ahh eşşek herif ! (part 2)

kitap okuyorum sandım bi ara :44:
ağlıycaktım az kalsın
başkasıyla olan ilişkisi yok erkeğim etkilendim vb demesi kızın hamilelik şüpheleri...

Canım önceki konularını hayal meyal hatırlıyorum :) ama sana şunu söyleyim bence bu çocuktan sana pek hayır gelmez. Hayatında belli ki bir heyecan aramış, yaşamış sonra tilki misali dön dolaş sana gelmiş. Bence bu kadar konuşman bile gereksiz.
Bak sana kendimden bir örnek vereyim, 2 yıla yakın bir ilişkim vardı. Bir kız arkadaşı vardı ailesine bile giren. Kıskanırdım hep, o kızla görüşmelerini istemezdim.Bana hep derdiki 4 yıllık arkadaşım, kardeşim gibi.. Biz ayrıldık ve beyfendi twitterda kızın fotolarını koyup "yengeniz" falan yazıyordu. Hiç birşey demedim.. Sırf ben takip ediyorum diye yapıyordu. Sonra bir gün bana yazdı, sen beni kimden kıskandıysan onunla yattım bişeyler yaşadım. Çocuk gibi bana bunları söyledi. Sonra ben de şunu dedim "senin adamlığın buymuş, zamanında seviyorum dediğin kadına şimdi yattıklarını anlatıyosun, Allah mutluluğunu bozmasın selam söyle sevgiline de"..
Sonra öğrendim ki hersey kıskandırmak içinmiş. Tabi bana söylediğine göre. Şimdi benim ciddi bir ilişkim var ve bunu öğrendiği ilk gün bana "ben kimseye sevgilim diyemedim senden sonra, ama sen yerimi çabuk doldurmuşsun".. Evet doldurdum cok mutluyum rahatsız etme beni artık dedim ve nasıl kıymete bindim anlatamam sana
Bence bırak konuşma. Hatta ulaşamasın sana. Yattığı,seviştiği kızları sana nispet yaparcasına anlatan adam seni çok sevse nolur? Evet zamanında sevmiş ama aşıksa sana bunları demeye çekinirdi. Birgün yeniden birlikte olma ihtimalinizi düşünürdü en azından. Şimdi yeniden başlasanız senin aklına bu anlattıkları gelecek. İçine dert olacak. E bir de hamilelik durumu var. Bırak gitsin kendini üzersin.

Ne yazacagimi bilemedim... En iyisi siz ciddi ciddi yazmaya baslayin, kitap ciksin Bugra'ya imzalayip verirsiniz falan... Ordan da bir hikaye cikar vs vs...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Chelzy, gülmekten gözümden yaş geldi.

Ayy ne bileyim poyraz ben şok oldum okuyunca.Kendimi Amerikan teenage filmlerinde hissettim bi an.Kizimiz birazdan sevgilisini yatakta baska bir hatunla yakalayip "sakinlesmem lazim Steve bunu aksam konusalim tamam mi tatlim" diyecek sanki...Bahsedilen puccanin bir iki sayfasini da okudum.Ici bombos,bol kufur,sifir icerik laf salatasi..Etkileniyor kizlar bu dizustu edebiyatindan sonra bu dejenere iliskiler,kimin eli kimin cebinde hikayeler normallesiyor gozlerinde.

Madem sevgilisi var senin de sevgilin var konuşmayacaksın arkadaş. Hepsini okumadım valla yüreğim dayanmadı. Ilk okuduğum konusunda bu konuyu açan bayan sevgilisinden ayrılmış konuştuğu çocuğun da sevgilisi yokmuş gibi anladım okuduklarımdan. Bunu yarısına kadar okudum sevişme olayından sonra okumadım. Çocuk, sevgilisiyle bir şeyler yaşıyor konuyı açan bayan da özür dileyerek yazıyorum "sürtük" diyor. Dediği kişi de çocuğun sevgilisi yani. Olaya bak sen ya.

Ay sen niye Ankara'da degilsin de Bursa'dasin be kizim Daha onceki konuna yazmistim, bir sans verilebilir belki demistim. Ama bu konudan sonra ASLA diyorum, hatta SAKIN HA!! Gorunuse bakilirsa yas farki iyice acilmis aranizda. Erkeklerin daha gec olgunlastigini, birkac yil geriden geldigini de dusunursek aranizda nereden baksan 7-8, hatta 10 yas var. Bunlar ne kadar cocukca, ne kadar basitce davranislar? Eminim, bak eminim cok daha iyisini hakediyorsun, ve eminim ki gercekten guzel ve sevilesi bir insansin. (Zeki oldugun zaten belli, dili kullanis tarzi bir insan hakkinda cok sey anlatir.)

Bu adam (daha dogrusu bu cocuk!) malesef ki bes para etmez. Senin yasadigin durumu, kiskanmiyor olusunu anlayabiliyorum. Hayatimda asik oldugum, hatta aski resmen en siddetli haliyle yasadigim ilk insanla da benzer bir durumum olmustu. Her gece ama her gece aglamaktan nefes bile alamayarak uyurken bir sabah uyandim ve puff! Hicbir sey yoktu, bombos. Ofke, ozlem, aci, sevgi, hicbir sey. Ama hicbir sey yoktu iste, olumlu ya da olumsuz hicbir sey hissedemiyor olmak nasildir bilir misin, bilmiyorum. Kalkip benden sonraki sevgilisini konustugumu bilirim, zerre kiskanmadan, ama yoklugundan da olerek (sadece o halimin sebebinin onun yoklugu ve onu bir daha asla hayatima sokmayacak oldugumu bilmek oldugunun bilincindeydim), o boslugu yillarca dolduramayarak. Ve o adam cidden adamdi, Bugra gibi degildi, sadece minicik ortak noktalar var ama tarzlar cok farkliydi.

Bugra ancak ve ancak bir on sene sonra (o da olursa) senin yanina yaklasabilecek bir adam olabilir. Uzulmeni, ozlemeni anlayabilirim, aci cektigini gorebiliyorum, ama sil gitsin su adami.. Birlikte olacagimiz insanlar bize bir seyler katmali, bizden bir seyler calmamali. Bu adam senden gururunu caliyor, duygularini caliyor, degerlerini caliyor.. Bence tokat gibi bir DUR diyebilirsin ona. Belki bu vesileyle biraz buyumesine bile yardimci olursun

Son düzenleme:

çok özgün ve eğlenceli birisin bence
yazdıklarını okurken
suratımda bir sırıtıklık kalıyor

aslına bakarsan
siz bu ilişkinin içine etmişsiniz
bence artık birliktete olsanız eski heyeacan ve saflığı olmayacak
ve sonraki ayrılışınızda
yüzyüze bakamayacak halde bulcaksınız kendinizi

bence adama kıskanması için anlattığın adaylarınla yoluna devam et
emin ol o da çok kısa bir zaman sonra yeniden bir ilişkiye başlıycak
aşk ta tutku da olsa
bu ilişki saygısını yitirmiş
karşılıklı birbirinize
partnerlerinizle olan özel detayları anlatıyor olmuşsunuz
bir süre daha böyle gider bu iş
adı ne olduğu bile belli olmayan
yarı arkadaşça yarı flörtçe devam eder
sonrada tamamne söner gider
ama asla yeniden sevgili olmayın

yüzgöz olmuşsunuz
bide yüzsüz olmaya gerek yok

Kendimi dedektif gibi istiyorum şaka maka merak ettim kızı 2 dakikada buldum yalnız kız gerçekten güzel

bence de kız baya güzelmiş

ayrıca konu sahibi Buğrayı salla gitsin, bence sen de ondan daha güzelsin.esas oğlanı beğenmedim ben

Son düzenleme:
Aranızda dört yaş varmış. Ben sizin 18 buğra mıdır nedir onun 14 olduğunu düşündüm. Bak sen şu bücürlere yaaaa diye okuyordum ki pilotluk eğitimi vs gördüm. Şaka mı bu ilişki? Böyle aşk olmaz kardeşim. Olabilemez. Birgün gerçekten bir ilişki yaşadığın zaman anlayacaksın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konuyu okuyanlar konu sahibinden alıntı yapmasa bir de keşke ya, zaten bin sayfa yazmış kız, üç kelimelik yorum için üşenmeden koca şeyi alıntılıyorsunuz.

Bu neee
Tek kelime okuyamadım. Derlesen kitap olur?
Özet geçildi mi acaba?

Kızı ben de buldum da allah aşkına ne güzelliği kızda kezbanlık sel olmuş akıyor....

Kızı ben de buldum da allah aşkına ne güzelliği kızda kezbanlık sel olmuş akıyor....

ben çok merak ettim
bir ekleseniz ya şunların resimlerini

Sizin mideler olmuş 5 oda 1 salon.
Bence bi daha bi daha bi daha şans ver

İhihihihiiii :))
Okumadim, zira ortada bir dert göremedim. Yani daha once ki konudan bu kaniya vardim.
Eli seyinde gezen bir genc var sanirim konuda.
Konu sahibi hayati laylaylom saniyor.
Okumayan icin ben boyle ozetledim.

Bu neee
Tek kelime okuyamadım. Derlesen kitap olur?
Özet geçildi mi acaba?

Buğra hostes kızı hamile bırakmış Aysu'da buğrayı seviyo Buğra asuya benden büyük olduğun için senden ayrıldım ailelerimiz sıkıntı çıkarır diye düşündüm demiş. Gece 1den sabah 10a kadar konuşmuşlar benim sevgilim var demiş Aysu demiş Buğra beğenmemiş zaten Buğrada hostesi inkar ediyomuş sonra itiraf etmiş seviştiklerini falan anlatmış falan filan kısa ve öz böyle işte

Alıntı yapan arkadaşlar iyi misiniz, sabır denemesi falan mı yapıyorsunuz?

Hay maşallah.
Bu kadar saçma bir diyalog okumamıştım.
Sevişirken neler yapmışlar onları da konuştunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…