Ağzımı Şapırdatıyormuşum!

Bak şimdi konu daha da garip bir hal aldı. Çok ilgimi çekti ahsjsjjs. Sevgilinizle kaldınız ama ben kalmadığım için tavsiye verecek konumda değil miyim ajsjsjsj. Ben şu an zaten beyimle kalıyorum ama konumum yükselmez mi bu durumda?

Sevgilinizin sizi itmesi öküzlük olmuş ama ağız şapırdatması ve sakız çiğneme sesi... Allah ım ikisinden de nefret ediyorum sırf babam şapırdatıyor diye boğasım geliyordu. Gerçi ne yapsa boğasım geliyordu Da neyse

Biz esimle cogu konuda zittiz ama iyi anlasiriz. Esim bana boyle birsey dese ki cogu zaman tabiki benzer konular geciyor. Ben ondan uzur dilerim. Buyuk ihtimal tvvkarsisinda daha az kontrollu yemek yediniz. O da cok kibar bir sekilde sizi uygun bir zamaninda uyarmak istemis

Canım ona da zamanında sormuşlar demek ki ne işin var o adamın evinde diye. Hazır kendi gibi kalan birini bulunca dur bende bi sorayım ne işin var o adamın evinde demiş. Bilirsin pek severiz milletçe elalemin nerde ne yaptığını sormayı.

Esas sorun burada zaten. Ne olduğunu bilmeden birisi sizden uzaklaşıyor, trip atıyor. Siz de durumu çözemiyorsunuz. Açık açık söyleseydi mutlaka siz de daha uyumlu bir cevap verirdiniz. Ayıbın dik alasını etmiş. Belki diş probleminiz var siz bile farkında değilsiniz.

Ben olsam ağzımı sapirdatmazdim

ben şuna takıldım. sevgilinizin evinde "misafir kaldığım ev" demişsiniz. insan sevgilisinin evinde misafir gibi görüyorsa kendini hem de 8 ay üzerine, ilişkisini başka gözle sorgulamalı bence.

Agiz sapirtisina ben de dayanamam.Bilen bilir boyle seslere hassasiyeti olani birak sevgiliden,hayattan bile sogutur. Lutfen sapirdatmadan yemeye calisin. Adam hakli.

ayyy bu üye bana da yaptı bir ara aynısını başka bi konuda onun kıymetli fikrinden farklı bir şey yazdığım için ,değişik
E sende şimdi benim tüm yorumlarımı tek tek beğenmedin farkın kaldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…