Ziyaretçiler beni endişelendiriyor hostes kızın kişilik haklarına zarar verdiği için Kazen'e mesaj atsak konuyu kaldırır mı?
konuyu kötü içerik yaptım yöneticiler görür belki de konu uçar gider.
ben attım canım buradaysa müdahale eder.
kıza link atmak falan yapmayın lütfen özel hayatı ile ilgili şeyler ve çok üzücü utanç verici, arkasından konuşulan şeyler, hem sadece o değil kendisi ve erkek arkadaşı da deşifre oldu inşallah kaldırılır konu.
Keske yöneticilerden once konu sahibi de gorse.
en azindan yaptiginin gercek amacinin anlasildigini ve cok cirkin bir hareket oldugunu da gormus olurdu.
o okumadan kaldirilirsa eylemlerine devam edebilir:)
bence gızlenmeden hostes kıza tum detaylar gönderılsın belkı dava acıcak belkı hakkını arayacak gerısıne kendısı karar verır, gunah burayı üye olan kadınlar takıp ettığı kadar uye olmayan da bi dünya ,nsan takip ediyor, ne sürtüklüğü kaldı ne hamileliği oysa kız belki sadece aşık olmuştu, kendini zeki zanneden konu sahıbı de dersini almış olur ki bunu özellikle yaptıgına da eminim twitterında bol bol deşifre ettiği baskaca konular var zaten
ama bilsin hakkını arasın tatlım açıkçası ben instagramı kapatmasaydım gönderirdim, düşünsene kızın tum fotoğrafları açık mesleği belli nerde ne yaptıgı belli ama arkasından art niyetli biri iş çeviriyor ve nette madara ediyor kendince. Onun dışında herkesin haberi var. Belki buralara bunu yazan çevresinden de bırılerıne baska bi dünya şey yazıyor bilemeyiz. Bilmesi en doğrusu. Önlemini alır hakkını arar bazılarına da ders olur. Yani düşünsene tanıştıgın kısınının eskı sevgılısı seni bir yerlerde deşifre ediyor ne kadar onur kırıcı.
Aynen
Ve çok uzun geldi sıkıldım yahu
ben bilinçli yaptığını sanmıyorum canım ya çünkü kendisi de erkek arkadaşı da deşifre oldu sadece bu konuda değil eski konularında da adını falan yazmıştı, o kadar kurgulayamaz herhalde.
Herkes1 dakikaligina unlu olacak :))
Konu sahibi en basindan samimi gelmemisti bana ki bu yuzden yazdiklarini da okumadim.
Ve cok belliydi zaten ne yapmak istedigi. Amacina da ulasti.
O degil de bu ergence hikayeyi okuyup "sen kitap yaz" diyen arkadaslar siz kac yasindasiniz Allah askina?
32 üye 41 ziyaretçi..
Bi bizmi anlamadık la