ah kaynanacığım vah kaynanacığım ömürsün vallahi,ölümüm olacaksın billahi :))

Herşeye eyvallah.. Ama kimse çocuğumu sahiplenemez ne demek yaa ben doğuracam ordan kaynana çıkıp obenim diyecek..
Eşime çmzüm bulmasını söylerim çözüm bulmasa onuda o annesinin kucağına veririm al kaynana senin bebeğin sana benim bebeğim bana..

Uff okurken didim sonunda resti çekicek....allah sabır versin. Benimkinide kv sipariş etti.baktığını Basıma kakıcak olsa sen istedin diyorum

Cahil insana dert anlatılmaz.He de geç,olmadı arada tersle.Öyle böyle gider işte :)))

Şaka mi bu ağzım açık okudum resmen
nasıl bir ilişki bu sizde ki sabirsa bizde ki ne
bunlar olurken esiniz ne yapıyor
sizin eliniz ağzınız armut mu topluyor hayret içindeyim şuan. Hayır size de yazık bebeğe de. Nasıl ses çıkarmadan duruyorsunuz cevap vermiyorsunuz anlamadım ben. Emzirmeye çalışmak ne ya tatsizlik olmasın huzursuzluk çıkmasın saygısızlık olmasın diye insan susar da o da bi yere kadar.. Allah yardımcınız olsun

Rabbim sen bana iyi bir kv ve kp nasip et. Sinirim bozuldu okurken o hastanede tepiklerdim herhalde onu

kızı olsa döve döve gebertirmiş hee

kızı vefat etmiş diyorsun abaca o mu birşey yaptı kızına manyak belli

ruh hastası

Zorla hamile bırakıldınız?(internetten günleriniz hesaplanmış?

Kız çocuk istemem diye trip attı? Çocuğu nüfusuma alicam size vermem dedi? O benim çocuğum sen cici annesin dedi? Çocuk oldu tamam hadi boşanın dedi?

Hakaret etmek istemiyorum ama, gerçekten sorunlarınız olduğunu düşündüm. Bütün suç sizde. Bir insan bunlara neden katlanır ki? Üstelik gülerek anlatıyorsunuz. Neden boşanmıyorsunuz? Gerçekten neden?

kadın kendi doğuramayınca oğlunu evlendirip gelini damızlık olarak kullanayım bari demiş. şaka gibi ama kesin ruh hastası...

Allah yardımcınız olsun. hastalığı nı sa kullanıyor olması işi zorlaştırır

aklımda ki soruların hepsi
pasif bir gelin, sümsük bir koca, sen karışma diyemeyen bir kayınpeder tüm aileyi parmağında kukla gibi oynatan hastalığını kalkan yapmış kötü niyetli kaynana
çocuk yap deyince gelinin isteğine bakılmaksızın yapılıyor, ev benim üstüme olacak dediğinde krediyi kimin ödediğine bakılmaksızın ev üstüne yapılıyor, kızı sevmem türlü eziyet çektiririm dediği halde o cadı kaynanın ismi toruna koyuluyor

kusura bakma konu sahibi sana ah vah edemiyorum
çünkü çok ezik kalmışsın seni de ezdikçe ezmişler olay bu kadar basit
hastalık hiç el kol bağlayan bir şey değildir hasta diye herkese her dilediği eziyeti yapabilme hakkını kimse almıyor
ayrıca bu konu evlenirken kaynanaya değil de evlendiği zaman annesine karısını savunabilecek adamla evlenmek gerek gerçeğini ortaya koymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…