• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzımı Şapırdatıyormuşum!

Merhaba hanımlar;
Direk konuya girmek istiyorum..
8 aylık bir ilişkim var.. Bikaç gündür erkek arkadaşımda kalıyordum. Dün yemek yaptım yedik falan sonra çay koydum salona geçtik kraker jelibon vs yiyorum tv izliyoruz aynı zamanda. Bunun morali bozuldu birden.. Koltuğun köşesine gitti uzak duruyor, pek konuşmuyor ne oldu diyorum cevap vermiyor.. böyle 1 2 saat geçti. Sonra yattık. Sarıldı yatakta. Sana birşey söylemek istiyorum ama kızarsın diye korkuyorum dedi, söyle dedim..
‘Benim ağız şapırdamasına takıntım var o yüzden modum düştü’ dedi.. Anlayışla karşıladım birdaha yapmam dedim güldüm falan. Ama sonra aklıma şu geldi:
8 aydır nerdeyse 2 günde bir yemek yeriz.. 8 ay boyunca rahatsız olmadı da şimdi niye rahatsız olacağı tuttu diye geçirdim içimden moralim bozuldu.. ona da söyledim ne oldu da rahatsız oldun diye kem küm etti.. daha önce de rahatsız olmuş ama söylememiş sözde.. inandırıcı gelmedi.
Neyse; ben arkamı döndüm çünkü yüzüm dönük uyuyamıyorum. Dedim ki; ben arkamı dönerek uyuyabiliyorum, şapırdama konusuna da dikkat ederim, iyi geceler dedim ve döndüm..
Onun kolu boynumun altındaydı.. Ben arkamı dönünce bu öfleyerek, beni de bir eliyle sırtımdan iterek kolunu çekti o da bana arkasını döndü.. Ben şok.
Biraz şoku atlattıktan sonra delirdim. Sen beni ittiremezsin diye bağırdım çağırdım sabah beni eve götüreceksin dedim. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım durdurdu.. yatağa geri yattım bağırarak sonra ben tam uyumak üzereyken ortalık sakinleşince sarıldı.. sabahta uyandırmamış işe giderken kendi evime gitmeyim aramız bozulmasın diye.. üstümü örtmüş bi de işe giderken.. ben seni itmedim diyor kolumu çekmek için mecbur öyle yaptım diyor ama itti resmen. Sinirim geçmiyor. İşten geldiğinde beni eve götürmesini söyledim.. uyandırmadı diye arayıp kızdım..
Ben herşeye çok büyük tepkiler veriyormuşum öyle diyor.. misafir olduğum evde bu muameleyi görünce böyle tepki veririm evet..
Sizce haksız mıyım?
Siz olsanız ne yapardınız?

Edit: Herkes kendin niye evine gitmiyorsun demiş. Evim buraya çok uzak. Toplu taşımayla nasıl gidileceğini bilmiyorum. Kendi arabamla gelsem giderdim fakat onu da kendi evimin orda bıraktım maalesef. 2 valiz eşyayla hangi otobüs gidiyor vs bilmeden gidemem diye düşündüm taksi de 150tl den aşağı yazmaz. Ayrıca otobüs kartım da yok. Aldığı gibi bıraksın ayrıca.
Evli olsan hele napardın ola. Böylesi dakka da boşar kocayı.

Madem bukadar sinirlendin kak kendin git sanki boş blöf yapar gibi olmuş.. ayrıca şapırdatıyosan birdaha dikkat edersin olur biter senin belkide zoruna gittiği için dediği bukdr çok tepki vermiş olablrsin

Agız sapırtdatmasına tahammul edememe hastalıgı var tıpta. Benm ablamda mısafır falan olur ıcınden bırı agız şapırdatır ablam kalkıp kacar sofradan. Hanı mısafıre bellı etmese de bız durumu bıldıgımz ıcın. Oda belkı senı uzmemek ıcın soylememıstır ya da ogun cok sapırdatmıssındır oyle farketmıstır. Senn yumusak anını buluncada soylemıstır. Tabı kı utanc verıcı bı durum ama bırnırınıze karsı kusurlar konsunda acık olmakta iyidir aslında

Lütfen ona karşı anlayışlı olun ve şapırdatmayın . Benim de aynı takıntım var. Inanın öyle modum düşüyor ki .. Sanki her şapırtıyla beynime bir balyoz iniyor.. Bi de bunu karşıdakine söylemek sandığınız kadar kolay değil. Insan çekiniyor, kırmak istemiyor. Yaşayan için çok zor bi durum..

daha evlenmeden bile ne kadar yüz göz olmuşsunuz..
evlenirseniz ileride işiniz zor..

Benimde tikim var ağız sapirdatilmasina. Ilk zamanlar eşimde öyleydi aileside öyle. Bir yila yakın sabrettim en sonunda eşime patladim ağzını kapat diye ilk başta senin gibi oldu sonra alıştı seni kimse uyarmadigi için zoruna gitmiştir bunda bozulacak birşey değil yemek adabidir bu. Hatta bir iki uyarırım baktim olmuyo sinirden küfür bile etmişliğim oluyor yeğenim ve büyük oğlumda çok yapar. Ev konusuna gelince sora sora bağdat bulunur. Siz biraz asalaklik yapiyorsunuz. Armut piş ağzıma düşçülerdesin belli ama böyle yaparak gelecekte senin zararına olur sen yaralanirsin

Yine de duymuyor musun ben duyuyorum yaa hatta uyuyorsam bile uyanırım 😒
Valla Son ses açınca duymuyorum.
Zaten oda kısa kesiyo huzursuz oldugum için.
Valla zor bi rahatsızlık yaşamayan bilmez.
O anda onu yapan kimse geçici olarak düşmanım gibi oluyor beynimde.
Keşke çözümü olsa kökten

Uzun süre sessiz kalması tuhaf olmuş.
O kadar zaman söylemeyip,şimdi söylemesi asıl kırıcı olan.

Mesela ben,kaşık-çatal gibi şeylerin,
Dişe dokundurup o ses varya,,,, karşımdaki kim olursa olsun. Çok fena oluyorum.
Sırf bu sebeple kaç yerde masadan kalktım bilmem.

Eşim bunu yaptığında 1 haftalık flört döneminde,
Anında çok kibar şekilde söyledim.
Tik gibi bişey sanırım. Fena oluyorum. Demiştim.

Herşeye uygun bir cevap bulduğunuz için diyecek birşey yok. Çok çocukça hareketler, evlilik olursa zaten daha neler diyecektir

Bende şapirdatilmasindan hiç hoşlanmam bunun birde adı vardi hatta.

Benim eşimi de ilk sakiz çignerken gördum de nişan atacaktim nerdeyse. Hemen soyledim sizinki ndden bunca zaman soylememis acaba ilk defa dikkatini cekmis olabilir mi ? Bendede bazen dikkatimi ceker bazen cekmez cunku

Dünyanın en kötü sesi görümcemin kızı ve kendisi. Öyle yiyor tahammül edilmiyor bende hiç söylemedim insan yemek yerken ağzını kapatır bak yine kulaklarıma geldi çok rahatsız edici

Ya tanımıyorum etmiyorum
Nick değiştirmediyse veya ikinxi üyelik değilse ilk defa gördüm konuda
Ona hiçbir yorum yapmamama rağmen tüm mesajlarımı seri eksiliyor.
Olayı ne anlamadım.
Bir yerden sonra bende gıcık oldum bende ona yaptım ama 5 tane falan sonra amaan dedim çocukla çocuk olma

Ama kendisi pes etmiyor :KK70:

Şifremi falan vereyim de daha kolay ulaşsın tüm mesajlarıma
2ci uyeliktir,bir yerden takmıştır kesin.

İnandırıcı gelmeyecek bir şey yok valla ağzınızı şapırdatıyorsanız 8 ay söylemeden çok iyi dayanmış. Bazı insanlar bu konuda herkesten daha hassas oluyorlar. Tıpta takıntı veya hastalık desinler umrumda değil. Ağız şapırdatmak sorun değil, şapırdatanlara sinir olmak mı hastalık yani? :63:

Merhaba hanımlar;
8 aylık bir ilişkim var.. Bikaç gündür erkek arkadaşımda kalıyordum. Dün yemek yaptım yedik falan sonra çay koydum salona geçtik kraker jelibon vs yiyorum tv izliyoruz aynı zamanda. Bunun morali bozuldu birden.. Koltuğun köşesine gitti uzak duruyor, pek konuşmuyor ne oldu diyorum cevap vermiyor.. böyle 1 2 saat geçti. Sonra yattık. Sarıldı yatakta. Sana birşey söylemek istiyorum ama kızarsın diye korkuyorum dedi, söyle dedim..
‘Benim ağız şapırdamasına takıntım var o yüzden modum düştü’ dedi.. Anlayışla karşıladım birdaha yapmam dedim güldüm falan. Ama sonra aklıma şu geldi:
8 aydır nerdeyse 2 günde bir yemek yeriz.. 8 ay boyunca rahatsız olmadı da şimdi niye rahatsız olacağı tuttu diye geçirdim içimden moralim bozuldu.. ona da söyledim ne oldu da rahatsız oldun diye kem küm etti.. daha önce de rahatsız olmuş ama söylememiş sözde.. inandırıcı gelmedi.
Neyse; ben arkamı döndüm çünkü yüzüm dönük uyuyamıyorum. Dedim ki; ben arkamı dönerek uyuyabiliyorum, şapırdama konusuna da dikkat ederim, iyi geceler dedim ve döndüm..
Onun kolu boynumun altındaydı.. Ben arkamı dönünce bu öfleyerek, beni de bir eliyle sırtımdan iterek kolunu çekti o da bana arkasını döndü.. Ben şok.
Biraz şoku atlattıktan sonra delirdim. Sen beni ittiremezsin diye bağırdım çağırdım sabah beni eve götüreceksin dedim. Kalktım eşyalarımı toplamaya başladım durdurdu.. yatağa geri yattım bağırarak sonra ben tam uyumak üzereyken ortalık sakinleşince sarıldı.. sabahta uyandırmamış işe giderken kendi evime gitmeyim aramız bozulmasın diye.. üstümü örtmüş bi de işe giderken.. ben seni itmedim diyor kolumu çekmek için mecbur öyle yaptım diyor ama itti resmen. Sinirim geçmiyor. İşten geldiğinde beni eve götürmesini söyledim.. uyandırmadı diye arayıp kızdım..
Ben herşeye çok büyük tepkiler veriyormuşum öyle diyor.. misafir olduğum evde bu muameleyi görünce böyle tepki veririm evet..
Sizce haksız mıyım?

Edit: Herkes kendin niye evine gitmiyorsun demiş. Evim buraya çok uzak. Toplu taşımayla nasıl gidileceğini bilmiyorum. Kendi arabamla gelsem giderdim fakat onu da kendi evimin orda bıraktım maalesef. 2 valiz eşyayla hangi otobüs gidiyor vs bilmeden gidemem diye düşündüm taksi de 150tl den aşağı yazmaz. Ayrıca otobüs kartım da yok. Aldığı gibi bıraksın ayrıca.

Ben de hiç sevmem yemek yenirken ağzının açılması veya şapırdatılmasını...sadece ben değil annem babam da çok takıntılıdır bu konuda.Bence iyi sabretmiş söylememek için sonunda patlamış.Senden uzaklaştığında eminim sinirden yerinde zor duruyordu yazık onu iyi anlarım.Gece ise öff yeter be sabrettim sabrettim sonunda trip yedim diye ittirivermiştir seni.

Yani karşında ki seni uyaracak kadar ağız şapırdatman bence çok kötü, birde gereksiz kaprislenmişsin..

Merhaba hanımlar;
Sizce haksız mıyım?

Öncedende şapırdatmanıza sinir oluyordur fakat kızıcaksınız diye bir şey dememişdir doğrudur yani.Evdeyken hem yemek yemişsiniz üstüne abur cubur üst üste olunca sinir olmuştur,birde taktıysa o şapırdatıya.Bende öyle oluyor bir sese taktıysam o kafamda yankılnaıyo sanki.

Back