ahh eşşek herif ! (part 2)

konuyu kötü içerik yaptım yöneticiler görür belki de konu uçar gider.

Keske yöneticilerden once konu sahibi de gorse.
en azindan yaptiginin gercek amacinin anlasildigini ve cok cirkin bir hareket oldugunu da gormus olurdu.
o okumadan kaldirilirsa eylemlerine devam edebilir:)

ama bilsin hakkını arasın tatlım açıkçası ben instagramı kapatmasaydım gönderirdim, düşünsene kızın tum fotoğrafları açık mesleği belli nerde ne yaptıgı belli ama arkasından art niyetli biri iş çeviriyor ve nette madara ediyor kendince. Onun dışında herkesin haberi var. Belki buralara bunu yazan çevresinden de bırılerıne baska bi dünya şey yazıyor bilemeyiz. Bilmesi en doğrusu. Önlemini alır hakkını arar bazılarına da ders olur. Yani düşünsene tanıştıgın kısınının eskı sevgılısı seni bir yerlerde deşifre ediyor ne kadar onur kırıcı.

Son düzenleme:
Keske yöneticilerden once konu sahibi de gorse.
en azindan yaptiginin gercek amacinin anlasildigini ve cok cirkin bir hareket oldugunu da gormus olurdu.
o okumadan kaldirilirsa eylemlerine devam edebilir:)

esra kk kadınları onu buğra ve büyük aşkı part 3 de yalnız bırakmaz merak etme

Haklısın.Tanımıyoruz da nasıl biri olduğunu bilmiyoruz sadece anlatılan kadarı ile fikir sahibiyiz.Hoş değil gerçekten başıma gelsin istemem.Niye bu kadar detay verildi ki? Amaç kötüyse yakışmadı.Neyse iyi ki kız hakkında yorum yapmadım,kendisini görünce üzüldüm.

cidden kızı ifşa etmişsiniz burda aratınca aleni çıkıyor hamile falan filan bahsetmişsiniz hiç etik değil bu yaptıgınız

ben bilinçli yaptığını sanmıyorum canım ya çünkü kendisi de erkek arkadaşı da deşifre oldu sadece bu konuda değil eski konularında da adını falan yazmıştı, o kadar kurgulayamaz herhalde.

konu sahibi buyuk hata yaptı insallah hostes ögrenmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasıl çarpık bi ilişki bu yaa? Bunlar nasıl konuşmalar? Kızım olsan bacaklarını kırardım, Buğra'da oğlum olsa eşşek sudan gelene kadar döverdim! Nasıl hayatlarınız var sizin? Bu nasıl large bi ilişki? Kaç yaşındasınız siz? Buğra neden sürekli erkekliğini ıspatlama çabası içinde sürekli size başka kızlarla olan (bence hiç de olmayan tamamen ergence sıkılmış palavralar!) cinsel münasebetlerini anlatıp bi şeyler kazanma hevesinde? Siz bu zırvaları neden dinliyosunuz? Ne yaptığını bilmeyen, daldan dala zıplayan, bi gün başka bi gün başka düşünen ve konuşan bi adamla neden gecenizi heba edip 9 saat konuşuyosunuz? Valla hiç üşenmedim hepsini okudum. Konuşmanın tamamı ''Bir ergenin hormonları'' isimli bi kitap oluşturabilecek cinsten. Tamamen saçma, gereksiz bi ilişki. Mümkünse böyle zihniyetler aşktan uzak dursun. Ne aşkı kirletsin, ne aile kavramını... Dediğim gibi kaç yaşındasınız bilmiyorum. Küçükseniz gelişiminizi tamamlayacağınızı ümid ediyorum her ikinizin de.. Ama büyükseniz, siz (Buğra, hostes ve sen) yuva kurmayın efendim. Çocuk yetiştirmeyin. Çarpık bir nesil yetiştirmeyin. Kültürümüzü kirletmeyin...

İyi de, hadi konu sahibi ama bilerek ama bilmeyerek Hostes hakkında bilgi vermiş, siz de ne diye girip bakıyorsunuz ki? 40 yıl düşünsem, dur şu Hashtag'leri bir arayayım belki kızı bulurum diye aklıma gelmez.

Ondan sonra da konu sahibi sen ne bilmişsin oldu.
Eğer kimse bakmasaydı bukadar da büyümezdi konu!
Yok herkes birden ahlak memuru kesildi ya, o bakımdan diyorum, kızı aratırken, ay Hostes çirkin, sen güzel, Buğra çocuk derken iyi ama.

konu sahibinide buldum..
bunlar küçük değiller bildiğin büyük bunlar en azından konu sahibi ve hostes rahat 25-27 vardır diye düşünüyorum

ben bilinçli yaptığını sanmıyorum canım ya çünkü kendisi de erkek arkadaşı da deşifre oldu sadece bu konuda değil eski konularında da adını falan yazmıştı, o kadar kurgulayamaz herhalde.

Herkes1 dakikaligina unlu olacak :))
Konu sahibi en basindan samimi gelmemisti bana ki bu yuzden yazdiklarini da okumadim.
Ve cok belliydi zaten ne yapmak istedigi. Amacina da ulasti.
O degil de bu ergence hikayeyi okuyup "sen kitap yaz" diyen arkadaslar siz kac yasindasiniz Allah askina?

Arkadaşlar söyledikten sonra bende merakıma engel olamayıp baktım itiraf ediyorum :)) anlatım tarzınız, üslubunuz çok akıcı ancak çok fazla detay vermişsiniz Buğra, Yiğit, S.harfiyle başlayan arkadaş ve hostes.. Daha sonra başınıza iş almamanız için konuyu düzenlemekte fayda var bence. Çünkü hepsi kolaylıkla bulunuyor. Sizi düşünerekten söylüyorum arkadaşım :)

Son düzenleme:

işte düşün sen ülkenin durumunu.. okuyandan çok yazan var..

konu tam davalık bir hal alıyor, hadi hayırlısı..

Kızlar Allah aşkına yapmayın!
Ne kadar eminsiniz konu sahibinin
kötü niyetli olduğuna ve kasıtlı koyduğuna,

sizde bilip bilmeden yazarak şu mübarek ayda günaha giriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…