Ağzımı Şapırdatıyormuşum!

Gerçekten büyük tepkiler vermişsiniz . Ayrıca pardon ama ne misafiri ya ,kendinizi nasıl misafir olarak görüyorsunuz. Ağız sapirdatma mevzusunda ben de çok hassasım o sese tahammül edemiyorum. Ayrıca hayatımdaki kişi beni uyarmayacak da kim uyaracak . Bence bunlar yapıcı olumlu eleştiriler

Ay bu kim, neler oluyor ?

Ya tanımıyorum etmiyorum
Nick değiştirmediyse veya ikinxi üyelik değilse ilk defa gördüm konuda
Ona hiçbir yorum yapmamama rağmen tüm mesajlarımı seri eksiliyor.
Olayı ne anlamadım.
Bir yerden sonra bende gıcık oldum bende ona yaptım ama 5 tane falan sonra amaan dedim çocukla çocuk olma

Ama kendisi pes etmiyor

Şifremi falan vereyim de daha kolay ulaşsın tüm mesajlarıma

2nci uyelik degil senden daha eskiyim canim ..

Bu konuda yorum yazan herkese sesleniyorum. Nurov Sende dahil olmak üzere
T Translokasyon1521 denilen şahıs benim bu konuda 'çirkef dinciler' ifadesini kullandığımı bunun herkes tarafından görüldüğünü ama benim bu mesajı sildiğimi iddia ediyor.

Görüntüyü de kaydetmiş. Kanıtla diyorum, paylaş görüntüyü çirkef dinci dediğimi.
Tabi ki kanıtlayamıyor.

Bu mesajı yazdığımı gören varsa lütfen söylesin.

Ben görmedim öyle bi cümle kurduğunu, boşverin kızlar farklı düşünebiliriz ama burda bir arada olmamız kadar güzel bişey yok

Bende sinir oluorum.Pis koku ve ağız şapırdatması bide yüksek sesle konuşan insanlar.Hattagıcık oluorum.İşyerinde bi kız var resmen iğrenç kokuo.Bu kız bide evli.Yetkililer o kadar çok uyardıkı.Ben işveren olsam calıştırmam.Resmen baş agrıtan kokusu var.Allahım yardım et .Kokununda tedavisi var.Ağzınıda şapırdatma canım.Dikkat ett:):) Bise sen tek başınada gidebilirsin.Kadınlar çok gucludur.

Agiz sapirisina takinti ile ilgili.bir hastalik var. Evet cidden boyle bir hastalik var. Adini unuttum. Bu insanlar bu duruma ellerinde olmadan ciddi tepkiler veriyorlar. Psikologa gidebilir sevgiliniz sapirdatmamaya calsiin siz de. Yapacak baska bir sey yok. Bi de eviniz arabaniz var. Eviniz sevgilinize uzak. Peki siz ise nasil gidiyorsunuz ta oradan. Isiniz yok mi

Bende çok sinir olurum ağız şapırdatana
Böyle bi takıntısı olmayanda karşıyı anlayamaz sizin gibi!!!
Kısacası anlayışsızsınz
Sizin hiç yokmu sevmediğiniz bişe mutlaka vardır.

Ayrıca pat diye söyleyemiyor insan ağzını şapırdatma diye sakin ve müsait bi ortamda ÇEKİNEREK söylüyor
Çünkü yanlış anlaşılmaktan korkuyor!
Sizde bir örneğisinz

Anlayışlı olun bişe kaybetmezsiniz insan gibi sıkıntısını söylemiş arkadaşınz

Yaranyan kanam da biraz o yüzden sert oldu insanlara söylemediğimi yazdım

Misophonia hastalığın ismi

Yerinizde olsam iftira davası açarım. Kanıtlayamayacağı bir şeyi ortaya atıyorsa uğraşsın. İnsanlar birbirini tanımıyor, görmüyor diye iftira atmak, yaftalamak bu kadar kolay olmamalı.

Sitede birbirini gölge gibi takip edip kelimeleri cımbızlayıp bunu kan davasına çevirerek her topikte, profilde iğneleyenler kurallara uymadıklarından defalarca banlanıyor, bu topikte birbirine girenler bilsinler istedim
Aynı anda aynı şeyi yazmışız. Valla asıl cımbızcı geldi görün şimdi

Ay bilmiyorum herkes birbirine saldırmak için bekliyor konularda. Herkes cımbızcı olmuş. Bir kelimeyi çek ve istediğin tarafa çek polemik çıkar
Hepimiz birbirimize destek olmalıyız kızlar.Ben buradan çok sey ogrendım.Bi derdim olduğunda yazdım.Yuzde 98 de hep dogru cevaplar aldın.Burdakı her bırey degerlı.Hayat sadece bızım tecrube edecegımız kadar uzun değil başkalarının tecrubelerıde çok değerli.Destek olalım bırbırımıze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…