Ağzımı Şapırdatıyormuşum!

Ben bazen birşeye sabreder sabreder sonra patlarım. Bu patlama çok sessiz olursa erkek arkadaşınız gibi mod düşüklüğüyle yaşarım. Ben garipsemedim. Siz de o ağzını şapırdatıyorsun dedikten sonra sanıyorum tavır koydunuz aynı zamanda ki ben de olsam bunu söyledim diye bana tavır alan kişiye öflerdim. İttirmesin sizi sarsacak kadar kuvvetliyse sadece buna kızın aksi takdirde ben de yanımda ağzını şapırdatan adam kadınla yaşayamam ve yüzüne söylerim kırmadan. Buna karşılık trip yersem de acayip sinirlenirim hem suçlu hem güçlü olduğu için.

bence gayet iyi bir şekilde sorununu size söylemiş.kırmadan böyle birşey zaten ancak bu kadar söylenebilir.siz biraz abartılı davranmışsınız.gitmeye niyetliyseniz bir şekilde çıkıp kendiniz gideceksiniz.her kavgada gitmeye kalkmak,blöf yapmak doğru değil.

Ağız şapırdatmasından midem bulanıyor ya. Dayanamıyorum çok sinirleniyorum, eğer yakınım yaparsa mutlaka uyarırım. Kalbinizi kırmadan nazik bir şekilde söylemiş daha nasıl denilebilirdi ki. Çok uzatmışsınız konuyu

Isteyen insan yürüyerek bile olsa gider ben evlatlarımın babası kaç yıllık kocamdan bile istemiyorum beni biyere götür diye çıkıp gidiyorum, bence biraz itici olmuş bu davranışınız.

Elimde koca valizimle karadenizdeki küçük bir şehirden kalktım. Istanbula gittim.

Kartalda oturan arkadaşımı ziyaret ettim.

Sonra taksi ile metroya gittim. Metroya binmek icin birine para verdim. Kartını benim icin okuttu. Ilk önce metrodan ayrılıkçeşmesinde inip marmaraya binmeyi düşündüm. Ama metrodaki delikanli bunu tavsiye etmedi. "Ünalanda in. Metrobuse bin" dedi.

Ben de metrodan ünalanda indim. Metrobüs durağına yürüdüm. Valizimi çekeleyerek merdivenleri inip çıktım. Bazen düştüm kalktım... Metrobüse bindim. Orda da birisi kartını benim icin okuttu ona da para verdim..

Metrobüste halkaliya nasıl gidebilirim diye sordum. Bi adamcağız "kucükcekmecede in. Ordan dolmuşlar vardır. Ben de orda ineceğim. Beni takip et" dedi.

Adam metrobüsten kücükcekmecede indi. Ben de peşinde... "senin yükün var. Az bekle. Ben dolmuş durağını bulayım" dedi. Zaten az ötedeymiş. Eliyle gösteri. Tarif etti. Dua ettim. Teşekkür ettim. Gitti.

Ben de halkalı dolmuşuna bindim. Dolmuşcuya
"Güneşpark evlerine nasıl gidebilirim" dedim.

dolmuşçu

"Sabahattin zaim üniversitesinin yakınından geçiyoruz. Güneşpark evlerinden geçmiyoruz" dedi.

Ben de
"Ben buraları bilmiyorum. Beni en yakın yerde indirir misiniz" dedim.

""Tamam ben size söylerim . Sabahattin zaim üniversitesinde inip yürüyeceksiniz" dedi.

Teşekkür ettim.

Sabahattin Zaim üniversitesinde indim. Güneşpark evlerine yürüdüm. Ama yanlış yöne yürümüşüm . Esnaftan biri beni dükkana soktu yarı zorla. çok ıslanmışım. Bir bardak çay içmeden mümkün değil yollamazmış. Çayı içtim. Adam doğru yolu tarif etti. Beni gönderdi.

Geri döndüm. Aksi yöne yürüdüm.

Elimde valiz. Başımda lapa lapa kar... donuma kadar ıslandım. Biraz zoruma gitti ağladım.

Çantamın kopcasi düştü. Geri dönüp onu aradım. Bulamadım....

Ellerim valiz taşımaktan su topladı. Parmaklarım soğuktan mosmor oldu.

Ve hepsini sora sora yaptım. Hiç-bir yeri bilmiyordum. Her adımımı sordum ve teyzemin evini elimle koymuş gibi buldum.

Çünkü sordum. Çünkü türkçe biliyorum. Çünkü okuma yazmam var. Çünkü bilmeyene bizim insanımız kadar yardım eden bir millet daha gelmemiştir yeryüzüne...

Ha şimdiki aklımla halkaliya gitmek için kucükcekmece durağında inmektense sefaköyde inmek daha mantıklı. Ama o zamanlar bilmiyordum ve Istanbullular bana çok yardımcı oldular. Allah onlardan razi olsun.

Demem o ki. Karar verdiysem jüpitere bile giderim. Sürünürüm, donarım ama minnet etmem.

Ve tek başıma dönemeyeceğim yerlere gitmem.

Siz de öyle yapın.

Kusura bakma ama
bende deliriyorum ağız şapırdatarak yenmesine
Özellikle gürültülü sakız çiğneyen olursa değil odadan çıkmak evden dışarı fırlarım
Demekki daha önce dışarıda bulunduğunuz için çok fark edilmedi evde tek olunca daha çok rahatsız oldu

ağız şapırdatanlardan nefret ederim

bence adama kızacağınıza kendinize kızın. insan şapır şupur yemek yer mi büyük saygısızlık karşısındakine.

Sapirdatmiyor olabilirde bazen insan sesleri cok duyuyor. Benim kardeşimde oyle bZen duymaz ama bazende kahvaltıda salatalik yesek ses cikiyor deli oluyor kalkiyor sonra yapiyor. Gecen esimle tursu kuruyorduk bu kelekten aldı yemeye resmen boğasim geldi ısırdıkça delirdim bende bazen duyuyorum sinir oluyorum. Kraker seside onu deli etmiştir.

Ortam sakin olunca şapırdatarak yediğini duymuştur bence.

Ağız sapirtisindan ben de nefret ederim sinirlerimi alt üst ediyor. Takıntısı olmayan anlayamaz gerçekten.
Sizi itmesi olmamis evet. Ama kavga ettiğiniz birine de beni eve bırak demek çok saçma. Taksi çok tutar demissiniz ama bu durumda beni bırak demektense kendim gider parası neyse veririm daha iyi.

Valla ben de tahammül edemem ağız şapırdatılmasına,yeni evliyim eşimde öyle yerdi hep uyarırdım başta bozuldu ama şuan öyle yapmıyor dikkat ediyor. Yani gayet normal rahatsız olduğunu söylemesi

Tek başıma dönemeyeceğim hiçbir yere erkek arkadaşımla gitmem ben. Çünkü hoşuma gitmeyen en ufak bir davranışında kapıyı çarpıp çıkabilmem lazım
Mesela kampa gitmem çünkü dağın başında hangi kapıyı çarpıp gideceğim? Ama ülkenin öbür ucunda, hiç bilmediğim bir şehirdeki evine giderim çünkü çarpılacak kapı ve gitmek için otobüs dolmuş taksi vs var.

Bende "beni götür" lafına acayip gıcık oluyorum. Madem sinirlisin ve gitmek istiyorsun çek git. Yok taksi şu kadar, yok 2valiz var. Kendim gidemem vs. Adamın gözü korksun diye blöf yapmışsın işte

Bu bir rahatsızlık.
Adıda var hatırlayamadım yazan olmuştur belki.
Bendede var.
Eşimle yakın çevremle çok tartıştık bu konu ama alıştılar huyuma.
Dikkat ediyorlar etmeyenide uyarıyorum.
Elimizde olan bişey değil.
Yemek yerken sakız çiğnerken sabit ve sürekli çıkan seslere uyuz oluyoruz.
Mesela eşim nohut cips yerken o katır kutur ses varya,,,,,elimde bıcak olsa saplarım o derece bilincim gidiyor.
Değişik bişey ve geçmiyo.
Biz çözümü şöyle bulduk , eşim illa katır kutur şapır şupur bişe yicekse yada yapcaksa kulaklık takıp müzik dinliyorum.

Yani seninle ben, ikimiz birbirimizden pek hazzetmiyoruz. Ikimiz de bunu biliyoruz. Eyvallah da. Gelin kabul edin ki arkadaş epeyce emek vermiş. Sezarın hakkını teslim edelim. Hiç kolay değil bu kadarı teker teker aramış bulmuş. Vay anasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…