- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
Yalnız Buğra'da klasik tatlı su Müslümanı erkek, sokaklarda milyonlarca var bunlardan. Kızla yat kalk, hamile bırak ama çok dindar geçin. Söz konusu uçkur olunca maşallah %99 Müslüman olan halkımız Allah , Kur'an dinlemiyor. :44:Buğra konu sahibi kendisine hakkını helal etmediği için cennete gidemeyeceğini düşünüyor ama ne hikmetse zinayı , alkolü hiç kafaya takmıyor. Şimdi de Umre'ye gidip hidayete erip, tertemiz geri dönecek. İhale de kıza kaldı, çünkü ne de olsa kadın. Zina da yalnız kadına günah bizim memlekette.Konu sahibi de kızı ifşa edip intikamını aldı ohhh ne güzel, Umre'ye beraber gitsinler bence, İhramlar içinde fotoğraf çektirirler, sonra instagram'a koyarlar biz de beğeniriz.
aysu kimdi ki bende devreler yandısize böyle bişi yapılsa bilmek istemezmisiniz ?bugra hostesle yatıp kalkıyor sonra eski sevgilisyle böyle konuşuyor, konu sahibi gelmiş sevgilisine gay diye atıfta bulunuyor sonra eski sevgilisiyle konuşuyor.
hostes kız konu sahibi hakkında böyle bişi yazsa nolcaktı direk gidip kendisine yazsa neyse burda kaç bin kişi okuyor ziyaretçilerde cabası soyadı falan ortaya çıktı ailesi duysa ne der ? bence hostes bi an evel önlemini almalı
Hostesin doğum günüymüş bir de bugün, kendisine doğum günü hediyesi linki yollamakla gününü mahvetmemek arasında kaldım.
Yalnız Buğra'da klasik tatlı su Müslümanı erkek, sokaklarda milyonlarca var bunlardan. Kızla yat kalk, hamile bırak ama çok dindar geçin. Söz konusu uçkur olunca maşallah %99 Müslüman olan halkımız Allah , Kur'an dinlemiyor. :44:Buğra konu sahibi kendisine hakkını helal etmediği için cennete gidemeyeceğini düşünüyor ama ne hikmetse zinayı , alkolü hiç kafaya takmıyor. Şimdi de Umre'ye gidip hidayete erip, tertemiz geri dönecek. İhale de kıza kaldı, çünkü ne de olsa kadın. Zina da yalnız kadına günah bizim memlekette.Konu sahibi de kızı ifşa edip intikamını aldı ohhh ne güzel, Umre'ye beraber gitsinler bence, İhramlar içinde fotoğraf çektirirler, sonra instagram'a koyarlar biz de beğeniriz.
hostesi ortaya çıkaran konu sahibi değil burdakiler.
ayrıca ben hakaret felanda göremedim hostesle ilgili.
ailesi duysa demişsiniz?bence 2 aylık bir ilişkide bişeyler yapmadan
önce düşünecekti.ailesi duysa olayını da konu sahibi değil kendi düşünecekti
yani o işi yapmadan demek istedim.
ama dediğim gibi konu sahibi hostesin ismini bile yazmamışken ben art niyet düşünemiyorum
hostesi ortaya çıkaran konu sahibi değil burdakiler.
ayrıca ben hakaret felanda göremedim hostesle ilgili.
ailesi duysa demişsiniz?bence 2 aylık bir ilişkide bişeyler yapmadan
önce düşünecekti.ailesi duysa olayını da konu sahibi değil kendi düşünecekti
yani o işi yapmadan demek istedim.
ama dediğim gibi konu sahibi hostesin ismini bile yazmamışken ben art niyet düşünemiyorum
kıza link atmak falan yapmayın lütfen özel hayatı ile ilgili şeyler ve çok üzücü utanç verici, arkasından konuşulan şeyler, hem sadece o değil kendisi ve erkek arkadaşı da deşifre oldu inşallah kaldırılır konu.
Hostesin ismini bile yazmamış diyorsunuz instagramda yazdığı şeyi paylaşıp birde mesleğini söylemesi çokmu iyi niyetli???? konu sahibini nasıl savunucağınızı şaşırmıssınız. Hakaret görmedim demişsiniz belli okumamıssınız konu sahibinin yazdıklarını. Ayrıca hostesin ne yaptığı hiç kimseyi ilgilendirmez ister yapar ister yapmaz sizide konu sahibinide zerre kadar ilgilendirmez.
buğra ayusuyu seviyor ama bi sebepten ayrılıyolar.buğra başka başka kızlarla sevgili oluyor en son sevgilisi çirkin mi çirkin açık saçık giyinen bira içen pis kaka bi hosteskonu sahibi burada alt msj olarak hostesin kimliğini bize veriyor aslında.merakına yenilen kk hatunları da üç kahramanı buluyorlar sosyal medyadan.konu sahibi hostesten daha güzelmiş ama buğradan büyük görünüyormuş.sonra konu sahibinin de sevgilisi var ama buğra ile de telde konuşmaya devam ediyorlar.hala birbirlerini seviyorlar.bu arada buğra aysuya dokunmaya kıyamazken o ka çok severken hostese kıyıyor.ama aysu hala buğrayı çok seviyor.diyor ki ne yapayım ben?
yani olay brezilya dizilerinden de karmaşık.
bu arada hostesin hiç bi suçu yokken kızın tüm özel hayatı vıcık vıcık oldu konu sahibi sayesinde kızın büyük hakkına girdi konu sahibi.
ben neden göremedim ya hepiniz gördünüz bi ben göremedim nerdeymiş bu kızçe baada gösterin