ahh eşşek herif ! (part 2)

he sen ona dedin, ona en çok yazık zaten. ne sürtüklüğü kaldı ne hamileliği, bir de fotoğrafı çıktı ortaya eyvah ki eyvah

Aynı şey bana yapılsa diye düşünüyorumda yazık gerçekten. Tamam bi sıkıntı dert olabilir ama bu şekilde açıkça deşifre ederek ortaya konulmamalı. En azında takma isim kullanılabilir yada instagramdan yazmayı bile bilmiyo diyebilirdi direk kopyalamak yerine. :26:

arkadaşlar bulamayanlar çok merak etti haklı olarak , özelden yazın diyorsunuz , ben de merak ettiğim için aratıp buldum .
merakınızı gidermek isterim ama gerçekten ahlaki bulmuyorum kızın adı şu diyerek, kul hakkına giriliyor bir yerden sonra.
ben etiketleri instagramdan aratarak çok kolay buldum.
bir sürü günaha girdik zaten bir de kızı deşifre etmek istemiyorum kusura bakmayın.

Ben de buldum ama sonra çok üzüldüm. Deşifre oldu resmen kız. Konu sahibi sanki bulmamızı ister gibi hareket etti yalan yok. Yazmış oraya nal kadar merak bu açtık baktık. E şimdi adı soyadı belli hostes olan kızın(bu arada ben konu sahibinin kendisini de buldum neyse) biri burda kızı tanıyor çıkabilir gidip kıza söylese, kız buraya gelse.. Ortalık ne hale gelir düşünmek istemiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bulamayanlar çok merak etti haklı olarak , özelden yazın diyorsunuz , ben de merak ettiğim için aratıp buldum .
merakınızı gidermek isterim ama gerçekten ahlaki bulmuyorum kızın adı şu diyerek, kul hakkına giriliyor bir yerden sonra.
bir sürü günaha girdik zaten bir de kızı deşifre etmek istemiyorum kusura bakmayın.

Ben de aynı sebepten paylaşmıyorum..

Ben de buldum ama sonra çok üzüldüm. Deşifre oldu resmen kız. Konu sahibi sanki bulmamızı ister gibi hareket etti yalan yok. Yazmış oraya nal kadar merak bu açtık baktık. E şimdi adı soyadı belli hostes olan kızın(bu arada ben konu sahibinin kendisini de buldum neyse) biri burda kızı tanıyor çıkabilir gidip kıza söylese, kız buraya gelse.. Ortalık ne hale gelir düşünmek istemiyorum.

Ayrıca kimsesin kimseye hakaret etme hakkı yok. Konu sahibi kız için açık saçık giyindiğini söylemiş ama aynı giyim tarzındada kendisi beni kesinlikle ilgilendirmiyo ama eleştirdiği için söyledim ayrıca konu sahibininde instagramında bira resmi var. Karşımızdakini eleştirmeden düşünelim bence.

Aynı şey bana yapılsa diye düşünüyorumda yazık gerçekten. Tamam bi sıkıntı dert olabilir ama bu şekilde açıkça deşifre ederek ortaya konulmamalı. En azında takma isim kullanılabilir yada instagramdan yazmayı bile bilmiyo diyebilirdi direk kopyalamak yerine. :26:

belki de bilinçli yapılmış bir şeydir:KK76:
konu sahibi zeki birine benziyor, bu olacakları da tahmin etmiştir muhtemelen.

belki de bilinçli yapılmış bir şeydir:KK76:
konu sahibi zeki birine benziyor, bu olacakları da tahmin etmiştir muhtemelen.

Banada öyle geliyo. Hayır kızın olaylarda tek bir suçu yokken edilmeyen hakaret kalmamış. Ne yapmış ne içmiş ne giymiş kimseyi ilgilendirmezki.

kızlar görseniz ne görmeseniz ne?
ne bu merak bende bunu anlamıyorum,
merakta etmiyorum,konu nerelere gelmiş.

etiketlerin hepsini bitisikmi yazdiniz? teker teker yazdim bulamadim, mesela "bazilari" sonra "birsigara" bunlari denedim bulamadim :18:

Bir önceki konuda barışmanızı desteklemiştim ama bu konu tam bir fiyasko olmuş.
Yok ben onla öpüştüm, şunla seviştim.
Bu ilişkiden artık bir cacık olmaz

Diğer konularında daha masum gelmişti bu adam bana ama şimdi bütün özel ve iğrenç hayatıyla karşımızda
Bence biraz 'adam'lıktan da yoksun .
Böyle biri ile gelecek düşünebiliyor musun ? Şua ayrı olduğun için güzel geliyor olabilir.
Yol yakınken kurtul bu adamdan tek tavsiyem bu .

Diğer konunu okuyup geciktirdiğin için sövenlerden biri de bendim :KK53: Bu konuda kısa ve öz yorum yapıciim, bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba, daha fazla üzülmeden tamamen iletişimi kes :KK14:

X