ahh eşşek herif ! (part 2)

bende hostese ve bugraya söylenilmesi taraftarıyım.
çocuk biriyle konuşuyor ediyor bi yandan eski sevgilisiyle konuşuyor yatıyor kalkıyor ama hostesin hiçbişiden haberi yokkk
konu sahibi biriyle konuşuyor ediyor bi yandan eski sevgilisiyle konuşuyor ama şuan hayatında olan kişinin haberi yok
bide marifetmiş gibi gelip buraya anlatıyor çok iğrenç

ayy merak ettim bir ara okuyacağım lakin şuan vaktim yok, durun bi yorum atayım da konuyu tekrar bulmam zor olmasın

Kızlar bence konu sahibi değilde sizler çok zekisiniz :)) Bırakın tagdan fotoğraf bulmayı tagı aratmak bile aklıma gelmezdi (arattığım halde bulamadım)

Hostesin doğum günüymüş bir de bugün, kendisine doğum günü hediyesi linki yollamakla gününü mahvetmemek arasında kaldım.

bana böyle bişi yapılsa şahsen bilmek isterdim herşey açığa çıktı
dava bile açardım kzı burda laylaylom anlatıyor herşeyi ama hostes ne dicek bakim duysa
bizde bildigimiz halde şuan sesimizi çıkarmazsak bizde kul hakkına girmiş oluyoruz

okuyamadım ama merak edıyorum ozetı yokmu konunun

buğra ayusuyu seviyor ama bi sebepten ayrılıyolar.buğra başka başka kızlarla sevgili oluyor en son sevgilisi çirkin mi çirkin açık saçık giyinen bira içen pis kaka bi hostes konu sahibi burada alt msj olarak hostesin kimliğini bize veriyor aslında.merakına yenilen kk hatunları da üç kahramanı buluyorlar sosyal medyadan.konu sahibi hostesten daha güzelmiş ama buğradan büyük görünüyormuş.sonra konu sahibinin de sevgilisi var ama buğra ile de telde konuşmaya devam ediyorlar.hala birbirlerini seviyorlar.bu arada buğra aysuya dokunmaya kıyamazken o ka çok severken hostese kıyıyor.ama aysu hala buğrayı çok seviyor.diyor ki ne yapayım ben?

yani olay brezilya dizilerinden de karmaşık.

bu arada hostesin hiç bi suçu yokken kızın tüm özel hayatı vıcık vıcık oldu konu sahibi sayesinde kızın büyük hakkına girdi konu sahibi.

Son düzenleme:
bu kadar ziyaretçi okuyor onlarda açıp bulmuşlardır elbet, hostesin ve bugranın soyadı bile çıktı ortaya
bi de niye açıp baktınız diyenler var, konu sahibi direk açıp bulmamızı istemiş resmen her detayı vermiş bırakında bulalım

hostesin karnındaki bebek,aysu ve buğra ya mı aitmiş yoksa..

noldu ki bu kadar reytıng yükseldi??

(vay babaaankıne herkes desıfre olmuş yaaaa..wuuu)

Son düzenleme:
Konu cok uzun yazilmis resmen roman gibi okuyamadim.
Birde bolum 2 diye acmis :) Demek devami gelecek.
Tum kk bu konuda toplanmis reytingli birsey demekki.
Yok yinede okumuyacagim ozet gecen olursa sevinirim:)

Sesinizi çıkarırsanız da aysunun kul hakkı olur bence karışmamak gerek sonuçta kız kasıtlı isim filan yazmadı değil mi belki düşünemedi ortaya çıkacağını..Karışmamak en güzeli..

yakında marjinal olmamak marjinallik sayılacak

aha, ben de şu an nefsimi terbiye etmeye uğraşıyorum, kıza bakmadım inatla instagramdan, aratıp ruhumu kirletmeyeyim istiyorum. Bakalım başarabilecek miyim? Şu ilk 10 dk'yı geçirirsem sonra unuturum merak gider, kritik zamanlar bunlar Bu arada Pucca'dan ve bütün diz üstü edebiyat camiasından neden nefret ettiğimi bir daha hatırladım.

Son düzenleme:
Sesinizi çıkarırsanız da aysunun kul hakkı olur bence karışmamak gerek sonuçta kız kasıtlı isim filan yazmadı değil mi belki düşünemedi ortaya çıkacağını..Karışmamak en güzeli..

aysu kimdi ki bende devreler yandı size böyle bişi yapılsa bilmek istemezmisiniz ?bugra hostesle yatıp kalkıyor sonra eski sevgilisyle böyle konuşuyor, konu sahibi gelmiş sevgilisine gay diye atıfta bulunuyor sonra eski sevgilisiyle konuşuyor.
hostes kız konu sahibi hakkında böyle bişi yazsa nolcaktı direk gidip kendisine yazsa neyse burda kaç bin kişi okuyor ziyaretçilerde cabası soyadı falan ortaya çıktı ailesi duysa ne der ? bence hostes bi an evel önlemini almalı

Konu sahibinin bu olayi bilincligi yaptigi komplo terosine +1 ekleyerek diyorum ki;
aysucan onceki konusunda bugrayi kiskandirmak icin profilini herkese acik tuttugunu soylemisti.
ama su an ne hikmetse herkesin profili milli varliklarimiz arasina katilmisken bir tek konu sahibininki gizli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…