- 13 Mayıs 2014
- 75
- 1
- 40
özelden gönder lütfen
valla merak ettim
banada özelden gönderirmisiniz lütfen çok merak ettimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden gönder lütfen
valla merak ettim
Yok ben zavallı kız diye hostes olana dedimm dünyadan haberi yok kızın :26:
he sen ona dedin, ona en çok yazık zaten. ne sürtüklüğü kaldı ne hamileliği, bir de fotoğrafı çıktı ortaya eyvah ki eyvah
Kizlar bana bi yardim edin burdan ya da özelden noluuuuurrr
bence de kız baya güzelmiş
ayrıca konu sahibi Buğrayı salla gitsin, bence sen de ondan daha güzelsin.esas oğlanı beğenmedim ben
arkadaşlar bulamayanlar çok merak etti haklı olarak , özelden yazın diyorsunuz , ben de merak ettiğim için aratıp buldum .
merakınızı gidermek isterim ama gerçekten ahlaki bulmuyorum kızın adı şu diyerek, kul hakkına giriliyor bir yerden sonra.
ben etiketleri instagramdan aratarak çok kolay buldum.
bir sürü günaha girdik zaten bir de kızı deşifre etmek istemiyorum kusura bakmayın.
Ben de buldum ama sonra çok üzüldüm. Deşifre oldu resmen kız. Konu sahibi sanki bulmamızı ister gibi hareket etti yalan yok. Yazmış oraya nal kadar merak bu açtık baktık. E şimdi adı soyadı belli hostes olan kızın(bu arada ben konu sahibinin kendisini de buldum neyse) biri burda kızı tanıyor çıkabilir gidip kıza söylese, kız buraya gelse.. Ortalık ne hale gelir düşünmek istemiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynı şey bana yapılsa diye düşünüyorumda yazık gerçekten. Tamam bi sıkıntı dert olabilir ama bu şekilde açıkça deşifre ederek ortaya konulmamalı. En azında takma isim kullanılabilir yada instagramdan yazmayı bile bilmiyo diyebilirdi direk kopyalamak yerine. :26:
Ya nasil buldunuz meraktan catlicam bende görmek istiyorum su kiziiiiii....Lütfen yardim...
belki de bilinçli yapılmış bir şeydir
konu sahibi zeki birine benziyor, bu olacakları da tahmin etmiştir muhtemelen.
arkadaşlar bulamayanlar çok merak etti haklı olarak , özelden yazın diyorsunuz , ben de merak ettiğim için aratıp buldum .
merakınızı gidermek isterim ama gerçekten ahlaki bulmuyorum kızın adı şu diyerek, kul hakkına giriliyor bir yerden sonra.
ben etiketleri instagramdan aratarak çok kolay buldum.
bir sürü günaha girdik zaten bir de kızı deşifre etmek istemiyorum kusura bakmayın.