• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah ettim diye mi oldu ?:((((

ARkadaşlar artık ne yapacağımı ne edeceğimi hiç bilmiyorum cok sıkıldım yoruldum artık geçmişimi unutamıyorum. bundan 3 4 sene önce birini sevdim sevgimiz karşılıklı idi ve o enim ilkimdi herşey güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum evlilik hayalleri kuruyorduk sonra bu askere gitti beni bekler misin dedi beklerim tabiki dedim .bekledim de sırf saahları onunla konusailmek için 5 buçukta arıyodu ben o saatte uyanık oluyordum ve konusuyorduk.hep saatimi onunn arayacağı zamana kuruyordum ve uyanıp konusuyorduk .babamın ne kadar sinirli biri olduğunu bildiğim halde gece yatarken resmini kolarıma alıp yATARDIM .sonra izne geldi ve ayrılmak istediğini söyledi nedenini sordum olmuyo yapamıyorum dedi
çaresizce kabul ettim:KK43:sonra ardan 1 ay kadar geçti ve teyzemin kızı bize geldi oturduk mutfaktaız hoş beş konuşuyorduk öyle telefon elinden düşmüyor tabi hayırdır dedim hiçççççççç dedi.bide sırıtıyo tabi ablam duymuş tabşi konuyu actı ee kuzen dedı ben bişey duydum doğrumu dedi ne duydun dedi azranus_12'un sevdiği cocukla konuşuyormussun dedi tabi ben şoke oldum:KK57::KK57:oda cok rahat bir şeklde evet dedi madem o mutlu olamadı bırak ben mutlu olayım ayrıca mutluyumda dedi .bende tamam al senin olsun dedim askerliğini yarıya kadar ben ekledim gerisinide sen eklersin artık dedim güldü tamam dedi ve gittim o gün mutfaktan ..ben sadece sevmekle yetindim bende bir sürü resimleri vardı yırrtım kestim aglaya aglaya . düğün davetiyeside geldi tabi şimdi evlililer ve benim ahımla mutlu olmaya çalısıyorlar. ogün sadece ben sizi Allaha havale ediyorum Rabbim den tek dileğim benim canımı yaktınız Rabbim bunu yanınıza bırakmasın dedim ve aradan4ay sonra duydum ki hamile ve bi kaç ay sonrada 6 bucuk aylık düşük yapmış anne karnında zehirlenmiş :KK43::KK43:sonra 3ay sonra tekrar hamile kalmış ve onuda 2 buçuk aylıkken düşürmüş gerçekten cok üzüldüm :KK43::KK43:sonra 1 sene sonra falan tekrar hamileydi ve onuda duydum ki doğum yapmıiş 3 saat yasamış ve oda ölmüss cojj üzüldüm :KK43:sizce en ah ettim diye mi oldu ?:(:(
Kafanıza akmayın bnce kuzeninizde maşallah yani pek bi genişmiş. Yaıp yahu edep diye birşey var.

ARkadaşlar artık ne yapacağımı ne edeceğimi hiç bilmiyorum cok sıkıldım yoruldum artık geçmişimi unutamıyorum. bundan 3 4 sene önce birini sevdim sevgimiz karşılıklı idi ve o enim ilkimdi herşey güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum evlilik hayalleri kuruyorduk sonra bu askere gitti beni bekler misin dedi beklerim tabiki dedim .bekledim de sırf saahları onunla konusailmek için 5 buçukta arıyodu ben o saatte uyanık oluyordum ve konusuyorduk.hep saatimi onunn arayacağı zamana kuruyordum ve uyanıp konusuyorduk .babamın ne kadar sinirli biri olduğunu bildiğim halde gece yatarken resmini kolarıma alıp yATARDIM .sonra izne geldi ve ayrılmak istediğini söyledi nedenini sordum olmuyo yapamıyorum dedi
çaresizce kabul ettim:KK43:sonra ardan 1 ay kadar geçti ve teyzemin kızı bize geldi oturduk mutfaktaız hoş beş konuşuyorduk öyle telefon elinden düşmüyor tabi hayırdır dedim hiçççççççç dedi.bide sırıtıyo tabi ablam duymuş tabşi konuyu actı ee kuzen dedı ben bişey duydum doğrumu dedi ne duydun dedi azranus_12'un sevdiği cocukla konuşuyormussun dedi tabi ben şoke oldum:KK57::KK57:oda cok rahat bir şeklde evet dedi madem o mutlu olamadı bırak ben mutlu olayım ayrıca mutluyumda dedi .bende tamam al senin olsun dedim askerliğini yarıya kadar ben ekledim gerisinide sen eklersin artık dedim güldü tamam dedi ve gittim o gün mutfaktan ..ben sadece sevmekle yetindim bende bir sürü resimleri vardı yırrtım kestim aglaya aglaya . düğün davetiyeside geldi tabi şimdi evlililer ve benim ahımla mutlu olmaya çalısıyorlar. ogün sadece ben sizi Allaha havale ediyorum Rabbim den tek dileğim benim canımı yaktınız Rabbim bunu yanınıza bırakmasın dedim ve aradan4ay sonra duydum ki hamile ve bi kaç ay sonrada 6 bucuk aylık düşük yapmış anne karnında zehirlenmiş :KK43::KK43:sonra 3ay sonra tekrar hamile kalmış ve onuda 2 buçuk aylıkken düşürmüş gerçekten cok üzüldüm :KK43::KK43:sonra 1 sene sonra falan tekrar hamileydi ve onuda duydum ki doğum yapmıiş 3 saat yasamış ve oda ölmüss cojj üzüldüm :KK43:sizce en ah ettim diye mi oldu ?:(:(

ah ettin diye mi oldu bilemem ama sana yaşattıkları mutsuzluğun çok çok fazlasını yaşıyorlar.
sinir oldum teyzenin kızına.

yok gelmedik malesef nişanına ve düğününe gidecektim al diyecektim kuzenime nişanlının bana verdiği emanetler bundan böyle senindir diyecektim ama annem yollamdı arkadaslarım da boşver dedi emanetlerde hafıza kartı cakmaği anahtarlığı resimleri ve yüzük ..:KK43::KK43:
valla kuzenin olcak şahısdan herşey beklenir.
orda yaygara bile cıkarabilirdi. sana iftira atarak
en iyisini yapmışın boşver.

oyyy kötü olmuş .. mutsuzlugunun uzerine evlilik kurmuslar bunlar affedilir seyler degil bariz ahını almıs ve cekıyor... yanı gonlunde affetmen kolay olurmu bılmem ama artık unutmalısın .. bırak mutlu olsunlar evlilik bu artık olanlar olmus..gönlunde affetmeye calıs ..

böyle teyze kızı olmaz olsun bir de alabildiğine pişkin yani
eski sevgilin karaktersiz olabilir gelir geçer unutursun, ama bu kuzen ya, nasıl içine sinmiş, gerçi o gün bu kadar kıkırdadığına göre gayette sinmiş

boşver canım senin bedduanla alakası yoktur, gerçi karmanın varlığına inanırımda, yine de senin bedduanla alakası yok bence
saol canım inanın o kadar nefret ediyorm ki kuzenim oldugu için:KK43:

oyyy kötü olmuş .. mutsuzlugunun uzerine evlilik kurmuslar bunlar affedilir seyler degil bariz ahını almıs ve cekıyor... yanı gonlunde affetmen kolay olurmu bılmem ama artık unutmalısın .. bırak mutlu olsunlar evlilik bu artık olanlar olmus..gönlunde affetmeye calıs ..
öyle yaptım zaten sadece içim sızlıyo be arkadaşşşşş:(

Her şey kader kısmet, sizinle bir alakası var mı yok mu bilemeyiz, onu Allah bilir, siz de bir an önce onları unutun , çıkarın aklınızdan, evlenip gitmişler, bundan sonrası sizi ilgilendirmez. Yolunuza bakın, başka insanlarla tanışın. Aşk acısının en güzel telafisi başkalarına da şans vermektir. Bir bakmışsınız birisini çok seviyorsunuz, döktüğünüz göz yaşlarına yazık...

Allah aşkına senin ahınla ne alakası var.Herkesin böyle bir hamilelik süreci sıkıntısı olur.Hee bırak birlikte çocuk yapmayı,birbirlerini yeseler,kavga kıyamet boşansalar yine neyse diyeceğim.Senin yaşlarında insan ilk aşık olduğunda o anlattığın şeyleri hatta daha fazla fedakarlıklar yapıyor.Ama olmuyorsa olmuyordur.Herşeyin başı güzel gider,sonra zamanla uyuşmazlıklar başlar.Bu çocuk sana tecavüz etmemiş,ağır bir harekette bulunmamış.Yapamıyorum demiş bitirmiş.Bi de kısmet nasip işi.Allah öyle herkesin kendi bakış açısıyla yaptığı ahı hemen yerine getirseydi dünyada insan kalmazdı.Zaten askerdeki çocuğun yaşı kaçtır.18-19 lu yaşlardaki veya 20 li olsun,o genç toy yaşlarda diyelim hatalar yaptı,Allah onun cezasını evlatla mı çektirecek ona yapma güzelim ya.Allah adildir,hoşgörülüdür,affedicidir.Neleri affediyor bu dünyada.Lütfen kimseye de benim ahım deyipte o insanlardan birinin ailelerinin kulağına gider daha büyük ah alırsın.Unut gitsin.Bitmiş gitmiş.Çocuk evlenmiş.

İlahi adalet diye birşey var işte keske evlatla sinanmasalardi tabi ama yapilacak birsey yok
ben sadece mutlu olmak istemiştim kendimi o kadar suclamıstım kı ne yaptım fda ayrıldı benden diye öümüne seviyorfum intihara bile kalkışmıştım ilaclarla falan ama Rabime tövbe ettim değmezmiş:KK61:

senin ahında tutmuş olabilir bence sonuçta kuzenin ve sevgilin canını çok yakmış , dünyada erkek mi yok kuzenın senın sevgilini ayartıyo böylelerine az bile oluyo oh ne iyi olmuş, önce gelsinler senden helallik alsınlar dogurur ozaman belki, benım de canımı çok yakmıştı eski sevgilim ama ben asla ah etmem tarzım değil , sonra başına kötü bişey geldiğinde kendimi şuçlu bulup böyle vicdan azabı duymamak için işte ah ederken bile iyi düşünmek lazım...

Back
X