ah kaynanacığım vah kaynanacığım ömürsün vallahi,ölümüm olacaksın billahi :))

Bir de anlamadım benim kayınvalidem melek gibiydi. Kanser oldu 7 ayda kaybettik. Senin cadı kaynana nasıl duruyor ve şer yapmayı sürdürüyor?
valla bende bilmiyorum. ama hayatı geneli böyle.
mesela oğlan kardeşini doldurup gelinin annesini dövdürtmüş. ben annemi babamı tanımam der.
o kadar büyük ve ağır ameliyatlar geçirmiş ki sanki RABBİM kadın aklın başına gelsin demek istemiş .ama yok bildiğini okur.herkesi kullanır çevresindeki çıkarı varsa tabi ..

bir kızı oluyor ölüyor bir kaç aylık iken. ikinci eşim . eşim den sonra olmuyor .
birde 34-36 yaşlarında rahim ve yumurtalık alınıyor ve menapoza giriyor.

hiçbir şeye şaşırmadım bunları gülerek anlatmanıza şaşırdığım kadar..
çünkü gülmesem sinir küpü sağlığım bozuldu. ki sinir stres erken doğuma sebep oldu ben sinirlendikçe bebeğim ve ben zarar gördüm biz üzüldük olan bize oldu. kadın yapacağnı yapıyor her şekilde.oğlu acıyor bişey demiyor
kayınpeder acıyor bişey demiyor.ben desem bağırdığım da oldu kavga ettiğim de ve benim ağzımdan bir laf çıktı mı ayılıp bayılmalar .ve kp de eşim de bana kızar hasta kadına eziyet ediyorsun diye .
gülüp geçince en azından kendi sağlığıma zarar vermiyorum

Kaç yaşında atlattı mı kanseri?

bir kızı oluyor ölüyor bir kaç aylık iken. ikinci eşim . eşim den sonra olmuyor .
birde 34-36 yaşlarında rahim ve yumurtalık alınıyor ve menapoza giriyor.

offf cok erken menepoza girmiş ya...hayatta hersey nasip iste bunu bir anlasa kayinvalideniz...benim tespit dogru sanirim...cocuk hırsı girmis icine...kendini biraz zorlasa süt bile gelir ondan...bebege memesini bile vermiş hayret valla...allah kolaylik versin size..

aminnn.
evet hala ben menapoza girmedim ameliyat olmasaydım 2-3 tane daha doğururdum der.
evet bazen emzirirken falan çok rahatsız oluyorum onun yanıda iken odayı falan değiştiriyorum içim huzursuz oluyor.
birde sürekli eksiklik duyuyor sanırım ben mükemmelim ben çok akıllıyım diyor her ağzını açtığında.(kp öğretmen,eşim öğretmen bende ekonomist) bunu bastırmaya çalışıyor herşeyi bilirim modunda ve sürekli babamı da hor görüyor aşağılıyor.

şuan 50 .ameliyatla biri tamamen alındı dr temizlendi dedi 1 yıl oldu.diğer göğsünde kitle tespit edildi şuan takipte .
Ha meme kanseri şanslıymış kanser konusunda. Bu devirde kimseye bir şey olmaz meme kanserinden. Başka çocuk yapma bari o hayatta olduğu sürece. Bebeğine çok üzüldüm ama :'(

Aaaaa ustume iyilik saglik tovbe tovbe
sürekli aynı ortamda olunca farkediyorsun.
ilk zamanlar çok kızdım söylendim. eşim unutma onun göğsünün biri alındı çok canı yandı ve o bunun eksikliğini hissediyor kötü davranma dedi ve ayrıca o verdi diye çocuk alır mı saçmalama dedi . haliyle bende saldım ipin ucunu.

lafta burun kıvırır ya için için hep imrenir. bu yüzden annemle de sorun yaşar. bana annemi şikayet eder arıyorum açmıyor telefona erkekler çıkıyor diyor bakıyorum numaranın bazı rakamlarını değiştirmiş. seni annene bile vermem ben der.ben kızım olmadığı için hiç eksiklik duymadım oğlum bana kızı aratmadı der. ama icraate gelince farklı tabi için için bi özlemi var ve bunu bastırmaya çalışır.

hem kız sevmiyo hemde benim yanımda dursun diye diretiyo kaynanaya bak, koca zaten annesiinin gölgesi altında ezilmiş

hem kız sevmiyo hemde benim yanımda dursun diye diretiyo kaynanaya bak, koca zaten annesiinin gölgesi altında ezilmiş
eşime daha farklı ve kötü davranır .
mesela kendi kararlarını vermesine izin vermez benim dediğimi yap der.
bana ben oğlumun seni dinlemesini istemiyorum der.
oğlu sırf onu rahat yaşatmak ve isteklerini yerine getirmek için varedilmiş biri olarak görür ne düşünür ne hisseder umursamaz. hep ister oğlundan.kendi eşini sevmez.iletişimleri kötüdür. eşimle bi gülüşüp şakalaşsan onun yanında mutlaka bi çirkeflik yapar ki bu yüzden onlar varken çok resmiyizdir eşimle ..
kendinden başka kimseyi sevmez ama kullanır işte...

malesef etkisiz kılamadım henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…