• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzımı Şapırdatıyormuşum!

Ne bileyim yemek yaptıgınız özenle ev temızledıgınız evde misafir muamelesi görmezsiniz bence.Bir de sevgililik kurumu adı altında.
Fazlasıyla abartmışsınız,akşamki bozulmanın vermiş olduğu etkiyle.
Ve gitmeyecegınız o kadar açıkki sabah saat kurabılırdınız.

Cık cıkçı işte
Cık cık evlenmeden elin herifinin evinde işi ne aaaa
Cık cık aynı yatakta mı uyumuşlar
Cık cık bir de yatakta sarılmışlar mı? Aboo

Cık cık...
Hayır soru soruyor "biri de çıkıp orada ne işin var demiyor" diye. İstemediği cevabı alınca da benim yorumum seni ilgilendirmez. Biraz tutarlı olur insan...

Uzgunum ama tepkilerin asiri ve gereksiz. Agiz sapirdatandan bende hic hoslanmam 1 aylik evliyim ve hoslanmadigimiz seyleri cok rahat birbirimize soyluyoruz esimle alinganlik da gostermiyorum.
Bende arkami donup uyuyabiliyorum ama yataga girer girmez ben uyuyorum deyip arkami donmuyorum esime. Once sariliriz bi sure oyle durur sonra arkami donerim donerken de esimin bi elini belime koyar kavrarım. Boyle ufak tefek seyleri "beni evime gotur" raddesine getirme.

Katlanmayin iste efendim,sonradan lafini yapinca bir kiymeti kalmiyor. Her seyin usulunce paylasilmasindan yanayim ben. Zaten konu sahibi kendisi rezil etmis geceyi,trip yaparak kalkip esya toplayan insan cikar giderdi de. Blofe hacet yok

adamın bilinç altını kodlamış mis gibi gitmez blöf yapıyor...

Back