Komşumun beni kıskandığını nasil anlarim?

Merhaba.. benim 1 yıl önce tanistigim apartmana tasininca kızlarımız yaşıt diye gidip geldim Bir abla var.kendusi 38 yaşında ben 31 yaşındayım.bu abla 3 çocuk annesi ve iki defa evlenip ayrılmış..benim rahatsız olduğum birkaç mevzu vardı dün söylediği şey beni baya huzursuz etti..daha önce bana tüm gün evde napiyosunuz ki koca parası yiyorlar ev hanımları vs diyordu direk bana değil ama ortaya lafim sen anla gibi kendisi tabi nafaka yetmiyor çalışıyor vs..bazen konuşmalarda senin eşin çok iyi biri dünya ahiret kardeşim olsun ben onu çok seviyorum diyordu ki kaç kere muhatap oldun oturdun kalktin hangi ara boyle sevecek noktaya geldin? Gelir gideriz ama eşim sadece hosgeldiniz der odasına çekilir.. neyse eşime hep bi laf atma isteği var sanki ben muhabbet açmak istiyor diye ona veriyorum..eşim bu arada 36 yaşında..dün abuk subuk bir muhabbet oldu eski eşinin yeni hanimi onun eşyalarını kullanıyormuş bana dedi ki şimdi vereceğim örnek saçma olacak ama şimdi ben senin yerine gelsem bu evde bu eşyaları kullansam hoş olur mu ? Kanım dondu hani karşı komşuyu örnek ver ayse de fatma ne bileyim ama örnek midemi bulandırdı..daha önceden de tuhafima giden şeyler olunca yani acikcasi yasadigim hayatı her yönüyle o hayal ediyormuş gibi geliyor artık ve iğreti duydum.. ne düşünüyorsunuz?
Uzak dur.

Merhaba.. benim 1 yıl önce tanistigim apartmana tasininca kızlarımız yaşıt diye gidip geldim Bir abla var.kendusi 38 yaşında ben 31 yaşındayım.bu abla 3 çocuk annesi ve iki defa evlenip ayrılmış..benim rahatsız olduğum birkaç mevzu vardı dün söylediği şey beni baya huzursuz etti..daha önce bana tüm gün evde napiyosunuz ki koca parası yiyorlar ev hanımları vs diyordu direk bana değil ama ortaya lafim sen anla gibi kendisi tabi nafaka yetmiyor çalışıyor vs..bazen konuşmalarda senin eşin çok iyi biri dünya ahiret kardeşim olsun ben onu çok seviyorum diyordu ki kaç kere muhatap oldun oturdun kalktin hangi ara boyle sevecek noktaya geldin? Gelir gideriz ama eşim sadece hosgeldiniz der odasına çekilir.. neyse eşime hep bi laf atma isteği var sanki ben muhabbet açmak istiyor diye ona veriyorum..eşim bu arada 36 yaşında..dün abuk subuk bir muhabbet oldu eski eşinin yeni hanimi onun eşyalarını kullanıyormuş bana dedi ki şimdi vereceğim örnek saçma olacak ama şimdi ben senin yerine gelsem bu evde bu eşyaları kullansam hoş olur mu ? Kanım dondu hani karşı komşuyu örnek ver ayse de fatma ne bileyim ama örnek midemi bulandırdı..daha önceden de tuhafima giden şeyler olunca yani acikcasi yasadigim hayatı her yönüyle o hayal ediyormuş gibi geliyor artık ve iğreti duydum.. ne düşünüyorsunuz?
Bunun adı kıskançlık değil,iğrençlik. Ne diye gorusuyorsunuz ?

Artık ev oturma olayını tamamen kesme kararı aldım çok istenirse dışarı davet ederse çocukları parka götürürüz o kadar..
Çok güzel, evinize herkesi almayın. Normalde de sakın ailevi konularınızı konuşmayın, sorarsa başka konuya geçin direkt. O büyük ihtimal soracak neden uzaklaştın falan diye açıklama yapmayın çünkü bu sefer sinsi ilerler.

Bu komşu kadından herşey beklenir,iletişimini kesmelisin....ben komşu evine gitmeyi de doğru bulmam,gerek yok böyle şeylere .apartmanda denk gelince günaydın,iyi akşamlar demekten öteye geçmemeli..çocuklar küçükken,parka çıkacağız siz de gelir misiniz. derdik bu kadar..

Kusura bakmayın ama siz iyimisiniz?
Kadının niyeti belli, nasıl biri olduğu belli.
Hala evinize alıp evine neden gidiyorsunuz?
Eşinize öyle diyince neden tepki göstermiyorsunuz?

burda buna benzer bi konu vardı.
komşunun kardeşi gelip gidiyordu soru çözdürmeye diye.
konu sahibi işkillenmiş takip etti yakaladı ikisini en son kızı hamile bırakmıştı kocası.
Eşiniz 0 iletişimdeyse kadınla uzak tutun denk getirmeyin eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürmeyin.
bir iki hallenir başınıza iş çıkartır bende kötü bi his aldım şuan

Çok güzel, evinize herkesi almayın. Normalde de sakın ailevi konularınızı konuşmayın, sorarsa başka konuya geçin direkt. O büyük ihtimal soracak neden uzaklaştın falan diye açıklama yapmayın çünkü bu sefer sinsi ilerler.
Detaya hiç girmeden bu şekilde gelişti kasıtlı bisey yok diyip.keserim zaten

konu sahibi işkillenmiş takip etti yakaladı ikisini en son kızı hamile bırakmıştı kocası.
Eşiniz 0 iletişimdeyse kadınla uzak tutun denk getirmeyin eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürmeyin.
Ay evet hatırlıyorum nick bile aklımda mat ruj! En güzeli kaleme düşman sokmamak

Tabiki sıfır iletişim.zaten o yüzden diyorum sen benim.esimi sevecek noktaya ne ara geldin ki??? Kendi hayal dünyasında neler kurmuş işte..

Arkadaş ortamı olur eşler hakkında bir şey denir belki de hiç muhabbeti olamadan bir kadının başka kadının eşi hakkında yorum yapması bana tuhaf geliyor. Ben özellikle kimsenin eşine bir şey demem. Yanlış anlaşılmasın diye. Bir kere liseden bir arkadaşımın kızı oldu kızda pek tatlı ama babasına çok benziyor. Kızına tatlı dedim diye bozulmuştu. Yahu kızına tatlı dedim eşine mi dedim sanki. O yüzden eş konusu hassas dikkat edilmesi gerekiyor kimin ne düşüneceği belli olmuyor. Sizinde içinize sinmiyorsa görüşmeyin

Bence onu da yapmayın,başka parklara götürün, orada yaşıtlaryla oynamasını sağlayın,sonra kreş falan..bağınızı kopartırsınız böylece
Bana sarmamasi için direk iletişimi kesmeyecegim çünkü takinti yapacak bıliyorum ve kendini anlayana dek peşimi bırakmayacak karakterini bıliyorum o yüzden az kontak ile zamanla soğumaya alacağım ama evime giremez artik

Ben bidaha muhattap olmazdım. Çok yanlış cümleler...

Amanın ben 4 ayda okuldaki ve apartmandaki annelerle mesafeli ilişki kuralını hayatıma mıh gibi yerleştirdim.

Anlayamadığım bu insanların içine cin mi kaçmış, şeytan mı bilemiyorum.
Birbirleri ile uğraşıyorlar.
Tuhaf konuşmalar.

Mesafe koy ya da direkt görüşmeme durumuna da geçersin.

Arkadaş ortamı olur eşler hakkında bir şey denir belki de hiç muhabbeti olamadan bir kadının başka kadının eşi hakkında yorum yapması bana tuhaf geliyor. Ben özellikle kimsenin eşine bir şey demem. Yanlış anlaşılmasın diye. Bir kere liseden bir arkadaşımın kızı oldu kızda pek tatlı ama babasına çok benziyor. Kızına tatlı dedim diye bozulmuştu. Yahu kızına tatlı dedim eşine mi dedim sanki. O yüzden eş konusu hassas dikkat edilmesi gerekiyor kimin ne düşüneceği belli olmuyor. Sizinde içinize sinmiyorsa görüşmeyin
Yani o da paranoyakca bisey ama fazla polyanna olmayip ben de komşumun bu söylemini hafife almıyorum artık resmen midem bulandı dondum o gün! Ya ben de şöyle deseydim: Kusura bakma teşbihte hata olmaz seni tüm mahalleye afişe ederim bu oros...pu benim kocamı ayarrti eşyalarımla evimde oturuyor diye sen oturmazdin yine ben otururdum bu evde diye ? O zaman anlardı ama kanım dondu işte diyemedim..

X