dedim. ben ne kavgalar ettim. ki kadını da niyeti bu gelin boşanacak o o da kendi kocasını bırakacak eşim ve kızımla bizim ödediğimz evde yaşayacak. boşanın diyor kadın boşanın boşanın bende bunu istiyorum diyor zaten..
Şu hesabı kocama yap desem hayatta yapamaz.[/QUOTE
ne hesabı bu iş hesap kitaplamı oluyodu leenn...deerrrr :))))
peki sen kocandan kaynanan yüzünden boşan da senin gibi iyi niyetli gelin bulacakmi? ne ektiyse onu biçer kaynanan sana yaptığı gibi aynisi de ikinci gelin de yapar kaynanana sen keyfe bakarsin sana gelip ahh gelinim sana ne yaptım der şimdi akli ermez daha kötülüğ görmedikten sora... sen çok çektin be kızım. o kadarda haliyle üzüldüm.dedim. ben ne kavgalar ettim. ki kadını da niyeti bu gelin boşanacak o o da kendi kocasını bırakacak eşim ve kızımla bizim ödediğimz evde yaşayacak. boşanın diyor kadın boşanın boşanın bende bunu istiyorum diyor zaten..
emzirmeye çalışıyormuş. memesini vermeye çalışıyormuş ...Bebeğinizi demi emziriyor kayınvalide
Yanlış anlamadıysam eğer çok çirkin
Bu yaşlılar neden hadlerini aşarlar
Allah yaşlılığımızın da hayırlısını versin
demez. ah ben ettim de buldum demez hayatta demez.aklı başına gelse hastalıklar ameliyatlar çektiği acılar söyletirdi.peki sen kocandan kaynanan yüzünden boşan da senin gibi iyi niyetli gelin bulacakmi? ne ektiyse onu biçer kaynanan sana yaptığı gibi aynisi de ikinci gelin de yapar kaynanana sen keyfe bakarsin sana gelip ahh gelinim sana ne yaptım der şimdi akli ermez daha kötülüğ görmedikten sora... sen çok çektin be kızım. o kadarda haliyle üzüldüm.
eşim çok pasiftir.annesine acır ...birde tek çocuk ve kendi karalarını almakta zorlanır hoş bugüne kadar da sen ne istiyorsun diyen olmamış. hep oğlum ben bunu istiyorum al yap.çocukluk geçlik vs..gideceği okula bile annesi karar vermiş ki bunu çok sonra evlilikten sonra öğrendim.Kocanız bu anlattıklarınızın neresinde merak ettim....
vallahi bende bilmiyorum.ah çok zor kaynanan resmen yönetici olmuş oğlum boşan o karıdan derse boşar seni şu herif. aklı eriyor yaşlılıktan işde. ver torunu naparsan yap keşke çocuk yapmasaydin bari. inadina inat etseydin. hiç etmezse ALLAHTAN korksun. kadinda Allah korkusu yok. ettiği dualar kabul olmaz gelinin çektiği eziyet yüzünden. bunada hiç razı gelmez kadin çok hırs yapar sonrada ohoooo.. Sen bu evliliği nasıl sürüyorsun bilmiyorum.
sizi boşamaz kaynanaya da ağır hücre ömür boyu verir sizi kurtarır gibime geldivallahi bende bilmiyorum.
yapı olarak tam eli maşalı bir tipim göze göz dişe diş çocukluğum öğrenciliğim çalışma hayatım böyledir.herkes ay ne kadar sivri dillisin bi sus derdi bana. ne zaman evlendim ne olduğunu ne olduğumu anlamadım bile...ya babannemin ahı tuttu ya eski defterlerin birinin ahı tuttu .ama içinde olduğum yeri bırakıp gidemiyorum. kv dışında eşimle hiçbir problemim yok. kavga bile etmeyiz.
şu olanları bi başkası anlatsa ne duruyorsun bırak bırak insan değil bunlar yazık etme kendine çocuğuna derim ama bizzat ben yaşayınca farklı oluyor ...kapımı kapatıp oturunca mutsuz olsam evet boşanmak çok mantıklı .ama o da yok. sadece kaynana bunları bunları yapıyor hakim be ben boşanmak istiyorum desem hakim ne cevap verir acaba
ahhh nerde o günler :) öyle bir kanun olacak herhalde ilk bavuracaklardan biriyim :))sizi boşamaz kaynanaya da ağır hücre ömür boyu verir sizi kurtarır gibime geldi
vallahi bende bilmiyorum.
yapı olarak tam eli maşalı bir tipim göze göz dişe diş çocukluğum öğrenciliğim çalışma hayatım böyledir.herkes ay ne kadar sivri dillisin bi sus derdi bana. ne zaman evlendim ne olduğunu ne olduğumu anlamadım bile...ya babannemin ahı tuttu ya eski defterlerin birinin ahı tuttu .ama içinde olduğum yeri bırakıp gidemiyorum. kv dışında eşimle hiçbir problemim yok. kavga bile etmeyiz.
şu olanları bi başkası anlatsa ne duruyorsun bırak bırak insan değil bunlar yazık etme kendine çocuğuna derim ama bizzat ben yaşayınca farklı oluyor ...kapımı kapatıp oturunca mutsuz olsam evet boşanmak çok mantıklı .ama o da yok. sadece kaynana bunları bunları yapıyor hakim be ben boşanmak istiyorum desem hakim ne cevap verir acaba
o nişanlıyken çok kibardı hanımefendiydi.hç bir şeye karışmadı.nişan var oğlum siz oturun karar verin biz size uyalım. düğün için konuşulur evladım evlenecek olan sizsiniz siz karar verin biz yapalım .benim yanımda hep böyle konuşurdu. bişey yapacak olsa bana sorar izin ister. eh haliyle onun bu tavrından dolayı bende ona saygılı oldum. çok samimi vıcık vıcık bi yapım yoktur.sokulmam da fazla .ama onun yaklaşımına nankörlük etmedim işte.Allahtan nişanlılık döneminde annesini tanımışsınız..
bir de tanımasanız ne olacaktı acaba
ne kadar sağlıklı gözlem yaptırdığınız ortada ve ilişkiniz epey laçka