• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah kaynanacığım vah kaynanacığım ömürsün vallahi,ölümüm olacaksın billahi :))

Allahım yüce Rabbim bana böyle bir kaynana verme ne olur. Ya okurken fenalık geldi.bekarim diye söylemesi kolay geliyor gibi olacak ama Yuh artık ya bu ne böyle ben doğurdum kendime gore yetiştiricem vs vs vs.okurken içim sisti. Siz nasıl katlandiniz

ne demek 'ben cocugu kendime gore yetistiricem'?? esin ne diyor tum bunlar karsisinda?

eli maşalı babannem ile 30 yıl zaman geçiren 15 yılı aynı evde (ki bana göre cehennem stajı idi resmen annem için) hep tırsmışımdır kaynanadan ki evleneceğim erkeğin ailesi bu yüzden önemli oldu .sırf annesi yüzünden ayrıldığım insan da oldu derken eşimi tanıdım.
ailenle tanışacağım dedim bakarım onlar aklıma yatmazsa seninle evlenmem.tamam dedi eşim tanıştırdı görüştük flört derken evlilik :)
evlilik güzel tabi nişanlı iken yaşanan her sorunu görmezden geldim aman tatsızlık çıkmasın aman gönül kırılmasın vs. derken evlenince farklı bir boyut aldı...
hele birde hamile kaldım of ki ne of..benim kaynana 180 derecelik bir dönüşle resmen bir baş belası oldu. torun da torun torun da torun başımın etini yedi durdu ama iş çocuk yapmaya gelince bizi başbaşa bırakmaya yeminliydi resmen her gün dizinin dibinde istiyor eve gitmeye kalksak ee burda yatıverin ki evimiz de 150 mt ileride iken ..bir düşük yaptım hastanede yanımda benimle ilgilenirken bile beni üzme peşindeydi eşimin eski sevgilisini nasıl sevdiğini nasıl iyi güzel mükemmel bir kız olduğu vs. aradan 20 gün geçti biz yine başladık torun da torun torun da torun yapacaksanız yapın artık yoksa evlatlık alacağım (ki eşimden sonra çocuğu olmamış daha öncede evlatlık alma çabası olmuş da sözde icrate düşmemiş)
ki bu arada birde ev mevzusu var takılar satıldı üzerine sağdan borç bulundu biraz da onlar ekledi 15-20 bin kadar üzerine yüklü bir kredi çekip ev alındı evi kendi üzerine yaptırdı.biz borcun yükü altında ezilirken torun da torun.ben hazır değilim eşimden tek cümle annem torun istiyor çocuk yapılacak diyorum sen istemiyor musun annen istedi diye çocuk mu yapılır. eh bende istiyorum derken ben hamileyim hamilelik zor ve stresli geçti sağolsun.ilk zamanlar başımı kaldıramıyorum ama derdi bitmiyor.yok seninle doktora gideceğim işte şöyle yapacaksın işte böyle yapacaksın vs..neden eşimle doktora gitmek istiyormuşum onunla gidecekmişim.tam bunları atlattım derken cinsiyet başladı. dr kız dedi inanmam seni başından savmıştır bende geleceğim dedi takıldı peşime dk giderken dr kız dedi bir surat asması var ki dr bile dedi teyze üzüldün belli diye yok oğlum dedi ama surat beş karış. çıktık dışarı akşamı dünyalar başıma yıkıldı ben bakmam götür annen baksın ben kız sevmem(her fırsatta kız sevmem kendi kızım olsa döve döve gebertirdim diyen biri ve bir kızı da vefat etmiş) hamileliğim boyunca sürekli eleştiri her fırsatta ağlatmışlığı vardır.3. ayın sonunda başladı senin çocuğun tembel kıpırdamıyor ben üç aylıkken fıldır fıldır dönerdi içimde .seninki tembel hele bi doğsun döve döve iş öğretirim öğrenmezse kırarım bacaklarını vs. eşim şehir dışına çıkar iş gereği her gittiğinde ne zaman başbaşa kalsak ağlatır kadın evimde kalmama da izin vermiyorlar .ağlaya zırlaya bi hamilelik her fırsatta beni üzer ağlatır yok senin çocuğun şöyle yok böyle hele bi doğur çok canın acıyacak doğumdan sonra lohusalıkta hasta olacaksın çocuğunu benimsemeyeceksin çocuğunu istemeyeceksin vs. yeğeni bebek erken doğsun diye uda eder 6-7 aylık doğsun diye.bebek bi doğsun kendi nufüsuma geçireceğim size yollamam buraya gelir emzirir sever gidersiniz bebek burda kalacak .ben deniz bunlardan sonra sinir stres tabi 5. aydan sonra sütüm geldi sancı var derken 3 ay böyle gitti .zar zor dayandık ki bu arada da çalışıyorum kaynananın evini borcu var borç bizim perşembe doğum yaptım çarşamba işteydim o derece.doğum yaklaştı normal doğum yapacaksın ben normal yaptım dedi durdu(bana sormadı bile nasıl istiyorsun ki sezeryan diyen biri de değilim . ) erken doğum mecburi sezeryan bebek yoğun bakımda adı da adı isim konusu başlıbaşına bi konu ki allem kallem oyunla adını koydurttu ki oğlu da istememesine rağmen.doğumda annemi teyzemi kovmaktan beter etti .neymiş mikrop kapacakmış .eve geldik isim kondu ya eh boşanın artık ben kızımı vermem sonrası bebeğim hastane erken doğum prematüre ve sıkıntıları vs. atlattık istemememe rağmen tepemde her gün akşama kadar ne zaman emzirmeye kalksam iki üç dakika geçiyor kucağımdan alıyor kadın doydu o doydu.sevmek için kucağıma alsam bırak onu yerinde yatmamıştır o istemediği kız kimseye ellettirmedi bana bile :) başla artık işe ben onu kendime göre yetiştireceğim 2. aydan sonra mamaya başlatacağım şunu yapacağgım bunu yapacağım vs.. her fırsatta o benim ben doğurdum sen cici annesisin vs.derken izin bitti başladım işe o çocuk bakacak kaynana ben hastayım bakamam haliyle bakıcı o borcun altında birde bakıcı masrafı ..yaptıkları cabası bakıcıyı kıskanan kadın her gün bakıcıyı şikayet ediyor bakıcıyı yaklaştırmıyor mamasını verdirtmiyor kendi emzirmeye çalışıyor vs... derken hır gür bir yılı devirdik.
şimdi hatırladıkça kah gülüyorum kah ağlıyorum ama en güzel zamanımı burnumdan getirdin ya kadın ALLAH TAN bul :KK70::KK70:

Of yaridina kadar zor okudum bu ne be. Boylesine vuracan kirbaci vuracan kirbaci

Arkadaşım neden çalışıyorsun, bırak krediyi ödeyemezlerse ödeyemesinler. Sanki şu anki halin daha mı iyi. En kötü krediyi ödeyemezsiniz de ev satılır kiraya çıkarsınız. Bunları çekmeye değer mi? Tamam hır gür çıkmasın diyorsun da bebeğin için hır gür çıkarmayacaksan bu dünyada ne için çıkaraksın? Neyin peşinden koşacaksın? Hayatındaki önemli olan şey ne! Bunları bir düşün derim.

Ben olsam ılk ben kız cocugunu sevmem dedıği an ipleri coktan kopartmıştım birde kv ismini asla koymazdım sizde kocanızda kv ipleri eline vermişsiniz kukla gibi oynatmakta :KK43:
konmayacaktı sözde . kimlik çıkartmaya gidene kadar da eşim kendi dedi kv adını koymayacağım diye.ama sülale değişik.mesela doğumdan sonra bebek yoğun bakımda ben kızım kızım diye ağlıyorum onlar adım da adım dayısı aradı geçmiş olsun diyecek sandım ama telefonda bağırıp çağırıyor neden iki isim koymuşuz sadece onun ablasının adı olacakmış.
ve hakkımı helal etmemden tutun da çıkın evimden e varasıya gitti . ve eve gelince kadın boşanın dedi durdu.gerekirse boşanın yuvanız yıkılsın ama benim adım olacak ..

Şaka mi bu ağzım açık okudum resmen :KK57:
nasıl bir ilişki bu sizde ki sabirsa bizde ki ne :KK57:
bunlar olurken esiniz ne yapıyor :KK57:
sizin eliniz ağzınız armut mu topluyor hayret içindeyim şuan. Hayır size de yazık bebeğe de. Nasıl ses çıkarmadan duruyorsunuz cevap vermiyorsunuz anlamadım ben. Emzirmeye çalışmak ne ya:KK57: tatsizlik olmasın huzursuzluk çıkmasın saygısızlık olmasın diye insan susar da o da bi yere kadar.. Allah yardımcınız olsun :KK43:
canım sesimi çıkarıyorum kavga da ediyorum sonrası bi ayılma bayılma kv de hoop hastane sen hasta ettin beni diyor. eşim bana kızıyor hasta kadın tut dilini eziyet etme.
ayılmalar bayılmalar dehşet ya bi açıyor ağzı aahhhhhhhhhhhh yavrummmmmmmmmmmmmmm kızımmmmmmmmmmm ben seni çok severim el üstünde tutarım neden böyle yapıyorsunnnnn bak beni çok üzüyorsun. ben hastayım yavrummmmm hasta kadına eziyet edilir mi ben sizin bişeyinize karışmamm. ama başbaşa kalınca hır hırr hırrr ısırır durur

Zorla hamile bırakıldınız?(internetten günleriniz hesaplanmış?

Kız çocuk istemem diye trip attı? Çocuğu nüfusuma alicam size vermem dedi? O benim çocuğum sen cici annesin dedi? Çocuk oldu tamam hadi boşanın dedi?

Hakaret etmek istemiyorum ama, gerçekten sorunlarınız olduğunu düşündüm. Bütün suç sizde. Bir insan bunlara neden katlanır ki? Üstelik gülerek anlatıyorsunuz. Neden boşanmıyorsunuz? Gerçekten neden?
evet bunları yapıyor ve üste çıkıyor. boşanmak çözüm mü belki çözüm. suçu kendimde çok görüyorum sorguluyorum. boşanmayı faaliyete de geçirdim bir dönem ama sonrası. kv yüzünden boşanıp yuva yıkmak kolay. sonrasına ben cesaret edemiyorum

canım sesimi çıkarıyorum kavga da ediyorum sonrası bi ayılma bayılma kv de hoop hastane sen hasta ettin beni diyor. eşim bana kızıyor hasta kadın tut dilini eziyet etme.
ayılmalar bayılmalar dehşet ya bi açıyor ağzı aahhhhhhhhhhhh yavrummmmmmmmmmmmmmm kızımmmmmmmmmmm ben seni çok severim el üstünde tutarım neden böyle yapıyorsunnnnn bak beni çok üzüyorsun. ben hastayım yavrummmmm hasta kadına eziyet edilir mi ben sizin bişeyinize karışmamm. ama başbaşa kalınca hır hırr hırrr ısırır durur

Bebeğiniz ne kadarlık oldu? Eğer hala küçükse sizin yerinizde olsam direk işi bırakırım. İsterse patronla konuşun, o işten çıkarıyor olsun, eve öyle söylersiniz.

bu nasıl kaynana bu nasıl insan. akşama gidip öpcem kaynanamı :))

Bebeğiniz ne kadarlık oldu? Eğer hala küçükse sizin yerinizde olsam direk işi bırakırım. İsterse patronla konuşun, o işten çıkarıyor olsun, eve öyle söylersiniz.
1 yaşında şuan canım... işi bırakmama izin verilmiyor.ki şuan da kv bakıcı parası istiyor .oğlu da annem hasta haliyle bakıyor bakıcı parası vereceksin diyor.işi bırakırsam eşimin eline bakacağım . işi bırakınca daha kötü o verirse alacağım o getirirse yiyeceğim. çünkü hiç birikimim yok hepsini eve harcadık.
işi bırakırsam benim açımdan daha zor bu sefer her gün gel diyecek .ben gitmeyeceğim. eh işim var yapmıyor gelin diye eşime şikayet ve bir kavga sebebi daha..

Cok pozitifsin hala konu sahibi, ben sinirden kendimi parcalamıstım simdiye kadar. Daha da mutlu ol insallah
aslında pozitif değilim. ki sinirden parçaladığım dönemlerimde şeker 280 lere çıktı. erken doğum riski bebek hareketsiz hastaneden eve gelemedim .haliyle olan bebeğimle bana oldu. kadın gene yaptı yapacağını

Hala bu kadar şeyden sonra nasıl gülebiliyorsunuz anlamadım
Ben olsam yıkardım ortalığı yine ona bırakmazdım

Masallah sizde dervis sabri varmis.
Madem ev k.validenin-ki muhtemelen olasi bi bosanmada sizin bi hak iddia edememeniz icin o sekilde yaptirdi-cikin isten bakin bebeginize kendiniz.Esiniz odeyebiliyorsa odesin odeyemiyorsa annesi elini cebine ativersin bi zahmet.
annesi elini cebine atmaz daha bizden almaya kalkar...

anlamadığım bişey var siz bunu nasıl gülerek anlatıyosunuz? ya bi çekil artık diyemediniz mi bana fenalık bastı ya
dedim. ben ne kavgalar ettim. ki kadını da niyeti bu gelin boşanacak o o da kendi kocasını bırakacak eşim ve kızımla bizim ödediğimz evde yaşayacak. boşanın diyor kadın boşanın boşanın bende bunu istiyorum diyor zaten..

değermiydi bu kadar çileyi çekmeye o beş para etmez pasif kocanız için
kusura bakmayın suçu kayınvalideye atmak kolay
kayaınvalide zaten Allah ıslah etsin
rahat rahatta yazıyorsunuz çektiklerinizi sanki normal birşeymiş gibi
ya biraz gurur onur olsun ödediğiniz evi kayınvalidenin üstüne yapmıştır
zavallı bebeğinizi o kadına bırakıp işe gidiyorsunuz
aileniz yok mu sizin
zavallı yavru kimlerin eline düşmüş

Back