ahh eşşek herif ! (part 2)

Hostesi gördük,buğrayı gördük, birde konu sahibini görseydik tam yorum yapabilirdik ya neyse

Bence sorununuz olduğundan değilde yazmayı sevdiğinizden yazıyorsunuz gibi geldi ...Buğra ile kanka olma yolunda ilerliyorsunuz..;İlişkinizi Bitirin ve yolunuza devam edin

Tamamını okumadım. Bir süre sonra senin iç seslerin devreye çok giriyor ve olaylar birbirine giriyor.
Şu acayip telefon konuşmanızda ki kısma kadar olan yorumum; çok laçkalaşmış bir ilişkiymiş. Hiç duygusal bir şey hissedemedim.
Sürekli ayrılıp barışmalarla ilişkiler yürümüyor zaten. Uzatmanın alemi yok.

ben üçünü de buldum. hostes tam bir vasat. gördüğüm en tipsiz hostes diyebilirim. kezbanus demek isterdim demeyeceğim.

konu sahibi hostese bin basar.

aktörümüzü ise konu sahibinin yanında gerçekten kardeşi gibi duracak diye düşünüyorum. 4 yaş varmış. konu sahibi 2 yaş var sanıyormuş. ama yanyana görsem abla kardeş zannederim.

bulduuum

vallahı bugra hostesın yanında cocugu gıbı kalır :)

Son düzenleme:
ben üçünü de buldum. hostes tam bir vasat. gördüğüm en tipsiz hostes diyebilirim. kezbanus demek isterdim demeyeceğim.

konu sahibi hostese bin basar.

bugra ise konu sahibinin yanında gerçekten kardeşi gibi duracak diye düşünüyorum. 4 yaş varmış. konu sahibi 2 yaş var sanıyormuş. ama yanyana görsem abla kardeş zannederim. bugra bu hosteste ne bulmuş ya. konu sahibi varken.

Son düzenleme:

Konu sahibinin sadece profil resmi görünüyor ama baska resim olmadan yorum yapmak imkansiz bence cünkü malum photoshop devri insanlar hic olmadiklari kadar güzel bi sekilde gösteriyo kendilerini. O yüzden bir kac foto ve hatta DOGAL fotoLAR görmeden konu sahibi daha güzel demeniz cok yanlis cünkü bu sekilde asla belli degil

Ben bir tek hostesi buldum Diğer kahramanları bulamadım malesef. Ama insanların böyle deşifre edilmesi hiç hoş değil.

Son düzenleme:

Hostesi bende buldum ınstagram dan konu sahibesine nasıl ulaştınız :44: ben bulamadım neye göre arattırdınız

twitterında resimleri var az da olsa.

yazıdan hikayenin kahramanlarını bulmak çok kolay.ama bu konu bir lince doğru gidiyor.hostesin yerinde olsam başta konus sahibesi olmak üzere herkese dava açardım.

etiketlerin hepsini bitisikmi yazdiniz? teker teker yazdim bulamadim, mesela "bazilari" sonra "birsigara" bunlari denedim bulamadim :18:

Aynen. Valla birsigara diye arattım en az ondan sonuç çıkar kolay bulurum diye ama o da 54 sonuç diyor 14 tane gösteriyor. İçlerinde öyle bir resim de yok. İnstagram özürlüyüm sanırım.

Burası coşmuş gitmiş ..Lackalaşmış ilşki ,sevişmelere kadar hersey ankatılmış çocukca tavırlar kesinlikle ortada gercek sevgi ve saygıya dair bişey yok..karakterli insan bulamıyorsanız yalnız kalın bari en azından kendi karakterinizden kaybetmeyin

özelden atarmısınız linkleri lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…