• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzımı Şapırdatıyormuşum!

Ya bence hiçç kızmayın. Bu cips cikolata cekirdrk sakız seslerine ben de aynı tepkıyı weririrm .koltugun bi kosesine kacarım.ınanın insanın hic elınde olan bır durum değil.cıldıracak gibi oluyorum.keske olmadam ama boyle.yasamayan. anlamaz.size ses gibi gelmeyen bize megafonla sanki geliyor.yemeklerdr anlaşılmıyor.çıtırtılı yiyeceklerdr falan çok sinir bozuyor.hele cips cekirdek..tam intiharlık.yani takılmayın elinde degil

Haksızsın gereksiz tripler atıp durmuşsun. Ağzını sapirdatmayiver trip atacaksanda esyaydi yol uzak otobus yok taksi parası düşünmeyip kalkıp kendin git. Sonra da erkekler kaba saba bilmem anlayissiz vs. E kadinlar bazen kendini de görsün adamlarda ki iyi sabır cekiyorlar iste bizi.

Elimde koca valizimle karadenizdeki küçük bir şehirden kalktım. Istanbula gittim.

Kartalda oturan arkadaşımı ziyaret ettim.

Sonra taksi ile metroya gittim. Metroya binmek icin birine para verdim. Kartını benim icin okuttu. Ilk önce metrodan ayrılıkçeşmesinde inip marmaraya binmeyi düşündüm. Ama metrodaki delikanli bunu tavsiye etmedi. "Ünalanda in. Metrobuse bin" dedi.

Ben de metrodan ünalanda indim. Metrobüs durağına yürüdüm. Valizimi çekeleyerek merdivenleri inip çıktım. Bazen düştüm kalktım... Metrobüse bindim. Orda da birisi kartını benim icin okuttu ona da para verdim..

Metrobüste halkaliya nasıl gidebilirim diye sordum. Bi adamcağız "kucükcekmecede in. Ordan dolmuşlar vardır. Ben de orda ineceğim. Beni takip et" dedi.

Adam metrobüsten kücükcekmecede indi. Ben de peşinde... "senin yükün var. Az bekle. Ben dolmuş durağını bulayım" dedi. Zaten az ötedeymiş. Eliyle gösteri. Tarif etti. Dua ettim. Teşekkür ettim. Gitti.

Ben de halkalı dolmuşuna bindim. Dolmuşcuya
"Güneşpark evlerine nasıl gidebilirim" dedim.

dolmuşçu

"Sabahattin zaim üniversitesinin yakınından geçiyoruz. Güneşpark evlerinden geçmiyoruz" dedi.

Ben de
"Ben buraları bilmiyorum. Beni en yakın yerde indirir misiniz" dedim.

""Tamam ben size söylerim . Sabahattin zaim üniversitesinde inip yürüyeceksiniz" dedi.

Teşekkür ettim.

Sabahattin Zaim üniversitesinde indim. Güneşpark evlerine yürüdüm. Ama yanlış yöne yürümüşüm . Esnaftan biri beni dükkana soktu yarı zorla. çok ıslanmışım. Bir bardak çay içmeden mümkün değil yollamazmış. Çayı içtim. Adam doğru yolu tarif etti. Beni gönderdi.

Geri döndüm. Aksi yöne yürüdüm.

Elimde valiz. Başımda lapa lapa kar... donuma kadar ıslandım. Biraz zoruma gitti ağladım.

Çantamın kopcasi düştü. Geri dönüp onu aradım. Bulamadım....

Ellerim valiz taşımaktan su topladı. Parmaklarım soğuktan mosmor oldu.

Ve hepsini sora sora yaptım. Hiç-bir yeri bilmiyordum. Her adımımı sordum ve teyzemin evini elimle koymuş gibi buldum.

Çünkü sordum. Çünkü türkçe biliyorum. Çünkü okuma yazmam var. Çünkü bilmeyene bizim insanımız kadar yardım eden bir millet daha gelmemiştir yeryüzüne...

Ha şimdiki aklımla halkaliya gitmek için kucükcekmece durağında inmektense sefaköyde inmek daha mantıklı. Ama o zamanlar bilmiyordum ve Istanbullular bana çok yardımcı oldular. Allah onlardan razi olsun.

Demem o ki. Karar verdiysem jüpitere bile giderim. Sürünürüm, donarım ama minnet etmem.

Ve tek başıma dönemeyeceğim yerlere gitmem.

Siz de öyle yapın.
Sabahaddin Zaim üniversitesi yazmışsınız da bakınca dedim ne kadar çok üniversite var arkadaş 🙈 ayrıca ben de bu şekilde çok gezip dolaşmışımdır. İnsan sora sora Bağdat’ı büküyor isterse

Elimde koca valizimle karadenizdeki küçük bir şehirden kalktım. Istanbula gittim.

Sonra taksi ile metroya gittim. Metroya binmek icin birine para verdim. Kartını benim icin okuttu. Ilk önce metrodan ayrılıkçeşmesinde inip marmaraya binmeyi düşündüm. Ama metrodaki delikanli bunu tavsiye etmedi. "Ünalanda in. Metrobuse bin" dedi.

Ben de metrodan ünalanda indim. Metrobüs durağına yürüdüm. Valizimi çekeleyerek merdivenleri inip çıktım. Bazen düştüm kalktım... Metrobüse bindim. Orda da birisi kartını benim icin okuttu ona da para verdim..

Metrobüste halkaliya nasıl gidebilirim diye sordum. Bi adamcağız "kucükcekmecede in. Ordan dolmuşlar vardır. Ben de orda ineceğim. Beni takip et" dedi.

Adam metrobüsten kücükcekmecede indi. Ben de peşinde... "senin yükün var. Az bekle. Ben dolmuş durağını bulayım" dedi. Zaten az ötedeymiş. Eliyle gösteri. Tarif etti. Dua ettim. Teşekkür ettim. Gitti.

dolmuşçu

"Sabahattin zaim üniversitesinin yakınından geçiyoruz. Güneşpark evlerinden geçmiyoruz" dedi.

Ben de

""Tamam ben size söylerim . Sabahattin zaim üniversitesinde inip yürüyeceksiniz" dedi.

Teşekkür ettim.

Sabahattin Zaim üniversitesinde indim. Güneşpark evlerine yürüdüm. Ama yanlış yöne yürümüşüm . Esnaftan biri beni dükkana soktu yarı zorla. çok ıslanmışım. Bir bardak çay içmeden mümkün değil yollamazmış. Çayı içtim. Adam doğru yolu tarif etti. Beni gönderdi.

Elimde valiz. Başımda lapa lapa kar... donuma kadar ıslandım. Biraz zoruma gitti ağladım.

Ve hepsini sora sora yaptım. Hiç-bir yeri bilmiyordum. Her adımımı sordum ve teyzemin evini elimle koymuş gibi buldum.
Çünkü sordum. Çünkü türkçe biliyorum. Çünkü okuma yazmam var. Çünkü bilmeyene bizim insanımız kadar yardım eden bir millet daha gelmemiştir yeryüzüne...

Ha şimdiki aklımla halkaliya gitmek için kucükcekmece durağında inmektense sefaköyde inmek daha mantıklı. Ama o zamanlar bilmiyordum ve Istanbullular bana çok yardımcı oldular. Allah onlardan razi olsun.

Demem o ki. Karar verdiysem jüpitere bile giderim. Sürünürüm, donarım ama minnet etmem.

Siz de öyle yapın.
İstanbuldaki bi anımı gördüm şuan. Ama her şeye rağmen gülümseyerek hatırladım:) aynı şeyleri yaşadım ve insanlar inanılmaz yardımcı oldular.

Yani seninle ben, ikimiz birbirimizden pek hazzetmiyoruz. Ikimiz de bunu biliyoruz. Eyvallah da. Gelin kabul edin ki arkadaş epeyce emek vermiş. Sezarın hakkını teslim edelim. Hiç kolay değil bu kadarı 🤣🤣🤣 teker teker aramış bulmuş. Vay anasını. 🤣🤣

Biz seninle hazetmiyor muyduk :D

Genelde ben üye isimlerini unutuyorum.
Ya da sadece bir konuda veya yorumda kalıyor zıtlaşmam.
Çünkü başka konudaki bir yorumuna muhteşem diyebiliyorum :D

Bu platformdaki ezeli düşmanım tek bir üye
Onunda baş harfi T ve genelde herkes gıcık :D
Bu üye ile ilk defa karşılaştım.
Neyimi beğenmedi de seri eksiledi acaba :D
Yoksa ikinci üyelik mi

Evet emeğini de takdir ettim :D

Tabiki de bozulurum ama yine de dikkat ederim dedim arkamı dönüp.. kahkahalarla mı karşılamalıydım.. beni itip kolunu çekmek ne oluyor? Ben onun beni itmesine kızdım.. Ayrıca evet o götürecek evimden nasıl aldıysa bırakacak ben elimde bi ton eşyayla üstelik otobüs kartım yokken toplu taşıma mı arayacağım..

Ah rahmetli annem büyük kadındı
16 yaşında işe ilk başladığım gün Sirkeci'den Haznedar'a taksiyle gidebilecek kadar bir parayı cüzdanıma koyup bunu asla harcamayacaksın, acil bir durum olursa eve dönecek paran mutlaka cüzdanında olsun demişti. 42 yaşındayım hala böyledir hatta çantama cüzdanıma bir şey olur diye ayrı bir para başka yerimde mutlaka vardır. Bu tür şeyleri alışkanlık edinin, sevgilinizde olsa kimseye minnet etmeyin

Konuya gelince fazla alıngan gördüm sizi, adam kibarca uyarmış, bunda kızacak bir şey yok, öyle kolun birinin başının altında uyumakta çok zor bir şey ters bir iş yapmamış adam

Simdi sorsak konu sahibine nerdesin diye
Hala adam beni 4738474825 valiziyle eve biraksin diye bekliyordur. Bir trip yapacaksaniz tam yapin arkadasim. Bahanelere gerek yok. Yok arabasini baska yerde birakmis,bilmem kac lira taksiye veremezmis,otobuse binemezmis. Oynayamiyorum yerim dar hesabi. Sonra adamlar sizi ciddiye almiyor

Acikcasi ben de bozulurdum, sevgilim ağız sapirdatiyorsun dese. Boyle direk olmamış.

Birsey yemiyofken falan söyleseydi benim bazı takıntılarım var canim bazıları ağzın sapirdatir ben sınır olurum falan deseydi.(önce uyarmaya çalışmış anlaşmamışsındır belki) Belki sakız sorunu da vardir.

Büyükşehirde evine giddemememek nedir onu anlamadım. Tek Valisine acillerini doldur, cik.

Töbe estağfurullah önce o nasıl nick yahu okuyunca :olamaz: ahanda bele kaldım. Ayrıca tamamiyle de haksızsınız bence. Olabilir insan bazen fark etmiyor da olabilir ağzını şapırdattığını istemsiz yediğin şeyden dolayı yapmışsındır belki arada bir de yapıyorsan yeni söylemiştir. Ayrıca en başta gülerek bir daha yapmam nedir ? Yanındaki sinir olsun diye bilerek mi yapıyorsun yan. Bir de ailen ve sevgilin aynı şehirde ise yada yaşadığın yer ve sevgilinin evi aynı yerdeyse neden 2 valiz eşya ile ona gidiyorsun? Hadi gittin neden arabasız ? Hadi arabasız neden tartışmadan sonra illa beni götür diyorsun?Yani afedersin ama insanlar ellerinizde 2 valiz eşya ve daha bir ton şeyle iş değişiliği, öğrencilik vs vs sebebi ile il değiştiriyorlar yani 2 valiz eşya ile nasıl gidicem bilmiyorum demek bana biraz bahane gibi geldi

Bu bir rahatsızlık.
Adıda var hatırlayamadım yazan olmuştur belki.
Bendede var.
Eşimle yakın çevremle çok tartıştık bu konu ama alıştılar huyuma.
Dikkat ediyorlar etmeyenide uyarıyorum.
Elimizde olan bişey değil.
Yemek yerken sakız çiğnerken sabit ve sürekli çıkan seslere uyuz oluyoruz.
Mesela eşim nohut cips yerken o katır kutur ses varya,,,,,elimde bıcak olsa saplarım o derece bilincim gidiyor.
Değişik bişey ve geçmiyo.
Biz çözümü şöyle bulduk , eşim illa katır kutur şapır şupur bişe yicekse yada yapcaksa kulaklık takıp müzik dinliyorum.
Yine de duymuyor musun ben duyuyorum yaa hatta uyuyorsam bile uyanırım 😒

dolmuşçu

Ben de

Teşekkür ettim.

Siz de öyle yapın.
Bu kadar tariften sonra teyzenizin evini ben de bulurum galiba:KK45:
Sefakoyde ineyim öyle mi:)
Şaka bir yana ben de öyle dusunuyorum.
Ağzımız var elimiz ayağımız var.
Benim de öyle bir maceram var,isteyen pekala yapıyor yani...

Hayatım biraz sessiz yiyebilirmisin diyebilirdi. Ben sizi haksız göremedim. Hiç hoş değil yatakta uyarmak. O an söylese bu kadar incinmezdiniz.

Son düzenleme:
Misophonia hastalığı vardır.. anlayışlı ol lütfen... bu hastalık bende de var direk boğasım geliyor ağız şıpladığında..

Merhaba hanımlar;
Direk konuya girmek istiyorum..
8 aylık bir ilişkim var.. Bikaç gündür erkek arkadaşımda kalıyordum. Dün yemek yaptım yedik falan sonra çay koydum salona geçtik kraker jelibon vs yiyorum tv izliyoruz aynı zamanda. Bunun morali bozuldu birden.. Koltuğun köşesine gitti uzak duruyor, pek konuşmuyor ne oldu diyorum cevap vermiyor.. böyle 1 2 saat geçti. Sonra yattık. Sarıldı yatakta. Sana birşey söylemek istiyorum ama kızarsın diye korkuyorum dedi, söyle dedim..
‘Benim ağız şapırdamasına takıntım var o yüzden modum düştü’ dedi.. Anlayışla karşıladım birdaha yapmam dedim güldüm falan. Ama sonra aklıma şu geldi:
8 aydır nerdeyse 2 günde bir yemek yeriz.. 8 ay boyunca rahatsız olmadı da şimdi niye rahatsız olacağı tuttu diye geçirdim içimden moralim bozuldu.. ona da söyledim ne oldu da rahatsız oldun diye kem küm etti.. daha önce de rahatsız olmuş ama söylememiş sözde.. inandırıcı gelmedi.
Neyse; ben arkamı döndüm çünkü yüzüm dönük uyuyamıyorum. Dedim ki; ben arkamı dönerek uyuyabiliyorum, şapırdama konusuna da dikkat ederim, iyi geceler dedim ve döndüm..
Onun kolu boynumun altındaydı.. Ben arkamı dönünce bu öfleyerek, beni de bir eliyle sırtımdan iterek kolunu çekti o da bana arkasını döndü.. Ben şok.
Biraz şoku atlattıktan sonra delirdim. Sen beni ittiremezsin diye bağırdım çağırdım sabah beni eve götüreceksin dedim. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım durdurdu.. yatağa geri yattım bağırarak sonra ben tam uyumak üzereyken ortalık sakinleşince sarıldı.. sabahta uyandırmamış işe giderken kendi evime gitmeyim aramız bozulmasın diye.. üstümü örtmüş bi de işe giderken.. ben seni itmedim diyor kolumu çekmek için mecbur öyle yaptım diyor ama itti resmen. Sinirim geçmiyor. İşten geldiğinde beni eve götürmesini söyledim.. uyandırmadı diye arayıp kızdım..
Ben herşeye çok büyük tepkiler veriyormuşum öyle diyor.. misafir olduğum evde bu muameleyi görünce böyle tepki veririm evet..
Sizce haksız mıyım?
Siz olsanız ne yapardınız?

Edit: Herkes kendin niye evine gitmiyorsun demiş. Evim buraya çok uzak. Toplu taşımayla nasıl gidileceğini bilmiyorum. Kendi arabamla gelsem giderdim fakat onu da kendi evimin orda bıraktım maalesef. 2 valiz eşyayla hangi otobüs gidiyor vs bilmeden gidemem diye düşündüm taksi de 150tl den aşağı yazmaz. Ayrıca otobüs kartım da yok. Aldığı gibi bıraksın ayrıca.
ağız sapirdatmak hoş bi hareket değil bu herkes için geçerli.. ama kızlar bisi diyim mi aşk sevgi bunlar çok güzel duygular ama erkeklere kolay teslim oluyorsunuz ve kıymetiniz olmuyo.. gidin kendi evinizde uyuyun ya da işinize okulunuza yakin bi yere taşının ne bu aynı yatakta.. armut pis ağzıma duş.. kolay olmayın teslim olmayın hemen aşk sevgi demek tam anlamıyla bu değil

Ağız şapırdatıosun diye ayrılsın mı senden? Bak güzelce söylemiş."Ayı gibi yeme"dememiş ki. Bi de uzun zamandır kırmamak için ertelemiştir. Bunda bi şey yok. Rahatsız olup keyfimiz kacacagına böyle şeyleri söylemeliyiz ki beraberliklerimiz daha güzel olsun. Mesela ben de farkında değildim ama kaşığı hep dişime çarpıyormuşum, bunu söyledi ve dikkat etmeye o zaman başladım. Hem dişime de yazık di mi? Ya da eşime "Ya tişörtünü değiştirsene cnm" dediğimde " sen ne demek istiyorsun bana, kokuyo muyuuum?"diye tepki mi versin... Gerek yok. Aynı evde olmak işte...

Her gün özenle yemek yaptım evi temizledim hevesle.. o an uyarsa zaten tamam derdim ama binbir trip yapıp uzak duran kendisi yatağa yatınca söyledi yine tamam dikkat ederim dedim ve arkamı döndüm.. zaten akşamdan kalan bir bozulmuşluğum var uzak durduğu için.. yatakta söyleyince de niye şimdi rahatsız oldu diye düşünüp bozuldum ona batmaya başladım gibi geldi ve evime gitmek istedim.. öfleyerek beni itmesine gerek yok misafir olduğum evde.. niye bu kadar tepki aldım anlayamıyorum.
Niye evli gibi herşeyini yaptınız Zaten aranız bozukmuş
Belkide sıkıldı bahane etti ayrılacaktı
Aynen işte bu mesele herseyini heme yapıyorsunuz erkeklerin yok temizlik yemek çamaşır yok aynı yatak derken.. tabiki sikilicak sizin gibi baksa kızlarda vardır adını aşk koyup kosa kosa gidecek.. birde neden salonda söylemedi uzaklaştı da yatağa gidince sarıldı söyledi çünkü orda söylemesi gerekti salonda işi yoktu sizinle

Aynen işte bu mesele herseyini heme yapıyorsunuz erkeklerin yok temizlik yemek çamaşır yok aynı yatak derken.. tabiki sikilicak sizin gibi baksa kızlarda vardır adını aşk koyup kosa kosa gidecek.. birde neden salonda söylemedi uzaklaştı da yatağa gidince sarıldı söyledi çünkü orda söylemesi gerekti salonda işi yoktu sizinle
Abartmıyor musunuz?
Alt tarafı çocuk ağzını şapırsatıyorsun demiş
Kızda bunun üstüne trip atıyor gideceği yok
Git diyende yok
Ayrıca ima ettiğiniz şey çok çirkin

Back