalama hayatına aldığı yeni insanları araştırma zaten herkes dengiyle birlikte oluyor. Oda kendi dengiyle bir insanla olacak. Hayatı başkasının mutsuzluğunu bekleyerek geçiremeyiz. O yüzden sen kendi yaralarını sarmaya bak. Bırak herkes layık olduklarıyla birlikte olsun. Hayatta seni ondan daha güzel sevicek insan emin ol vardır. Evli ve çocuklu insanlar aldatılıyor yinede güçlü bir şekilde tekrar ayağa kalkıyorlar. Biraz bu taraflardan bak hayata şükredicek şeyler elbet vardır önemli olan onları görmek.Kurtulduğumu düşünüp mutlu oluyorum. Bunu her zaman diyorum "Allah beni böyle birinden kurtardı." ama bu aklıma geldikçe kin tutmama engel değil. Olsun çok isterdim. Neticede bu durum benim de yüreğimi yoruyor.
Evet, o demedi hatta. Ben, vaktinde sevgili olduğu kızı tanıdığım için öğrendim. Kızla samimiyetim yoktu. Sadece bir şekilde tanıştık. Olsa zaten ne olursa olsun samimi olduğumu geçtim arkadaşım olan birinin eski sevgilisiyle sevgili olmam. Yoksa eminim o da demezdi. Çünkü zaten pek de dürüst biri değil. Ben başlarda bunların (yani benden önceki sevgilisinin) aynı evde yaşadığını, cinsel birlikteliği olduğunu da bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Sadece kızdan aldatmış olduğunu duymuş idim.
Neyse ben bunu başlarda reddedip durdum. Hatta alay eder gibi gülüp "Çok inandırıcısın. dedim. O pes etmedi. O an pes etse, bunlar hiç olmasa ne ben beddua ederdim ne de bunları yaşardım. O bu yüzden arzu ettiğim her şeyi hak etti.
Konudaki apla da sürekli beddua ediyodu. Hatta kocası bu yüzden soğumuştu. Dilinden hayır çıkmıyor sürekli beddua diye. Anladın sen.Ana ben bu konuyu hiç unutmuyorum katip
Bir kaç yerde yazmıştım ..
ben 3 çocuklu kendini bozan şuan Bdv olan ablayı demistim...anladın sen
Aynen öyle. Ama ciddi sorun var aynı çember içinde dönüp duruyor.Bu beddualar dönüp kendini vurucak haberi yok