önce okuduğunuzu düzgün anlayın.
ben hostese alkolik demedim.
ve sizinle karşılıklı münakaşaya da girmek istemiyorum.
seviyemi koruyup iyi günler diliyorum size
Anlıyorum ama konu sahibi de sence instagramda takip etmek dışında hostes hanımı tanıyor mu? Yani o da bilip bilmeden alkolik demiş. Teşhirci kelimesini ise hangi amaçla kullandığı malum. Tatil yerinde paylaştığı resimlere istinaden demiş. Yani bu da hakaret değilse ilkokul çocuğu gibi salak deseydi o zaman mı hakaret olacaktı.
alkolik bir insana da alkolik dediğinde, hakaret mi etmiş oluyorsun?
benimde ısrarla yazma nedenim siz deşifre ediyorsunuz ısrarla
kişi neyse karşısındakini de öyle görürmüş
başka söze gerek yok sanırım :18:
Kendimi dedektif gibi istiyorumşaka maka merak ettim kızı 2 dakikada buldum yalnız kız gerçekten güzel
Ikinci şok yanitlara!
Yahu hanimlar konusahibini yerden yere vurun yanlis yapti diyin vs.
Fakat desifre amaci gutmeyi anlayamadim. Nasil bi cikarimdir bu?
Okurken aklimin kosesinden bile gecmedi ordan oraya ismini yazmak.
Yorumlari okuyunca bile merak etmedim ayrica.
Hem kendiniz ariyorsunuz hatta nasil bulunacagina dair yol gosteriyorsunuz hem de "bu kizin amaci belli" diye yorum yapiyorsunuz. Az insaf.
Bi de kul hakkindan bahsedilmis, acaba kesin olmayan seylere insanlarin eminim demesi ne oluyor?
Kaldi ki kendi adini da yazmis, bi insan "dusuncesizlik" etmis olabilir detay vererek fakat onlarin bulunmasini isteyen kisinin kendi hakkinda da bilgi vermesi nasil bir mantiktir?!
Ilk yorumlar gayet normalken bir kisinin desifre demesiyle hurraaa konu degismis.
Konu sahibinin hatalari var fakat bu konuda yorum yapan insanlar da bir o kadar hatali bence.
Ben de aynısını dedim ama inanmadılar
Bilerek deşifre ettiğini düşünmüyorum şahsen kızın
hostes kıza kimse ulaştı mı ? hem konu sahibi hem bugra denen kişi hemde hostes hanım deşifre oldu burda ? histagramdan hepsini de buldum kimse ulaşmadıysa ben en azından hostes kıza ulaşıcam.. ben olsam hakkımda böyle yazılanlar varsa ögrenmek isterdim kimsenin kimseyi böyle ayrıntılı yazıp deşifre etmeye hakkı yok .
Konuyla neden hala kimse ilgilenmedi merak ettim.Ya bir yandan da hostes kızın hayatını karartmaya gerek yok diye düşünüyorum ben ne bileyim..
Konu sahibi ortaya çıksın diye bunları yapmadı gibime geliyor.Ama yanlışlar var mı var.Etiketleri koymasaydı burda bakmayı akıl eden olmasaydı olay buraya gelmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?