• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah ettim diye mi oldu ?:((((

Ben buzamana kadar nerde ah ettiysem döndü beni buldu. Ama sen ah etsen nolur etmesen nolur, ettiysen de haketmişler yani. Hala kendini üzmeye çalışmak niye? gözünün içine baka baka evlenmişler bırak boşver ne halleri varsa görsünler onlara üzüleceğine kendine üzül, kendi yolunda ilerlemeye devam et bence.

Ben buzamana kadar nerde ah ettiysem döndü beni buldu. Ama sen ah etsen nolur etmesen nolur, ettiysen de haketmişler yani. Hala kendini üzmeye çalışmak niye? gözünün içine baka baka evlenmişler bırak boşver ne halleri varsa görsünler onlara üzüleceğine kendine üzül, kendi yolunda ilerlemeye devam et bence.
öyle yapıyorum zaten hayırlısı böyleymiş demek ki.....

Kuzeninizde ne kadar rahatmis... Bir de utanmadan gülüyor, "bari ben mutlu olayim",.. sonra davetiye gönder.
Siz bosverin, herkes yasayacagi seyleri yasar...

Saglicakla kalin :KK36:

Kuzeninizde ne kadar rahatmis... Bir de utanmadan gülüyor, "bari ben mutlu olayim",.. sonra davetiye gönder.
Siz bosverin, herkes yasayacagi seyleri yasar...

Saglicakla kalin :KK36:
aradan 2 sene gecmiş ama insan bir burukluk hissediyor sonuçta ortada bide bebek olunca konuyu acayım dedim ben mi suçluyum acaba diye?

aradan 2 sene gecmiş ama insan bir burukluk hissediyor sonuçta ortada bide bebek olunca konuyu acayım dedim ben mi suçluyum acaba diye?

Siz sadece içinizi dökmek istemissiniz buraya o kadar :KK16:
2 sene geçmis aradan bence siz baska seylere odaklanin, kendi hayatiniza mesela :KK60:
Onlarin yasadigi hadiseler Allah tarafindan gönderilmis, tabi ki aci ve zordur bebegini kaybetmek , ama bu onlarin imtihanidir. Kendinizi kötü hissediyorsaniz onlar için gelecek bebekleri için dua edin ve sayfayi tamamen kapatin :KK55:

Siz sadece içinizi dökmek istemissiniz buraya o kadar :KK16:
2 sene geçmis aradan bence siz baska seylere odaklanin, kendi hayatiniza mesela :KK60:
Onlarin yasadigi hadiseler Allah tarafindan gönderilmis, tabi ki aci ve zordur bebegini kaybetmek , ama bu onlarin imtihanidir. Kendinizi kötü hissediyorsaniz onlar için gelecek bebekleri için dua edin ve sayfayi tamamen kapatin :KK55:
öyle yapacağim inşallah

peki sence sen boyle birseye hazir misin ? en onemlisi de sen seviyor musun ?
aslında durum şöyle ben hiç görmedim kendisini ailesini en cokta annesini tanıyorum cok tatlı şeker birşey.babama konuyu açtılar ee tabi babmda kızıma sormam lazım dedi en ilk yok istemem evlenmek istemiyorum deidm sonra onlar tekrar konuştular abamla artık üst üste haber gelince tamam dedim ya gelsinler off dedim :KK76::KK76:sonra çoçukla biz telefonda görüştük ilk bir hafta ondan sonra yüz yüze görüsecektik . kabul ettim görüşmeyi bir kafede görüştük tabi kapıdan bir girdi ikimizde öyle kaldık yani oturduk konustuk daha dogrusu bakıştıkkk:KK71:öyle oldu benden etkilendiğini ciddi olduğunu falan anlattı mesleğini söyledi falan düşünecem dedim biz biraz daha konustuk bu arada sevmiyorum ama sevebilir miyim diye düşünüyorum ??:KK64::KK64::KK64:

bilmiyorum gerçekten bende cok üzüldüm ve tövbe ettim :KK43:
teyzenizin kızı,sizin onunla görüştüğünüzü bile bile konuşmaya başlamış öylemi...?
peki önceden aynı ortamda bulunmuşlarmı..
kusura bakmayın ama eğer böyleyse,eski erkek arkadaş bozuntusuda o kızda herşeyi haketmişler.
sen zor zamanalrda öyle destek ol sonra pat diye ayrıl...
neden çünkü ben senin teyse kızıyla görüşmeye başladım.!
yazıklar olsun ne diyeyim.insanlar ne kadar ahlaksız ve gaddar olmuş

teyzenizin kızı,sizin onunla görüştüğünüzü bile bile konuşmaya başlamış öylemi...?
peki önceden aynı ortamda bulunmuşlarmı..
kusura bakmayın ama eğer böyleyse,eski erkek arkadaş bozuntusuda o kızda herşeyi haketmişler.
sen zor zamanalrda öyle destek ol sonra pat diye ayrıl...
neden çünkü ben senin teyse kızıyla görüşmeye başladım.!
yazıklar olsun ne diyeyim.insanlar ne kadar ahlaksız ve gaddar olmuş
evet biliyordu anlatmıştım resmini falan göstermiştim faceden bulmuş oradan konuşmaya başlamışlar zaten:KK43::KK43::KK43::KK43:

aslında durum şöyle ben hiç görmedim kendisini ailesini en cokta annesini tanıyorum cok tatlı şeker birşey.babama konuyu açtılar ee tabi babmda kızıma sormam lazım dedi en ilk yok istemem evlenmek istemiyorum deidm sonra onlar tekrar konuştular abamla artık üst üste haber gelince tamam dedim ya gelsinler off dedim :KK76::KK76:sonra çoçukla biz telefonda görüştük ilk bir hafta ondan sonra yüz yüze görüsecektik . kabul ettim görüşmeyi bir kafede görüştük tabi kapıdan bir girdi ikimizde öyle kaldık yani oturduk konustuk daha dogrusu bakıştıkkk:KK71:öyle oldu benden etkilendiğini ciddi olduğunu falan anlattı mesleğini söyledi falan düşünecem dedim biz biraz daha konustuk bu arada sevmiyorum ama sevebilir miyim diye düşünüyorum ??:KK64::KK64::KK64:

zaten ilk goruste sevemezsin ama bi etkilesim olmus anladigim kadariyla :oops: hadi bakalim hayirlisi olsn canmm
biraz daha birbirinizi taniyin bakalim neler olacak :KK76:

ARkadaşlar artık ne yapacağımı ne edeceğimi hiç bilmiyorum cok sıkıldım yoruldum artık geçmişimi unutamıyorum. bundan 3 4 sene önce birini sevdim sevgimiz karşılıklı idi ve o enim ilkimdi herşey güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum evlilik hayalleri kuruyorduk sonra bu askere gitti beni bekler misin dedi beklerim tabiki dedim .bekledim de sırf saahları onunla konusailmek için 5 buçukta arıyodu ben o saatte uyanık oluyordum ve konusuyorduk.hep saatimi onunn arayacağı zamana kuruyordum ve uyanıp konusuyorduk .babamın ne kadar sinirli biri olduğunu bildiğim halde gece yatarken resmini kolarıma alıp yATARDIM .sonra izne geldi ve ayrılmak istediğini söyledi nedenini sordum olmuyo yapamıyorum dedi
çaresizce kabul ettim:KK43:sonra ardan 1 ay kadar geçti ve teyzemin kızı bize geldi oturduk mutfaktaız hoş beş konuşuyorduk öyle telefon elinden düşmüyor tabi hayırdır dedim hiçççççççç dedi.bide sırıtıyo tabi ablam duymuş tabşi konuyu actı ee kuzen dedı ben bişey duydum doğrumu dedi ne duydun dedi azranus_12'un sevdiği cocukla konuşuyormussun dedi tabi ben şoke oldum:KK57::KK57:oda cok rahat bir şeklde evet dedi madem o mutlu olamadı bırak ben mutlu olayım ayrıca mutluyumda dedi .bende tamam al senin olsun dedim askerliğini yarıya kadar ben ekledim gerisinide sen eklersin artık dedim güldü tamam dedi ve gittim o gün mutfaktan ..ben sadece sevmekle yetindim bende bir sürü resimleri vardı yırrtım kestim aglaya aglaya . düğün davetiyeside geldi tabi şimdi evlililer ve benim ahımla mutlu olmaya çalısıyorlar. ogün sadece ben sizi Allaha havale ediyorum Rabbim den tek dileğim benim canımı yaktınız Rabbim bunu yanınıza bırakmasın dedim ve aradan4ay sonra duydum ki hamile ve bi kaç ay sonrada 6 bucuk aylık düşük yapmış anne karnında zehirlenmiş :KK43::KK43:sonra 3ay sonra tekrar hamile kalmış ve onuda 2 buçuk aylıkken düşürmüş gerçekten cok üzüldüm :KK43::KK43:sonra 1 sene sonra falan tekrar hamileydi ve onuda duydum ki doğum yapmıiş 3 saat yasamış ve oda ölmüss cojj üzüldüm :KK43:sizce en ah ettim diye mi oldu ?:(:(

bunu tabi kesin olarak bilemeyizsebebini. ama kimsenin yaptığı da yanına kalmaz Allah canı yakanın canı da yanar elbet

Ben birinin bedduasinin gecmesine cok inaniyoeum.
Defalarca sahit oldum cünkü. Eden buluyor mutlaka

Back
X