Sallamıyorum inadı tuttu mu öfkesi tuttu mu çok can sıkıcı oluyor bir şeyi kafaya taktı mı ya. Dün mesela 200 kez anlattım bir olayı yok anlamak istemiyor takmış sen telefonu suratıma kapadın sen böyle yaptın e peki öyle yaptım dedim hiç konuşmadım bugün sonra tek mesaj attım tatlı krizim geldi diye kocaman bir pasta yaptırmış, bir kutu da karışık çikolata kapıma getirmiş "Beni kimse senin kadar sevip çekemez, bana yaşattığın bu güzel günleri kaybetmek istemiyorum ben seninle bir bütünüm, bir erkek gibiyim. Daima seveceğim seni, ömrümce yanımda olur musun?" yazmış

Şimdi de aşkım demiyorum diye mızmızlanıyoruz mesela böyle de alınganlar.
Ama çoğu arkadaş doğru yazmış sevdi mi tam sever kavga edersin o kadar ateşli kavgalar edersin ama beni terk etcek mi bırakcak mı diye ciddi anlamda korkmadım hiç çünkü yapamam diyor itiraf ediyor kendi de. Mesela bu adam sana ciddi anlamda bağlanmış olsa 10 dk duramazdı mesaj atmadan cevap atmayı bırak. Yukarda verdiğim örnek dün gece oldu yani daha. Telefonu kapadım 15 tane mesaj geldi iyi misinden tut da başına bir şey geldi biliyorum şunu arıcam bunu arıcama kadar
Bak kalıbımı basarım o çocuk sana ders vermek için böyle yapıyor. Böyle bir huy benimkinde de vardı baktı hiç sallamıyorum o aldı dersini

Sen de onun oynadığını oyna madem sen de ona ders ver. Ben de çok inatçıyımdır, pes etmeyeceğimi bildiği için onunki bana vız gelir tırıs gider. Hani sıkıysa aramasın bakalım 2-3 gün, kim kaybeder?

Bunu ona hissettirdin mi gerisi kolay akrep erkeğiyle aşk inanılmaz heyecanlı, tutkuludur ya gözlerinde görürsün o ateşi
Diyorum ya sen aramasan bence eğer senden hoşlandığına eminsen o birkaç haftaya ses eder sana yeniden ama umursama gönderme yapma ordan burdan bu kız vaz mı geçti diye bir aklına düşsün, sonra daha taktikler veririz burdan kız ayıp ettin senin akrebi de bağlarız bir güzel yola getiririz