Hı de geç dediğini yapma demiş ama çocuk yapmış. Bir de günümü hesaplamış diyorsun. Sen niye hap kullanmadın?[/QUOTEevlendikten sonra aşırı kilo aldım 2-3 ay içinde on kilo bu yüzden hormonal bişey kullanmak istemedim.
valla bende bilmiyorum. ama hayatı geneli böyle.Bir de anlamadım benim kayınvalidem melek gibiydi. Kanser oldu 7 ayda kaybettik. Senin cadı kaynana nasıl duruyor ve şer yapmayı sürdürüyor?
wayyyy super bir haber..benim buna ihtiyacim yok tabide isim sıkıntisi olanlar icin guzel bir haber..Bir de yeni yasa çıkacak yakında nüfus dairesine gidip dilekçe ile çocuğun adını bir kereliğine değiştirebileceksin
bir kızı oluyor ölüyor bir kaç aylık iken. ikinci eşim . eşim den sonra olmuyor .Kayınvalidenizin kocanızdan baska evladının olmayışı sorunun başlı nedeni...bazı kadınlarda oluyor bu...anladıgim kadariyla eşinizede zor hamile kalmış kadınin dogurma istegi yaşına ragmen bitmemiş...baksaniza bu cocugu ben dogurdum benim o siz gidin demeler falan ondan...kadin zamaninda fazla doguramadiginin acısinida sizden cıkartiyor benim anladigim..birde kız torun diye burun kıvırmış haspam ya..
çünkü gülmesem sinir küpü sağlığım bozuldu. ki sinir stres erken doğuma sebep oldu ben sinirlendikçe bebeğim ve ben zarar gördüm biz üzüldük olan bize oldu. kadın yapacağnı yapıyor her şekilde.oğlu acıyor bişey demiyorhiçbir şeye şaşırmadım bunları gülerek anlatmanıza şaşırdığım kadar..
Kaç yaşında atlattı mı kanseri?valla bende bilmiyorum. ama hayatı geneli böyle.
mesela oğlan kardeşini doldurup gelinin annesini dövdürtmüş. ben annemi babamı tanımam der.
o kadar büyük ve ağır ameliyatlar geçirmiş ki sanki RABBİM kadın aklın başına gelsin demek istemiş .ama yok bildiğini okur.herkesi kullanır çevresindeki çıkarı varsa tabi ..
şuan 50 .ameliyatla biri tamamen alındı dr temizlendi dedi 1 yıl oldu.diğer göğsünde kitle tespit edildi şuan takipte .Kaç yaşında atlattı mı kanseri?
bir kızı oluyor ölüyor bir kaç aylık iken. ikinci eşim . eşim den sonra olmuyor .
birde 34-36 yaşlarında rahim ve yumurtalık alınıyor ve menapoza giriyor.
aminnn.offf cok erken menepoza girmiş ya...hayatta hersey nasip iste bunu bir anlasa kayinvalideniz...benim tespit dogru sanirim...cocuk hırsı girmis icine...kendini biraz zorlasa süt bile gelir ondan...bebege memesini bile vermiş hayret valla...allah kolaylik versin size..
Ha meme kanseri şanslıymış kanser konusunda. Bu devirde kimseye bir şey olmaz meme kanserinden. Başka çocuk yapma bari o hayatta olduğu sürece. Bebeğine çok üzüldüm ama :'(şuan 50 .ameliyatla biri tamamen alındı dr temizlendi dedi 1 yıl oldu.diğer göğsünde kitle tespit edildi şuan takipte .
Aaaaa ustume iyilik saglik tovbe tovbeevet canım .meme meme diye bana atılıyor üzerimi parçalayacak bende verdim diyyordu .bu 5-6 aylıkken oluyor tabi :)
sürekli aynı ortamda olunca farkediyorsun.Aaaaa ustume iyilik saglik tovbe tovbe
Kayınvalidenizin kocanızdan baska evladının olmayışı sorunun başlı nedeni...bazı kadınlarda oluyor bu...anladıgim kadariyla eşinizede zor hamile kalmış kadınin dogurma istegi yaşına ragmen bitmemiş...baksaniza bu cocugu ben dogurdum benim o siz gidin demeler falan ondan...kadin zamaninda fazla doguramadiginin acısinida sizden cıkartiyor benim anladigim..birde kız torun diye burun kıvırmış haspam ya..
eşime daha farklı ve kötü davranır .hem kız sevmiyo hemde benim yanımda dursun diye diretiyo kaynanaya bak, koca zaten annesiinin gölgesi altında ezilmiş
malesef etkisiz kılamadım henüz.Sakınan göze çöp batar diye ne güzel demiş atalarımız. Siz ince eleyip sık dokuyup ideal kaynana ararken bulmuşsunuz Cehennem Babaanne 2.0'ı. Çekecek derdiniz varmış diyeyim veya annesi yüzünden bıraktığınız erkek arkadaşınızın ahı tutmuş.
Baştan beri siz kalp kırılmasın dedikçe kaynananız işi iyice ilerletmiş. Torun zorlaması, kredisini sizin ödediğiniz evi üzerine yaptırması, kadın doğum doktoruna zorla sizinle gelmesi derken ben burada sinir sahibi oldum. Kızınıza bakmayacağını duyunca dünyalar başınıza yıkıldığına göre annenizin bakma imkanı yok. Zor olacak ama belki bu bahaneyle hem kocanız anasının ne mal olduğunu görür, hem de bir miktar ayağı kesilir. Evlilik öncesi kararlılığınızı tekrar canlandıramazsanız hayatınız gittikçe daha zorlaşacak çünkü tüm bu yıpranmışlıkla sizin tahammülünüz azalacak. Kolay gelsin. Kızınızın hem yüzü hem bahtı güzel olsun. Aklı başına erince ona söyleyin babaannesinin onun pipisi olmadığını duyunca ne büyük hayal kırıklığına uğradığını.
Ek: Mesajınızın sonunu ekleyince okudum. Hayretler içerisinde kaldım. Sizin de ağzınız diliniz bağlanmış galiba. Kocanız bile istemezken bir de o kadının adını nasıl koydunuz? Hikayenin sonu nasıl bitiyor? Kaynanayı etkisiz kılabildiniz mi bari?