Darısı bana. Şuraya bakıyorum da salak diyen de olmuş, psikoloji bozuk diyen de olmuş. Şimdi içimi rahatlattınız. Kendim gibi birini buldum. İki psikolojisi bozuk birbirimizin dilinden iyi anladık. Ben de yine olsa yine ederim. Çünkü insanlar, başına gelmeden anlamıyor. Teşekkür ederim yanıtınız için ve diğerleri gibi yanıt vermediğin için. Sen benim dilimden almamışsın. Kendimi zor tutuyorum sahiden yanıt veren çoğu kişiye karşı da beddua etmemek için. Zira hepsinin üslubu küçümseyen, alay eden bir üslup. Bir de bana yorumlarda birisi cinsel ilişki yaşasa da kurtulsa demiş. Ahmak galiba. İstesem sanki iki senedir yaşamazdım. Salak deyince bir de umarım mutlu olur yazmış. Yazık! Kendi de bir de hemcinsim olacak. Bir arkadaş diyeni kadınlar değil, verenler kulübü olmalı buranın ismi ki benim dediğim onca şey içinde bir tek beddua ederken ileride karın da kendin gibi başkaları ile yatıp kalkmış biri olmasına takılı kalmış çoğu. Ben, evlilik dışı cinsel ilişkiyi doğru bulan birisi değilim. İsteyen istediğini yaşasın. Buna saygım var ama yaşamak istemeyen birinin de üstüne bu kadar düşülmez. Yazık cidden. Çoğunun anne babası benim kızım yapmaz, benim kızım düzgün diye geziyordur. Bu derece güvenen ailenin güvenini kırmak mıdır erdemli insan davranışı? Bu düpedüz yalancılık.
İş bana gelince ben birine salak deyince site bana uyarı vermiş. Sorduğum günden sonra daha sayfaya giremedim. Ne saçma sapan bir site. Millet, bana edince onlara hiçbir şey olmamış.