• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah ettim diye mi oldu ?:((((

Senin yasadiklarinda kolay degil ama sen cocugunuz olsun filan diye bisey demediki, takdiri ilahi canim kendini yipratma Allah evliliklerini daim etsin de guzel dusun ama vardir bir problem kan uyusmazligi filan ondan oluyor olabilir. Allah kimseye yasatmasin.
amişn inşallahh

ben olsan bende kendimi suçlardım. ama rabbim öyle istemiş ve öyle oluyor...

Evladını kaybetmek büyük acı ama size yapılanlarda çok adice. Sizin ahınız mıdır değil midir bilemem ama bildiğim tek şey Rabbimin çok büyük bi adaleti var..

Herkes ettiğini buluyor suç sende nası olabilir ki adilik baştan onlarda ee mutlaka bir bedeli olacaktı sıkma canını sen uzgünken kimbilir ne kasılıyodu aldım elinden saf diye canı alanda allah verende herkesi türlü türlü sınar...benimde başıma geldi çok üzüldüm ölsen üzüntünden bana ne dedi ben bu kızla evlenecem defol bi sürü hakaretler allahından bul dedim sadece o kızla olmadı sonra başkasıyla evlendi çok sürmedi boşandı vee beni aradı tabi ki görüşmedim bırak çeksinler

ARkadaşlar artık ne yapacağımı ne edeceğimi hiç bilmiyorum cok sıkıldım yoruldum artık geçmişimi unutamıyorum. bundan 3 4 sene önce birini sevdim sevgimiz karşılıklı idi ve o enim ilkimdi herşey güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum evlilik hayalleri kuruyorduk sonra bu askere gitti beni bekler misin dedi beklerim tabiki dedim .bekledim de sırf saahları onunla konusailmek için 5 buçukta arıyodu ben o saatte uyanık oluyordum ve konusuyorduk.hep saatimi onunn arayacağı zamana kuruyordum ve uyanıp konusuyorduk .babamın ne kadar sinirli biri olduğunu bildiğim halde gece yatarken resmini kolarıma alıp yATARDIM .sonra izne geldi ve ayrılmak istediğini söyledi nedenini sordum olmuyo yapamıyorum dedi
çaresizce kabul ettim:KK43:sonra ardan 1 ay kadar geçti ve teyzemin kızı bize geldi oturduk mutfaktaız hoş beş konuşuyorduk öyle telefon elinden düşmüyor tabi hayırdır dedim hiçççççççç dedi.bide sırıtıyo tabi ablam duymuş tabşi konuyu actı ee kuzen dedı ben bişey duydum doğrumu dedi ne duydun dedi azranus_12'un sevdiği cocukla konuşuyormussun dedi tabi ben şoke oldum:KK57::KK57:oda cok rahat bir şeklde evet dedi madem o mutlu olamadı bırak ben mutlu olayım ayrıca mutluyumda dedi .bende tamam al senin olsun dedim askerliğini yarıya kadar ben ekledim gerisinide sen eklersin artık dedim güldü tamam dedi ve gittim o gün mutfaktan ..ben sadece sevmekle yetindim bende bir sürü resimleri vardı yırrtım kestim aglaya aglaya . düğün davetiyeside geldi tabi şimdi evlililer ve benim ahımla mutlu olmaya çalısıyorlar. ogün sadece ben sizi Allaha havale ediyorum Rabbim den tek dileğim benim canımı yaktınız Rabbim bunu yanınıza bırakmasın dedim ve aradan4ay sonra duydum ki hamile ve bi kaç ay sonrada 6 bucuk aylık düşük yapmış anne karnında zehirlenmiş :KK43::KK43:sonra 3ay sonra tekrar hamile kalmış ve onuda 2 buçuk aylıkken düşürmüş gerçekten cok üzüldüm :KK43::KK43:sonra 1 sene sonra falan tekrar hamileydi ve onuda duydum ki doğum yapmıiş 3 saat yasamış ve oda ölmüss cojj üzüldüm :KK43:sizce en ah ettim diye mi oldu ?:(:(
Ayy tuylerim diken diken oldu.yuce rabbime inanmayan tas olsun insallah.o ne buyuktur yucedir ki ne bu dunyada ne oteki dunyada kimsenin ahini kimsede birakmiyor.hakedilmeyen ah beddua tutmaz canim.demekki haketmisler.sen vicdanli bi bayanmissinki uzulmussun.herkeste senin gibi olmaz

Evladını kaybetmek büyük acı ama size yapılanlarda çok adice. Sizin ahınız mıdır değil midir bilemem ama bildiğim tek şey Rabbimin çok büyük bi adaleti var..
Allah razı olsun sizden ende böyle düşünüyorum Rabbime havale ettim çünkü gecelerce günlerce ağladım en bide duydum ki teyzemin kızıyla cok acı cok :KK43::KK43::KK43::KK43:

Herkes ettiğini buluyor suç sende nası olabilir ki adilik baştan onlarda ee mutlaka bir bedeli olacaktı sıkma canını sen uzgünken kimbilir ne kasılıyodu aldım elinden saf diye canı alanda allah verende herkesi türlü türlü sınar...benimde başıma geldi çok üzüldüm ölsen üzüntünden bana ne dedi ben bu kızla evlenecem defol bi sürü hakaretler allahından bul dedim sadece o kızla olmadı sonra başkasıyla evlendi çok sürmedi boşandı vee beni aradı tabi ki görüşmedim bırak çeksinler
bişey yapamıyorum zaten sadece duyuyorum haklarında olan biteni..

Ayy tuylerim diken diken oldu.yuce rabbime inanmayan tas olsun insallah.o ne buyuktur yucedir ki ne bu dunyada ne oteki dunyada kimsenin ahini kimsede birakmiyor.hakedilmeyen ah beddua tutmaz canim.demekki haketmisler.sen vicdanli bi bayanmissinki uzulmussun.herkeste senin gibi olmaz
saol canım işte o kadr üzüldüm kü keşke etmeseydim dedim ama beddua falanda etmedim saece RabbimE HAVALE ETTİM

Etme bulma dünyası işte...Senin hiç bir suçun yok ki canım benim , sen içini ferah tut.:KK51:Senin yaşadıkların hiç kolay değil, hem sevdiğin adam hem de yakın akraban tarafından ihanete uğramışsın ve buna rağmen bence kötü bir tepkide vermemişsin . Canının yanması sonucu söylediğin bir kaç cümle var sadece ki kaldı ki bunları dile getirmesen bile, Rabbim bilmeyecek miydi canını nasıl yaktıklarını:KK43: Efendimiz bir Hadis-i Şerif'inde dememiş mi“Canı yanan sabretsin; can yakan da canının yanacağı günü beklesin'' diye. Belki sağlık probleminden kaybediyorlardır bebeklerini , belki de ilahi adalet tecelli ediyor elbette ki bilemeyiz bunu. Ama bilebileceğimiz bir şey var ki o da bu durumda senin hiçbir suçun olmadığı...

Etme bulma dünyası işte...Senin hiç bir suçun yok ki canım benim , sen içini ferah tut.:KK51:Senin yaşadıkların hiç kolay değil, hem sevdiğin adam hem de yakın akraban tarafından ihanete uğramışsın ve buna rağmen bence kötü bir tepkide vermemişsin . Canının yanması sonucu söylediğin bir kaç cümle var sadece ki kaldı ki bunları dile getirmesen bile, Rabbim bilmeyecek miydi canını nasıl yaktıklarını:KK43: Efendimiz bir Hadis-i Şerif'inde dememiş mi“Canı yanan sabretsin; can yakan da canının yanacağı günü beklesin'' diye. Belki sağlık probleminden kaybediyorlardır bebeklerini , belki de ilahi adalet tecelli ediyor elbette ki bilemeyiz bunu. Ama bilebileceğimiz bir şey var ki o da bu durumda senin hiçbir suçun olmadığı...
cokk teşekkür edrim böyle düşündüğünüz için cokkkkkkkkkkk saolunnn

yasadigin cok kotu birsey... hem severek ayrildin hem dogru duzgun bir neden vermeden hemde unutayim derken akraba olmus sana... kuzenin yaptigi seyin cezasini cekiyor iste... bu cok zor bir durum onlar icinde.. bence siz kendinizi suclamayin.. umarim sizde size uygun birini bulur mutlu olursunuz kuzeninizde cocuk sahibi olur... ozellikle dogup olmesi cok cok zor..

o sıralar baya bir kötü olmuştum kimseyi gözüm örmüyordu erkeklerden nefret ediyordum ve aya bir zayıflamiştım 75 kilodan 50kiloya düştüm ve halen oyleyimmm

yasadigin cok kotu birsey... hem severek ayrildin hem dogru duzgun bir neden vermeden hemde unutayim derken akraba olmus sana... kuzenin yaptigi seyin cezasini cekiyor iste... bu cok zor bir durum onlar icinde.. bence siz kendinizi suclamayin.. umarim sizde size uygun birini bulur mutlu olursunuz kuzeninizde cocuk sahibi olur... ozellikle dogup olmesi cok cok zor..
şu an beni isteyen biri var uzman çavuş kendisi aileside cok istiyor ve seviyorlar

Back
X