Ahım tutar mı

Beddua da etmezdim..

Bir de ahın bana dönmesi için dinî yönden benim hatalı olmam lazım. Benim tek hatam var. Değmeyen birine değer verip sevmek.
Dini yönden bakarsan elin herifiyle ne işin var?
Elin herifinin cinsel hayatından sanane?
Milletin ahlakını diline dolamak sana mı kaldı? Yok kız bakir değilmiş yok bilmemne, sanane?

Sen kim oluyorsun ki ahın tutacak, yargılamış karar vermiş ceza kesmiş vay be. Ne sanıyorsunuz kendinizi?

Siz kızı tanıyormusunuzki,sadece yatakta mutlu eder etse etse yazabiliyorsunuz neye göre,evet herşey cinsellik değil yani bakire olsa ne olur olmasa ne olur sizin ilgilendiren kısmını çözemedim adam her yeni sevgili yaptıkça onumu araştıracaksınız :)

Dinî yönden bakarsak gerdek gecesi mi tanımalı?
Peki, benden evlilik dışı cinsel ilişki beklemek kimin haddine?
Benim ağzıma kimsenin soruyu en başından sorarken ahlakını dilime doladığım olmadı. Sadece karın da senin gibi biri olur, geçmişte başkasıyla yatıp kalkmış birisi olur dedim. Bundan bunu çıkarmak için çok mu çaba gösterdiniz? Yahut niye bu kadar çok bilhassa buna takıldınız? Siz de mi gayrimeşru ilişki yaşıyorsunuz? Lafı cımbızla çekmiş olmak için öyle olmak lazım.
Peki o kim oluyor da bana bunları yapıyor? O kimse ben de oyum. O ne sanıyorsa kendini ben de öyle sanıyorum. O yaparsa bana bunu ben de böyle dilekte bulunurum.

Bulur bulur, senden daha iyisini, yatakta on numarasını, kul köle olanı da bulur.
Ülkede kendine değer vermeyen kadından çok ne var ki? Yine ağzına etse de peşinden gidecek , iki güzel söze kanıp ömrünü tüketecek güzel bir kız bulur

Adamla sevgili olmuş ayrılmış bitmiş

Dön arkanı cek git herkesi alıntılayıp adamın şimdiki sevgilisini sorguluyor bakire değilmiş yatakta mutlu etsede hayvanlarda yapıyormuş

Hiç sağlıklı değil bu düşünceleri

ister bakire olsun ister olmasin Sana ne diyorum olur mu diyor bu adil mi diyor
Sanki dünya da bir bu arkadaş ayrılmış gibi
Adam mutluysa kız mutluysa kime ne

Kızın bakire olmadığını sorgulayacak son kişi bile değilken kendine dert etmiş iste

Saplantili bir düşünce ve saplantili biri

Yanı ne üstüne vazife ki her lafı bakirelik

Ayrılmışın bitti gitti kabullen otur magbadinin üstüne kendi hayatına bak

Bu kadar hayatı zehir etme milletin hayatını sorgulayarak

Ne bulursa bulsun. Ben kurtuldum.

Elindeki ennn değerli şey bile adamı elde tutmaya yetmemiş onun hırsını yaşıyor, ona buna çamur ata ata o dilinden bir gün çekecek, 3 dk da indomie gibi bi kocası olursa gelir buraya dert yanar artık. Hayvanlar da yapıyomuş. Hayvanlar zevk almıyor ki ahahah.

Bu ah konusunu siz çok yanlış anlıyorsunuz. Beddua etmek doğru bir davranış değil. Allah zaten görüyor yaşanılanları senin ah etmene gerek yok ki bir insan sana hainlik ve kötülük yaptıysa elbet cezasını ya bu dünyada ya öteki dünyada zaten çeker.

Eeee.... Herkes de beni alıntılayıp bir sürü hakaret etmiş. Ben kendi kendime mi konuşuyorum? Üstelik bu olayın maduru da benim. Ben mi ona bana yalandan yere umut ver, aldat ve git sonra beni terk et ve başkasıyla ciddi olduğunu dediğin ilişki yap diye? Hadi sahiden hak ettiğimi düşünürüm ama ben ona en başından ciddi bir ilişki istediğimi de söyledim. Kendime yapılan haksızlığı hazmedemiyorum. Bu da gayet normal. Size yukarıda sözünü ettiğim şeyleri yapsalar mutlu mu olsun isterdiniz?

Ben doğru demiyorum ama ettiğini bulsun istiyorum. Ne eksik ne fazla...

Ben doğru demiyorum ama ettiğini bulsun istiyorum. Ne eksik ne fazla...
Ben sizin yerinizde olsam ahım tutar mı diye düşünmek yerine böyle bir insandan kurtuldum diye sevinirdim. Benimde uzun ilişkim oldu kandırıldım aldatıldım gerçeğı öğrenir öğrenmez her yerden engelledim. Sonra gidip rabbime dua ettim her gün bana gerçek yüzünü gösterdin ve beni korudun diye. Ama bu çocuk sana zamanında gerçek yüzünü zaten göstermiş önceki ilişkisindeki insanı aldattım demiş sen buna rağmen birliktelik yaşamıssın onunla kandırmamış ki seni açık açık ben buyum demiş sana bence ahım tutar mı diye bekleme kendin için dua et daha hayırlı temiz kişileri karşıma çıkar böyle insanlarıda benden uzak tut diye...

Bide evlenip boşanan biri olsaydı Allah mafaza benim bakireligimi aldı diye dötüyle tepeye çıkardı

ben diyor bile bile bu adam ne olduğunu kabul ettim diyor yani bir gün gideceğini aldatacagini bilerek kabul etmiş eeee adam zaten aldatıp buna gelmiş adam sütten çıkma ama diğeri bakire değil
Taktı bakireligine hayvanlarda sevişiyor diyor

Bence içinde kalmış bi sevişseydi adamla biraz rahatlardı

Tam 4.kez alıntı yapmisin

Ortada mağdur falan yok ya ne mağduru

2 yıl süren bir şey olmuş ve bitmiş ne mağduru ya

29 yaşındasın yahu 29 yaşında ne mağduru

Aklıma 3 çocuklu abla geldi, kocasının eski sevgilisine demediğini bırakmamıştı, sürekli ben gözümü kocamda açtım diyordu, sandalye falan fırlatıyordu.

Kurtulduğumu düşünüp mutlu oluyorum. Bunu her zaman diyorum "Allah beni böyle birinden kurtardı." ama bu aklıma geldikçe kin tutmama engel değil. Olsun çok isterdim. Neticede bu durum benim de yüreğimi yoruyor.
Evet, o demedi hatta. Ben, vaktinde sevgili olduğu kızı tanıdığım için öğrendim. Kızla samimiyetim yoktu. Sadece bir şekilde tanıştık. Olsa zaten ne olursa olsun samimi olduğumu geçtim arkadaşım olan birinin eski sevgilisiyle sevgili olmam. Yoksa eminim o da demezdi. Çünkü zaten pek de dürüst biri değil. Ben başlarda bunların (yani benden önceki sevgilisinin) aynı evde yaşadığını, cinsel birlikteliği olduğunu da bilmiyordum. Sonradan öğrendim. Sadece kızdan aldatmış olduğunu duymuş idim.
Neyse ben bunu başlarda reddedip durdum. Hatta alay eder gibi gülüp "Çok inandırıcısın. dedim. O pes etmedi. O an pes etse, bunlar hiç olmasa ne ben beddua ederdim ne de bunları yaşardım. O bu yüzden arzu ettiğim her şeyi hak etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…