Kusura bakma amaMerhaba hanımlar;
Direk konuya girmek istiyorum..
8 aylık bir ilişkim var.. Bikaç gündür erkek arkadaşımda kalıyordum. Dün yemek yaptım yedik falan sonra çay koydum salona geçtik kraker jelibon vs yiyorum tv izliyoruz aynı zamanda. Bunun morali bozuldu birden.. Koltuğun köşesine gitti uzak duruyor, pek konuşmuyor ne oldu diyorum cevap vermiyor.. böyle 1 2 saat geçti. Sonra yattık. Sarıldı yatakta. Sana birşey söylemek istiyorum ama kızarsın diye korkuyorum dedi, söyle dedim..
‘Benim ağız şapırdamasına takıntım var o yüzden modum düştü’ dedi.. Anlayışla karşıladım birdaha yapmam dedim güldüm falan. Ama sonra aklıma şu geldi:
8 aydır nerdeyse 2 günde bir yemek yeriz.. 8 ay boyunca rahatsız olmadı da şimdi niye rahatsız olacağı tuttu diye geçirdim içimden moralim bozuldu.. ona da söyledim ne oldu da rahatsız oldun diye kem küm etti.. daha önce de rahatsız olmuş ama söylememiş sözde.. inandırıcı gelmedi.
Neyse; ben arkamı döndüm çünkü yüzüm dönük uyuyamıyorum. Dedim ki; ben arkamı dönerek uyuyabiliyorum, şapırdama konusuna da dikkat ederim, iyi geceler dedim ve döndüm..
Onun kolu boynumun altındaydı.. Ben arkamı dönünce bu öfleyerek, beni de bir eliyle sırtımdan iterek kolunu çekti o da bana arkasını döndü.. Ben şok.
Biraz şoku atlattıktan sonra delirdim. Sen beni ittiremezsin diye bağırdım çağırdım sabah beni eve götüreceksin dedim. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım durdurdu.. yatağa geri yattım bağırarak sonra ben tam uyumak üzereyken ortalık sakinleşince sarıldı.. sabahta uyandırmamış işe giderken kendi evime gitmeyim aramız bozulmasın diye.. üstümü örtmüş bi de işe giderken.. ben seni itmedim diyor kolumu çekmek için mecbur öyle yaptım diyor ama itti resmen. Sinirim geçmiyor. İşten geldiğinde beni eve götürmesini söyledim.. uyandırmadı diye arayıp kızdım..
Ben herşeye çok büyük tepkiler veriyormuşum öyle diyor.. misafir olduğum evde bu muameleyi görünce böyle tepki veririm evet..
Sizce haksız mıyım?
Siz olsanız ne yapardınız?
Edit: Herkes kendin niye evine gitmiyorsun demiş. Evim buraya çok uzak. Toplu taşımayla nasıl gidileceğini bilmiyorum. Kendi arabamla gelsem giderdim fakat onu da kendi evimin orda bıraktım maalesef. 2 valiz eşyayla hangi otobüs gidiyor vs bilmeden gidemem diye düşündüm taksi de 150tl den aşağı yazmaz. Ayrıca otobüs kartım da yok. Aldığı gibi bıraksın ayrıca.
Yani seninle ben, ikimiz birbirimizden pek hazzetmiyoruz. Ikimiz de bunu biliyoruz. Eyvallah da. Gelin kabul edin ki arkadaş epeyce emek vermiş. Sezarın hakkını teslim edelim. Hiç kolay değil bu kadarıEki Görüntüle 2309778 Eki Görüntüle 2309778
Bakar mısınız seri beğenmiyor
İnsan üşenir yaw
Bende bir kaç konusuna yaptım ama kendisi o kadar gerilere gitti ki
Benim unuttuğum yorumları bulmuş
Allah kimseyi bu kadar boş bırakmasın
Sevgilisi ya hani...Biri de demiyor ki napıyosun adamın evinde
Bunu demeniz yeterli. Sudan sebepler sıralamanıza gerek yok.Aldığı gibi bıraksın ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?