• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah ettim diye mi oldu ?:((((

Kuzeniniz ve eski sevgiliniz gercekten cok rahat insanlarmis.
Eski sevgilinizi gectim ama bir akraba uzaktan bile olsa boyle bir sey yapmamali.

Sizin kendinizi suclu hissetmenize gerek yok sonucta Allaha havale etmissiniz.

Diger konuda eger birini sevmiyorsaniz zorlamanin anlami yok bence.
Hem diger insanin zamanina hem kendi zamaniniza yazik.​

Cok igrenc insanlarmis bence once allaha sukur et oyle tiplerden kurtulmussun!! Bence senin ahinla felan alakasi yok. Rabbimin onlar icin bir sinavi ve cok agir bi sinav allah yardimcilari olsun sabir versin! Sende kendini suclama seninle alakasi yoktur. Onlar icin dua edebilirsin hem sevap.

evet bende o kadar üzüldüm kıi kuzenimede herşeyi anlattığım halde biliyordu o coçuğu sevdiğimi ve benden haersiz telefonumu açıp numarasını almıştı napıyosun dedğimde hiçç öyle bakıyorum demişti (içimde yok ki ne bilim):KK43::KK43:

işte böylelerini gördükçe paranoyak olduk biz kız milleti olarak ! ama her şeyden bi haber olmaktansa paranoyak olup gözümü açık tutmayı tercih ederim.

keşke kuzeninizden çıksaymış çocuklardan değil ama ah işte 7 göbek öteye vurur diyolardı da inanmazdım.
ne karaktersizlermiş ya allahım tövbe tövbe.

Bebeklere yazık elbet; ama senin canın yanmıs, canını yakan da cezasını bulmus. Allah'ın parmagı yok işte...Arkada aglayan bırakarak kimse mutlu olamaz. Ayrıca kuzeninle görüsme...

öncelikle sanada geçmiş olsun canım yaa kurtulmuşsun Şerbetsizlerden
bulmuşlar birbirlerini ablanada kızdım keşke onun yanında şok etmeseydi seni
önceden sana söyleyebilirdi neyse olan olmuş geçmişe bakma bile ben başıma böyle şeyler gelince derimki
daha iyisini verecek demekki rabbim derim sende öyle de
ne deyim 5 yıldır çocuk için uğraşan birisi olarak yinede üzüldüm teyze kızına
ama sen üzülüyorsun ya onun hep geliyordur aklına yaptığı günahlar
Allah affetsin

evet en azın dan yabancı bırısı olsa senın tanımadığın canın bu kadar yanmazdı. en azından diyebilirdin ki ' canımdan biriyle evlenmedi el sonuçta diyebilirdin :( neyse üzülme RABBİM KİMSENİN YAPTIĞINI KİMSEYE BIRAKMIYOR RABBİM İŞİNİ BİLİYOR BİLİYOR YAPIYOR KURBAN OLAYIM RABBİME :

evet en azın dan yabancı bırısı olsa senın tanımadığın canın bu kadar yanmazdı. en azından diyebilirdin ki ' canımdan biriyle evlenmedi el sonuçta diyebilirdin :( neyse üzülme RABBİM KİMSENİN YAPTIĞINI KİMSEYE BIRAKMIYOR RABBİM İŞİNİ BİLİYOR BİLİYOR YAPIYOR KURBAN OLAYIM RABBİME :
evet yabanci olsaydı bende aldırış etmedim gerçekten ama canimdan daha yakındı herseyimi anlatırdim ve bilirdi de zaten aliskandi o milletin sevgililer ini elinden almaya ama bana yapacağı hiç aklıma bile gelmedi birde kuran kursuna gidiyor du hoca olmak için :KK43:

öncelikle sanada geçmiş olsun canım yaa kurtulmuşsun Şerbetsizlerden
bulmuşlar birbirlerini ablanada kızdım keşke onun yanında şok etmeseydi seni
önceden sana söyleyebilirdi neyse olan olmuş geçmişe bakma bile ben başıma böyle şeyler gelince derimki
daha iyisini verecek demekki rabbim derim sende öyle de
ne deyim 5 yıldır çocuk için uğraşan birisi olarak yinede üzüldüm teyze kızına
ama sen üzülüyorsun ya onun hep geliyordur aklına yaptığı günahlar
Allah affetsin
saolun gerçekten üstesinden gelmeye calistim gelmedim degil ama unutamiyorum illaki duyuyorum zaten bende ki emanetleri atamiyirum kii onlar hep aklıma geliyo

inanılır gibi değil... hiç üzülme bence, ilahi adalet yerini bulmuş resmen ! daha ne olsun. birinin acısı üzerine yuva mı kurulur. valla hiç acımadım ben kusura bakma ama iyi olmuş dicem. Allah büyük işte ! sen de üzülme öyle karaktersiz adi bir adamdan kurtulmakla kalmamış bir de yanlarına kalmadığını defalarca görmüşsün , şükret Allaha yat kalk. beni de çok üzdüler ,dilerim ben de senin gibi cezalarını bulduklarını görürüm , Allahtan tek dileğim bu...

ARkadaşlar artık ne yapacağımı ne edeceğimi hiç bilmiyorum cok sıkıldım yoruldum artık geçmişimi unutamıyorum. bundan 3 4 sene önce birini sevdim sevgimiz karşılıklı idi ve o enim ilkimdi herşey güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum evlilik hayalleri kuruyorduk sonra bu askere gitti beni bekler misin dedi beklerim tabiki dedim .bekledim de sırf saahları onunla konusailmek için 5 buçukta arıyodu ben o saatte uyanık oluyordum ve konusuyorduk.hep saatimi onunn arayacağı zamana kuruyordum ve uyanıp konusuyorduk .babamın ne kadar sinirli biri olduğunu bildiğim halde gece yatarken resmini kolarıma alıp yATARDIM .sonra izne geldi ve ayrılmak istediğini söyledi nedenini sordum olmuyo yapamıyorum dedi
çaresizce kabul ettim:KK43:sonra ardan 1 ay kadar geçti ve teyzemin kızı bize geldi oturduk mutfaktaız hoş beş konuşuyorduk öyle telefon elinden düşmüyor tabi hayırdır dedim hiçççççççç dedi.bide sırıtıyo tabi ablam duymuş tabşi konuyu actı ee kuzen dedı ben bişey duydum doğrumu dedi ne duydun dedi azranus_12'un sevdiği cocukla konuşuyormussun dedi tabi ben şoke oldum:KK57::KK57:oda cok rahat bir şeklde evet dedi madem o mutlu olamadı bırak ben mutlu olayım ayrıca mutluyumda dedi .bende tamam al senin olsun dedim askerliğini yarıya kadar ben ekledim gerisinide sen eklersin artık dedim güldü tamam dedi ve gittim o gün mutfaktan ..ben sadece sevmekle yetindim bende bir sürü resimleri vardı yırrtım kestim aglaya aglaya . düğün davetiyeside geldi tabi şimdi evlililer ve benim ahımla mutlu olmaya çalısıyorlar. ogün sadece ben sizi Allaha havale ediyorum Rabbim den tek dileğim benim canımı yaktınız Rabbim bunu yanınıza bırakmasın dedim ve aradan4ay sonra duydum ki hamile ve bi kaç ay sonrada 6 bucuk aylık düşük yapmış anne karnında zehirlenmiş :KK43::KK43:sonra 3ay sonra tekrar hamile kalmış ve onuda 2 buçuk aylıkken düşürmüş gerçekten cok üzüldüm :KK43::KK43:sonra 1 sene sonra falan tekrar hamileydi ve onuda duydum ki doğum yapmıiş 3 saat yasamış ve oda ölmüss cojj üzüldüm :KK43:sizce en ah ettim diye mi oldu ?:KK43::KK43:[/Q
kendinizi üzmeyin bedduada etmemişsiniz zaten canınız yanmış allahtan bulun demişsiniz keşke evlat acısıyla sınanmasalardı ama olan olmuş. hem belki hayırlı olmadıgı için böyle olmustur sizin ahınızla alakası olmayadabilir

inanılır gibi değil... hiç üzülme bence, ilahi adalet yerini bulmuş resmen ! daha ne olsun. birinin acısı üzerine yuva mı kurulur. valla hiç acımadım ben kusura bakma ama iyi olmuş dicem. Allah büyük işte ! sen de üzülme öyle karaktersiz adi bir adamdan kurtulmakla kalmamış bir de yanlarına kalmadığını defalarca görmüşsün , şükret Allaha yat kalk. beni de çok üzdüler ,dilerim ben de senin gibi cezalarını bulduklarını görürüm , Allahtan tek dileğim bu...

saol canım üzülmüyorum artık ben Rabime havale ettim .kimsenin ahı kimsede kalmıyo bunu anladım .. sende üzülme canım derdini dinlemek isterim antmak istersen

Bir kul birinin hakkını yerse canı acıyan kişi de içten ah ederse tutarmış,sizinki de öyle olmuş. Bunu karşı tarafın anlaması ve gerekirse helallik alması gerek yoksa kolay kolay kurtulamaz. Yalnız ben benim sevdiğimle samimi şekilde teyzemin kızının yazıştığını görsem :KK11: yemin ederim yolarım onu orada iyi tutmuşsunuz kendinizi.

evet yabanci olsaydı bende aldırış etmedim gerçekten ama canimdan daha yakındı herseyimi anlatırdim ve bilirdi de zaten aliskandi o milletin sevgililer ini elinden almaya ama bana yapacağı hiç aklıma bile gelmedi birde kuran kursuna gidiyor du hoca olmak için :KK43:

valla herkesi kandırır ama Allahı kandıramaz istediği kadar gitsin Kuran kursuna , insan olamamış ki Kuran neyine! Allahta vermiş cezalarını çok şükür. darısı benimkilerin başına olsun innnnşallah Rabbim.

Insanlar yaptiklarinin cezasini oyle ya da böyle ceker. Uzulmeyin siz. Ah etmeniz gerekmistir o anda etmissinizdir ki bedduaya omrumce karsi çıkmisimdir, bu durumda boyle diyesim geldi.
Insanlar cok ahlaksizlasmis.

Yalniz ah ettim boyle oldu dusunmek iyi birsey degil. Imtihaninizi zorlastirir.

Back
X