- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Gereksiz duyar kasmak için kasmayın bu kadar kendinizi, ne hali varsa görür herkes banane, yorumum konu sahibine dert olsun ona buna değil. Sevgilimle evi olmasa da bi yerde kaldım bu arada öyle dediğiniz gibi cıks mıks değil yani. Bana tavsiye verecek konumda değilsiniz yani bilginiz olsun
Sevgilinizin sizi itmesi öküzlük olmuş ama ağız şapırdatması ve sakız çiğneme sesi... Allah ım ikisinden de nefret ediyorumMerhaba hanımlar;
Direk konuya girmek istiyorum..
8 aylık bir ilişkim var.. Bikaç gündür erkek arkadaşımda kalıyordum. Dün yemek yaptım yedik falan sonra çay koydum salona geçtik kraker jelibon vs yiyorum tv izliyoruz aynı zamanda. Bunun morali bozuldu birden.. Koltuğun köşesine gitti uzak duruyor, pek konuşmuyor ne oldu diyorum cevap vermiyor.. böyle 1 2 saat geçti. Sonra yattık. Sarıldı yatakta. Sana birşey söylemek istiyorum ama kızarsın diye korkuyorum dedi, söyle dedim..
‘Benim ağız şapırdamasına takıntım var o yüzden modum düştü’ dedi.. Anlayışla karşıladım birdaha yapmam dedim güldüm falan. Ama sonra aklıma şu geldi:
8 aydır nerdeyse 2 günde bir yemek yeriz.. 8 ay boyunca rahatsız olmadı da şimdi niye rahatsız olacağı tuttu diye geçirdim içimden moralim bozuldu.. ona da söyledim ne oldu da rahatsız oldun diye kem küm etti.. daha önce de rahatsız olmuş ama söylememiş sözde.. inandırıcı gelmedi.
Neyse; ben arkamı döndüm çünkü yüzüm dönük uyuyamıyorum. Dedim ki; ben arkamı dönerek uyuyabiliyorum, şapırdama konusuna da dikkat ederim, iyi geceler dedim ve döndüm..
Onun kolu boynumun altındaydı.. Ben arkamı dönünce bu öfleyerek, beni de bir eliyle sırtımdan iterek kolunu çekti o da bana arkasını döndü.. Ben şok.
Biraz şoku atlattıktan sonra delirdim. Sen beni ittiremezsin diye bağırdım çağırdım sabah beni eve götüreceksin dedim. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım durdurdu.. yatağa geri yattım bağırarak sonra ben tam uyumak üzereyken ortalık sakinleşince sarıldı.. sabahta uyandırmamış işe giderken kendi evime gitmeyim aramız bozulmasın diye.. üstümü örtmüş bi de işe giderken.. ben seni itmedim diyor kolumu çekmek için mecbur öyle yaptım diyor ama itti resmen. Sinirim geçmiyor. İşten geldiğinde beni eve götürmesini söyledim.. uyandırmadı diye arayıp kızdım..
Ben herşeye çok büyük tepkiler veriyormuşum öyle diyor.. misafir olduğum evde bu muameleyi görünce böyle tepki veririm evet..
Sizce haksız mıyım?
Siz olsanız ne yapardınız?
Edit: Herkes kendin niye evine gitmiyorsun demiş. Evim buraya çok uzak. Toplu taşımayla nasıl gidileceğini bilmiyorum. Kendi arabamla gelsem giderdim fakat onu da kendi evimin orda bıraktım maalesef. 2 valiz eşyayla hangi otobüs gidiyor vs bilmeden gidemem diye düşündüm taksi de 150tl den aşağı yazmaz. Ayrıca otobüs kartım da yok. Aldığı gibi bıraksın ayrıca.
Canım ona da zamanında sormuşlar demek ki ne işin var o adamın evinde diye. Hazır kendi gibi kalan birini bulunca dur bende bi sorayım ne işin var o adamın evinde demiş. Bilirsin pek severiz milletçe elalemin nerde ne yaptığını sormayı.Bak şimdi konu daha da garip bir hal aldı. Çok ilgimi çekti ahsjsjjs. Sevgilinizle kaldınız ama ben kalmadığım için tavsiye verecek konumda değil miyim ajsjsjsj. Ben şu an zaten beyimle kalıyorum ama konumum yükselmez mi bu durumda?
Bikaç gündür erkek arkadaşımda kalıyordum. Dün yemek yaptım yedik falan sonra çay koydum salona geçtik kraker jelibon vs yiyorum tv izliyoruz aynı zamanda. Bunun morali bozuldu birden.. Koltuğun köşesine gitti uzak duruyor, pek konuşmuyor ne oldu diyorum cevap vermiyor.. böyle 1 2 saat geçti.
Bulent Ersoy gibi gitmissöylermisin niye 2 bavulla gitmiş onu da sorsun bir zahmet...
Hic sevmiyorum su begenmeme surat ifadesi butonunu.. useniyorum bi kere.. begendigine begendim derim ama o kolay.Eki Görüntüle 2309778 Eki Görüntüle 2309778
Bakar mısınız seri beğenmiyor
İnsan üşenir yaw
Bende bir kaç konusuna yaptım ama kendisi o kadar gerilere gitti ki
Benim unuttuğum yorumları bulmuş
Allah kimseyi bu kadar boş bırakmasın
Şimdi gelip bunu da begenmezEki Görüntüle 2309778 Eki Görüntüle 2309778
Bakar mısınız seri beğenmiyor
İnsan üşenir yaw
Bende bir kaç konusuna yaptım ama kendisi o kadar gerilere gitti ki
Benim unuttuğum yorumları bulmuş
Allah kimseyi bu kadar boş bırakmasın
çünkü kimseyi ilgilenmezBiri de demiyor ki napıyosun adamın evinde
Ben olsam ağzımı sapirdatmazdimMerhaba hanımlar;
Direk konuya girmek istiyorum..
8 aylık bir ilişkim var.. Bikaç gündür erkek arkadaşımda kalıyordum. Dün yemek yaptım yedik falan sonra çay koydum salona geçtik kraker jelibon vs yiyorum tv izliyoruz aynı zamanda. Bunun morali bozuldu birden.. Koltuğun köşesine gitti uzak duruyor, pek konuşmuyor ne oldu diyorum cevap vermiyor.. böyle 1 2 saat geçti. Sonra yattık. Sarıldı yatakta. Sana birşey söylemek istiyorum ama kızarsın diye korkuyorum dedi, söyle dedim..
‘Benim ağız şapırdamasına takıntım var o yüzden modum düştü’ dedi.. Anlayışla karşıladım birdaha yapmam dedim güldüm falan. Ama sonra aklıma şu geldi:
8 aydır nerdeyse 2 günde bir yemek yeriz.. 8 ay boyunca rahatsız olmadı da şimdi niye rahatsız olacağı tuttu diye geçirdim içimden moralim bozuldu.. ona da söyledim ne oldu da rahatsız oldun diye kem küm etti.. daha önce de rahatsız olmuş ama söylememiş sözde.. inandırıcı gelmedi.
Neyse; ben arkamı döndüm çünkü yüzüm dönük uyuyamıyorum. Dedim ki; ben arkamı dönerek uyuyabiliyorum, şapırdama konusuna da dikkat ederim, iyi geceler dedim ve döndüm..
Onun kolu boynumun altındaydı.. Ben arkamı dönünce bu öfleyerek, beni de bir eliyle sırtımdan iterek kolunu çekti o da bana arkasını döndü.. Ben şok.
Biraz şoku atlattıktan sonra delirdim. Sen beni ittiremezsin diye bağırdım çağırdım sabah beni eve götüreceksin dedim. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım durdurdu.. yatağa geri yattım bağırarak sonra ben tam uyumak üzereyken ortalık sakinleşince sarıldı.. sabahta uyandırmamış işe giderken kendi evime gitmeyim aramız bozulmasın diye.. üstümü örtmüş bi de işe giderken.. ben seni itmedim diyor kolumu çekmek için mecbur öyle yaptım diyor ama itti resmen. Sinirim geçmiyor. İşten geldiğinde beni eve götürmesini söyledim.. uyandırmadı diye arayıp kızdım..
Ben herşeye çok büyük tepkiler veriyormuşum öyle diyor.. misafir olduğum evde bu muameleyi görünce böyle tepki veririm evet..
Sizce haksız mıyım?
Siz olsanız ne yapardınız?
Edit: Herkes kendin niye evine gitmiyorsun demiş. Evim buraya çok uzak. Toplu taşımayla nasıl gidileceğini bilmiyorum. Kendi arabamla gelsem giderdim fakat onu da kendi evimin orda bıraktım maalesef. 2 valiz eşyayla hangi otobüs gidiyor vs bilmeden gidemem diye düşündüm taksi de 150tl den aşağı yazmaz. Ayrıca otobüs kartım da yok. Aldığı gibi bıraksın ayrıca.
ayyy bu üye bana da yaptı bir ara aynısını başka bi konuda onun kıymetli fikrinden farklı bir şey yazdığım için ,değişikŞimdi gelip bunu da begenmez
Benimde öyle bir takıntılım var,bir mesajını beğenmedim diye profile gelip hesap sormuşŞimdi gelip bunu da begenmez
Jelibon yerken de insanın ağzı çok pis şaplar yaa adamın bide hassasiyeti varsa delirmiştir içten içe
bak yine yapıyor aynısını bana daAferin @Translokasyon1521 böyle takiple beni
arkadan gel
Gurur duydum :)
Tüm yorumlarımı oku lütfen
Açılırsın
E sende şimdi benim tüm yorumlarımı tek tek beğenmedin farkın kaldı mı?ayyy bu üye bana da yaptı bir ara aynısını başka bi konuda onun kıymetli fikrinden farklı bir şey yazdığım için ,değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?