• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzımı Şapırdatıyormuşum!

Gelmiş yine namusçular
size Ne yahu
Belki de evlenmeden çatır çatır sevişti
Oh çatlayın
Dünyada nikahsız sevişen çiftler de var
Kudurun hasetinizden

Konu sahibi abartıyorsun
biraz daha sakin olmalısın
Adam cidden haklı
Fazla naz aşık usandırır
isteyen istediği adamla kadınla sevişir
sorun şu
erkeklerin karakteri kaldırmıyor bunu
sevisiyirsunuz hamile kalıyorsunuz kuretaj oluyorsunuz ailemizden korkuyorsunuz
sonra adam bıraktı mal gibi ortada kalıp kendi hayatınızı mahvediyorsunuz turkiyede de kadınların %80 i bu hataya düşüyo adamdan emin olun önce aşik mi değil mi diye amacı aşksa okey ama sizi yemekse bi düşünün derim ben.. ha yoksa sevişmek serbest

Abartmıyor musunuz?
Alt tarafı çocuk ağzını şapırsatıyorsun demiş
Kızda bunun üstüne trip atıyor gideceği yok
Git diyende yok
Ayrıca ima ettiğiniz şey çok çirkin
art niyetle yorum yapmıyorum sadece kızlara üzülüyorum amaç ne onu anlasinlar istiyorum
aşk mi yoksa değil mi. sılanda da yanından uzaklaşmadan söyleyebilirdi ağzını sapirdartma diye anlıyor musunuz bunu anlatmaya çalışıyorum
bazen hemcinslerim çok saf olabiliyor..

Screenshot_20190922-121320_Samsung Internet.jpg
Hanımlar T Translokasyon1521 yine atağa geçmiş :KK70:
Profillerinizi koruyun :KK70:

Bi sey yerken cikan o sesten ben de nefret ediyorum ve adami cok iyi anliyorum bu noktada.. Hatta bazen oyle geriliyorum ki, masadan sessizce kalkip gidiyorum birine çatmamak icin.. Elde olan bi sey degil o duruma moralinin bozulmasi..
Kibarca da söylemiş, bozulmuş olabilirsin ama anlamaya çalış..
Ayrica, gidicem giderim tribi de resmen blöf.. Sabah gideceksen geceden neyin eşya toplamasi?

Atla taksiye git ya
Kaç yazarsa yazsın
Rahatsız olmuş olabilir ama trip niye atıyor
Modum düştü ne ya
Şımarık
Kaç aydır sevgilisiniz başta niye söylemiyor sinsi
Baktı ona bağlanmaya başladın hatalarını yüzüne vuruyor güya
Gereksiz beni eleştiren erkek beni sevmiyordur
Biz onların horlamalarını çekiyoruz valla
Ki horlamayı hiç sevmem yani
Ama batmıyor sevince

Eklentiler

• Screenshot_20190922-112117_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20190922-112117_Samsung Internet.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 74
isteyen istediği adamla kadınla sevişir
sorun şu
erkeklerin karakteri kaldırmıyor bunu
sevisiyirsunuz hamile kalıyorsunuz kuretaj oluyorsunuz ailemizden korkuyorsunuz
sonra adam bıraktı mal gibi ortada kalıp kendi hayatınızı mahvediyorsunuz turkiyede de kadınların %80 i bu hataya düşüyo adamdan emin olun önce aşik mi değil mi diye amacı aşksa okey ama sizi yemekse bi düşünün derim ben.. ha yoksa sevişmek serbest
Üff kardeşim size ne
Hadi siz kendinize bakın
Hamile kalmaz konu sahibi korunmayı biliyordur

Ortaokuldayken annem arkadaşıma gitmeme izin vermeyince kendime çanta hazırlar dolabın kenarına koyardım. Annem, verilecek mi kızım bunlar diye sorardı. Yok ben evden kaçıcam derdim. He canım he gidersin otobüs durağına kadar... hangi parayla bincen dolmuşa? Hadi bindin. Seni gören esnaf, mismo sen nere gidiyorsun bu bastı bacak boyunla, ananın babanın haberi var mı demez mi derdi. Basardım yaygarayı ama Ayşe'ye gitmeme izin vermiyorsun. O zaman sen götür derdim. Sizinki de o hesap olmuş biraz.

Merhaba hanımlar;
Direk konuya girmek istiyorum..
8 aylık bir ilişkim var.. Bikaç gündür erkek arkadaşımda kalıyordum. Dün yemek yaptım yedik falan sonra çay koydum salona geçtik kraker jelibon vs yiyorum tv izliyoruz aynı zamanda. Bunun morali bozuldu birden.. Koltuğun köşesine gitti uzak duruyor, pek konuşmuyor ne oldu diyorum cevap vermiyor.. böyle 1 2 saat geçti. Sonra yattık. Sarıldı yatakta. Sana birşey söylemek istiyorum ama kızarsın diye korkuyorum dedi, söyle dedim..
‘Benim ağız şapırdamasına takıntım var o yüzden modum düştü’ dedi.. Anlayışla karşıladım birdaha yapmam dedim güldüm falan. Ama sonra aklıma şu geldi:
8 aydır nerdeyse 2 günde bir yemek yeriz.. 8 ay boyunca rahatsız olmadı da şimdi niye rahatsız olacağı tuttu diye geçirdim içimden moralim bozuldu.. ona da söyledim ne oldu da rahatsız oldun diye kem küm etti.. daha önce de rahatsız olmuş ama söylememiş sözde.. inandırıcı gelmedi.
Neyse; ben arkamı döndüm çünkü yüzüm dönük uyuyamıyorum. Dedim ki; ben arkamı dönerek uyuyabiliyorum, şapırdama konusuna da dikkat ederim, iyi geceler dedim ve döndüm..
Onun kolu boynumun altındaydı.. Ben arkamı dönünce bu öfleyerek, beni de bir eliyle sırtımdan iterek kolunu çekti o da bana arkasını döndü.. Ben şok.
Biraz şoku atlattıktan sonra delirdim. Sen beni ittiremezsin diye bağırdım çağırdım sabah beni eve götüreceksin dedim. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım durdurdu.. yatağa geri yattım bağırarak sonra ben tam uyumak üzereyken ortalık sakinleşince sarıldı.. sabahta uyandırmamış işe giderken kendi evime gitmeyim aramız bozulmasın diye.. üstümü örtmüş bi de işe giderken.. ben seni itmedim diyor kolumu çekmek için mecbur öyle yaptım diyor ama itti resmen. Sinirim geçmiyor. İşten geldiğinde beni eve götürmesini söyledim.. uyandırmadı diye arayıp kızdım..
Ben herşeye çok büyük tepkiler veriyormuşum öyle diyor.. misafir olduğum evde bu muameleyi görünce böyle tepki veririm evet..
Sizce haksız mıyım?
Siz olsanız ne yapardınız?

Edit: Herkes kendin niye evine gitmiyorsun demiş. Evim buraya çok uzak. Toplu taşımayla nasıl gidileceğini bilmiyorum. Kendi arabamla gelsem giderdim fakat onu da kendi evimin orda bıraktım maalesef. 2 valiz eşyayla hangi otobüs gidiyor vs bilmeden gidemem diye düşündüm taksi de 150tl den aşağı yazmaz. Ayrıca otobüs kartım da yok. Aldığı gibi bıraksın ayrıca.
Çok saçma ve ergence tartışmalar.
Ağzını şapırdatıyo diye koltuk değiştirmiş bak bak bak tam ergen.

eşimde şapirdatarak yer ve bu konuya bende takigim ama stresli oldugum zamanlarda yada ortam sessizken daha cok dikkatimi cekiyor dislerim bir birine geciyor resmen hayattan da adamdan da soguyorum yemek masasinda. Gerçekten hiç hoş bir ses gibi gelmiyor bizim gibi bu konuya takik insanlara
itme konusuda evet birinin boynunun altindan falan elini cekerken kisiyi biraz itermis gibi yapman gerekiyor yoksa o kol ordan cikmiyor

bu kadar gurur yapiyosam gururum 150 tlden ağır gelir 🙄
paraya sıkışıksam kart alır esyasiz giderim sinra alirim götürmedigim esyayi

baya kaprisli birisiniz sanırım. ve evet ben de aşırı takintiliyim ağız sapirdatanlara adam hakli ve kibarca söylemiş 🙄🙄

Bunun morali bozuldu birden.. Koltuğun köşesine gitti uzak duruyor, pek konuşmuyor ne oldu diyorum cevap vermiyor.. böyle 1 2 saat geçti.

Sevgilinizi görende ağzını şapırttağınızdan çok, biriyle uygunsuz bir mesajınızı yakaladı, hakkınızda kötü bir duyum aldı sanır. Ne saçma tepki! adam akıllı, az espriye vurarak o anda söyleyemiyor mu? İnsan düşünmüyor değil hani. Bu tip insanların hayatları boyunca her istekleri olmuş ve hiç hoşlanmadığı durumlarla karşılaşmamışlar mı? diye. İlerde daha neler çıkartır bu! Allah size kolaylık versin.

siz de haklisiniz cahillik asıl bu sonuçta
o zamn benden de size ne
Sen elalemin hayatına karışırsan lafı yersin
Cahilliğin kitabını yazıyorsunuz
Kim kimle sevişecek size mi sorucak ya
Kendi hayatınıza bakın

Merhaba hanımlar;
Direk konuya girmek istiyorum..
8 aylık bir ilişkim var.. Bikaç gündür erkek arkadaşımda kalıyordum. Dün yemek yaptım yedik falan sonra çay koydum salona geçtik kraker jelibon vs yiyorum tv izliyoruz aynı zamanda. Bunun morali bozuldu birden.. Koltuğun köşesine gitti uzak duruyor, pek konuşmuyor ne oldu diyorum cevap vermiyor.. böyle 1 2 saat geçti. Sonra yattık. Sarıldı yatakta. Sana birşey söylemek istiyorum ama kızarsın diye korkuyorum dedi, söyle dedim..
‘Benim ağız şapırdamasına takıntım var o yüzden modum düştü’ dedi.. Anlayışla karşıladım birdaha yapmam dedim güldüm falan. Ama sonra aklıma şu geldi:
8 aydır nerdeyse 2 günde bir yemek yeriz.. 8 ay boyunca rahatsız olmadı da şimdi niye rahatsız olacağı tuttu diye geçirdim içimden moralim bozuldu.. ona da söyledim ne oldu da rahatsız oldun diye kem küm etti.. daha önce de rahatsız olmuş ama söylememiş sözde.. inandırıcı gelmedi.
Neyse; ben arkamı döndüm çünkü yüzüm dönük uyuyamıyorum. Dedim ki; ben arkamı dönerek uyuyabiliyorum, şapırdama konusuna da dikkat ederim, iyi geceler dedim ve döndüm..
Onun kolu boynumun altındaydı.. Ben arkamı dönünce bu öfleyerek, beni de bir eliyle sırtımdan iterek kolunu çekti o da bana arkasını döndü.. Ben şok.
Biraz şoku atlattıktan sonra delirdim. Sen beni ittiremezsin diye bağırdım çağırdım sabah beni eve götüreceksin dedim. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım durdurdu.. yatağa geri yattım bağırarak sonra ben tam uyumak üzereyken ortalık sakinleşince sarıldı.. sabahta uyandırmamış işe giderken kendi evime gitmeyim aramız bozulmasın diye.. üstümü örtmüş bi de işe giderken.. ben seni itmedim diyor kolumu çekmek için mecbur öyle yaptım diyor ama itti resmen. Sinirim geçmiyor. İşten geldiğinde beni eve götürmesini söyledim.. uyandırmadı diye arayıp kızdım..
Ben herşeye çok büyük tepkiler veriyormuşum öyle diyor.. misafir olduğum evde bu muameleyi görünce böyle tepki veririm evet..
Sizce haksız mıyım?
Siz olsanız ne yapardınız?

Edit: Herkes kendin niye evine gitmiyorsun demiş. Evim buraya çok uzak. Toplu taşımayla nasıl gidileceğini bilmiyorum. Kendi arabamla gelsem giderdim fakat onu da kendi evimin orda bıraktım maalesef. 2 valiz eşyayla hangi otobüs gidiyor vs bilmeden gidemem diye düşündüm taksi de 150tl den aşağı yazmaz. Ayrıca otobüs kartım da yok. Aldığı gibi bıraksın ayrıca.
Adam seni uyarmış ki haklı. Ben olsam midem bulanır. Düşününce bil3 tüylerim diken diken oldu. Hele de jelibon yerken... sen de bahanen ne olursa olsun trip atar gibi dönmüşsün. O da haliyle tepki vermiş. Ayrıca evine gitmek isteyen 5 yaşında değilse iki vaizle de gider. Millet başka ülkeye gidiyor sen aynı şehirde mi gidemiyorsun.

Sen elalemin hayatına karışırsan lafı yersin
Cahilliğin kitabını yazıyorsunuz
Kim kimle sevişecek size mi sorucak ya
Kendi hayatınıza bakın
konu sevişmek değil
kendini kullandirtmak
ayrıca laf yediğimi sanıyorsunuz belli ki ama hiç öyle hissetmiyorum
umarım bir gün ne demek istediğimi anlarsınız başınıza gelince
böyle konuşarak ya da davranarak özgür olmuyorsunuz bilim isterim
biraz okuyun öğrenin
ufkunuz açılsın
sevişmeyi özgürlük sanıyorsunuz