ben üçünü de buldum. hostes tam bir vasat.gördüğüm en tipsiz hostes diyebilirim. kezbanus demek isterdim demeyeceğim.
konu sahibi hostese bin basar.
aktörümüzü ise konu sahibinin yanında gerçekten kardeşi gibi duracak diye düşünüyorum. 4 yaş varmış. konu sahibi 2 yaş var sanıyormuş. ama yanyana görsem abla kardeş zannederim.
ben üçünü de buldum. hostes tam bir vasat.gördüğüm en tipsiz hostes diyebilirim. kezbanus demek isterdim demeyeceğim.
bugra ise konu sahibinin yanında gerçekten kardeşi gibi duracak diye düşünüyorum. 4 yaş varmış. konu sahibi 2 yaş var sanıyormuş. ama yanyana görsem abla kardeş zannederim. bugra bu hosteste ne bulmuş ya. konu sahibi varken.
Hostesi Bende gördüm vasat gerçekten :26: konu sahibine nasıl ulaştınız instagram dan mı yine :26: çok merak ettim konu sahibesini :26:
Konu sahibinin sadece profil resmi görünüyor ama baska resim olmadan yorum yapmak imkansiz bence cünkü malum photoshop devri insanlar hic olmadiklari kadar güzel bi sekilde gösteriyo kendilerini. O yüzden bir kac foto ve hatta DOGAL fotoLAR görmeden konu sahibi daha güzel demeniz cok yanlis cünkü bu sekilde asla belli degil
Hostesi bende buldum ınstagram dan konu sahibesine nasıl ulaştınız :44: ben bulamadım neye göre arattırdınız
twitterında resimleri var az da olsa.Konu sahibinin sadece profil resmi görünüyor ama baska resim olmadan yorum yapmak imkansiz bence cünkü malum photoshop devri insanlar hic olmadiklari kadar güzel bi sekilde gösteriyo kendilerini. O yüzden bir kac foto ve hatta DOGAL fotoLAR görmeden konu sahibi daha güzel demeniz cok yanlis cünkü bu sekilde asla belli degil
etiketlerin hepsini bitisikmi yazdiniz? teker teker yazdim bulamadim, mesela "bazilari" sonra "birsigara" bunlari denedim bulamadim :18:
aktörümüzü ise konu sahibinin yanında gerçekten kardeşi gibi duracak diye düşünüyorum. 4 yaş varmış. konu sahibi 2 yaş var sanıyormuş. ama yanyana görsem abla kardeş zannederim.