ahh eşşek herif ! (part 2)

Özeti bile karışık.
Şimdi aysu konu sahibi..
Buğra sevgilisi. Bir de hostes var buğradan hamile kalan.
Aysu buğradan büyük. Valla yaş problemi gibi.
Aysu ayrılmak istemiyor, buğra yaşı bahane ediyor. Ve sonunda hostesi itiraf ediyor.
Doğru mu?

Su Pucca neymis yaw?
Valla acik soylemek gerekirse, hayati nerde aksam orda sabah yasayan, abuk subul ask cumleleriyle kendini feylesof zanneden bir arkadasim okudugunu ve cok begendigini soyleyince kitabin arka kapagini bile okumadim :)
Cunku benim hayatim ne yapmam gerektiğinden cok, ne yapmamam gerektigi uzerine kurulu.

yok yok ayrılar zaten bir kaç aydır Buğra aramış Aysuyu işte Aysuyla beraberken aldatmış hostesle şimdide hamileymiş kız ama Buğra ayrılmak istiyomuş. Havuz problemi gibi

nasil bulcagimizi söyle o zaman :18:

İnstagrama girince arama kısmı var orda etiket aramada o etiketleri ayrı ayrı aratın önünde her kare olan kelimeyi yani. Valla hangi kelimeden buldum hatırlamıyorum ama biraz aşağı inince sigaralı bi foto.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pucca rezil bir kadın ya twitterına bakın bi. Böyle böyle para kazanıyolar ya olanca cahillikleriyle. Biz derdimize yanalım.

yok yahu o kadar aramaya gerek yok direk yazanı googledan yazıp instagram yazsın çıkıyo zaten

Kızı ben de buldum da allah aşkına ne güzelliği kızda kezbanlık sel olmuş akıyor....

kezbanlığına bir şey diyemem, kaşı gözü bacağı güzel yani bence

konu sahibi bunca detayı vermeseymiş iyiymiş cidden, saniyeler sürdü bulmak

aynen öyle yaptim ama bulamiyorum bi türlü

kezbanlığına bir şey diyemem, kaşı gözü bacağı güzel yani bence

konu sahibi bunca detayı vermeseymiş iyiymiş cidden, saniyeler sürdü bulmak

Keşke takma isim falan kullansaymışş zavallı kızında birşeyden haberii yokkk

yok yahu o kadar aramaya gerek yok direk yazanı googledan yazıp instagram yazsın çıkıyo zaten

Anaaa doğru ya ben telefondan girdiğimden aklıma direk instagramdan bakmak geldi. Hanımlar KOŞUN GUGILLAYINCA ÇIKIYÜÜÜR

ulaşma yollarını bu kadar aleni yazmasak daha iyi olur sanki.
özelden bari anlatın iyice deşifre olmasınlar.
hoş orasını da konu sahibi mi düşünseydi artık bilmiyorum.

ulaşma yollarını bu kadar aleni yazmasak daha iyi olur sanki.
özelden bari anlatın iyice deşifre olmasınlar.
hoş orasını da konu sahibi mi düşünseydi artık bilmiyorum.

Valla bencede konu sahibi düşünmeliydi hostes şöyle yazmış diye bide atmasaydı bulmamız imkansızdı.

Aynen dedigini yapmistim bende ama olmadi.. valla delircem neyi yanlis yapiyorum ben ya bi türlü cikmiyo bende delircem meraktan bi yardimmmmm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…