bu ay yumurtlamaya yetismez buyuk ibtimalle dusmesiBanada 4 iken baslatmadilar keske baslasaydim bir sonraki ay bir baktim 5.44 olmus. 2 ayda anca dusurduk ilk ay 25mg icttim 2. Ay 50mg bu ay 50 den devam 2.6 oldu. Kimi etkilemez diyor ama bence etkiledi cunku son gittigim doktor yuksekken olmazdi dedi. Ha orneklerine bakarsan 5 kusurken hamile kalan cok insan var sitede ama. Ztn hamilelikte 4 yuksek bence endokrine git ilac yazsinlar en azndan bir sure 2.5 lara dusurmeye calis derim. (Ben yasadim bosa gecen ayima uzuldum)
Ben sanırım 35 gün sonra kan testi yaptırmıştım, 4.8 den 3.1 e inmişti 35 günde ama 25 likti. Yumurtadan önce başlamak lazım bariz ya. Benim 4.3 müş, bu ayki şansı da kaçırdım maalesef.canim ne kadar surede duser ilk olactan sonra
İnek sütü bulabilirsen inek sütü yani taze doğal süt yok ise markette satılan günlük sütler var ya ondan içine de bir demet maydonoz u sapları ile birlikte atıyorum ama süt kaynayınca atıyorum yaklaşık 2-3 dk kadar kaynatıp harlı buharı geçince üzerine oturuyorum kıyafetsiz şekilde etrafını da battaniye çarşaf ile falan örtüyorum ki buharı dışarı çıkmasın ben Şubat ayında bir kez denemiştim o ay hamile kalmıştım ama kimyasaldı ben sütü bizim sitenin marketinden alıyorum günlük inek sütü olarak geliyor evde pişiriyorum akşam yapmıştım ondan sonra da ilişki ama kendini sıcak tutman lazım yaptıktan sonra o rahatlığı hissediyorsun sanki rahim yolu açılıyor gibi :) önce tedbir gerisi Allah’a kalmış rabbim ol derse olur ama elimizden geleni yapmak lazım
bu ay yumurtlamaya yetismez buyuk ibtimalle dusmesi
Benim son 4 sene içinde 3 ün altına hiç inmedi ama gebelikte dahi inmedi. Burdaki doktor açık açık söyledi bana, 3 üzeri değerle çok zor olur gebe kalman diye. Ben hiç azdan çok a fln yapmadım 50 mg başladım dan diye, hiç de etkisi olmadıAynen bende 50mg ile 2.6 ya dusurebildim 50 den devam ediyoruz bu ay. Insallah saglikla hayirlisiyla hamile kalabiliriz
Ben sanırım 35 gün sonra kan testi yaptırmıştım, 4.8 den 3.1 e inmişti 35 günde ama 25 likti. Yumurtadan önce başlamak lazım bariz ya. Benim 4.3 müş, bu ayki şansı da kaçırdım maalesef.
İşte ben 3 üzeriyle oğluma gebe kalmışım , 4.5 civarıydı 5 haftalıkken gebeliği öğrendim ve 7 haftaığa kadar ilaç fln almadım yani hiçbişicik de olmadı yani. Belki zor gebe kalınıyo olabilir doğru ama bence yani 5- belki de 7 degerine kadar düşük fln da olmuyor bilmiyorum. Ben doğuma 11 ile girmiştim, erken doğum başlatır demişlerdi sözde 42. Hafta anca geldi benimki yani yazanların hiçbiri tutmadı.Oyle olumsuz ddsunme ben 5.40 ken bile denedim ve umut ettim Allah istese oyleykende olurdu
Benim son 4 sene içinde 3 ün altına hiç inmedi ama gebelikte dahi inmedi. Burdaki doktor açık açık söyledi bana, 3 üzeri değerle çok zor olur gebe kalman diye. Ben hiç azdan çok a fln yapmadım 50 mg başladım dan diye, hiç de etkisi olmadı
Ay ne fark eder ki canım, ovu geçmiş bat gelmiş bende artık, bu saatten sonra kafaya takmayıp rahat olup adet beklemek çok daha kolayıBence yinede boyle dusunmeyin ben 2 ayda da cok umut ettim olmicak seklinde dusunmedim olmadi olmamasini doktor ona bagladi ama her doktor ayni dusunmuyor
İşte ben 3 üzeriyle oğluma gebe kalmışım , 4.5 civarıydı 5 haftalıkken gebeliği öğrendim ve 7 haftaığa kadar ilaç fln almadım yani hiçbişicik de olmadı yani. Belki zor gebe kalınıyo olabilir doğru ama bence yani 5- belki de 7 degerine kadar düşük fln da olmuyor bilmiyorum. Ben doğuma 11 ile girmiştim, erken doğum başlatır demişlerdi sözde 42. Hafta anca geldi benimki yani yazanların hiçbiri tutmadı.
bende okumustim 2.5 den yukarisi gebelige engel diyen cok yazi okudum ama yasa gore degerlendirip 27 yasinda 4.5 normal bulan doktorda cok ama kizlar ben kesinlikle bu ay stres yapmicam bu degerlerle hamile kalan cok kisi gordum Allah nefes verirse olur bende elimden geleni yapicam sali gunu gidip ilac yazdiririm bu ay olmazsa obur ay napalim ama ne kadar stres yaparsam o degerler daha cok yukselcek bunu biliyorum
Ya ben gebelikte 7 hafta kullanıp çok sorun yaşamış ve bırakmıştım. Doğum sorası inmişti degerim, aralıkta doktor tekrr yüksek bi ilaç deneyelim dedi verdi, nerdeyse 2.5 ay kullandım. Sonra işte adet gecikmesi olunca mide yanmam bulantım fln ondan oluyo diye kızup ilacı bıraktım. Sonra kadın doğuma gittim ama 2 hafta fln içmemiştim, doktor da boşver içme, adetin 2. Günü hormon testlerinw bakılırken bakarız dedi. 40. Gün adet olunca da bekleme süresi uzadı. Yani 4.3 ilaçsız değerim. Ama bakalım doktor 100 mg al dese alcam, en az 2-3 adet dönemi denicem . Ya prolaktinden şüpheleniodum ama şuan göğsümdeki süt 11. Ayda gitti yani, bi sene olacaktı emzirmeyi bırakalı hala kolayca süt geliyordu. Şuanda da paşalar gibi adet geliyor her belirtisiyle, sanırım benim vucudum daha yeni toparlandı, çok uzun süre emzirdim sanırım ondan olduDuzenli kullanmiyor musun peki? Arada niye birakiyorsun. Ovu testi takip etmeme ragmen hic kistim yok hormon testlerim iyi amh degerlerim yuksek prolaktinim dusuk falan ama olmadi 2 ay tabi Allah istemedi belli ama tsh inda bence etkisi vardi bu ay cok heyecanliyim
Biliyorum canım ondan kullandım ben de, amaben 3 haftada 1 doğuma kadar hep kan verdim, ve işte sağlıklı beslendim asla tatlı yemedim, hep dikkat edip 7 kilo alıp 3.5 kilo çocuk doğurdum. Doktorum 5 in üzerine çıkarsailaca başlarsın demişti. 38. Hafta 5.1 oldu, dedim bu saatten sonra başlamam artık zaten doğsa hazır bebek, ben doğumda mide yanmasıyla uğraşamam normal doğurcam dedim bişi demedi doktorum ne desinMasallahama tabi bu ornek dogrultusunda kimse ilacsiz gecirmesin buyuk risk gebelikte ilacsiz hamilelige devam etmek eger tsh yuksek ise. Dusukten ziyade zeka gelisimi icnde etkisi buyuk. Tiroid yuksekligini sadece gebelik icin konusuyoruz ancak diger organlarimiza sagliksal acidanda etkisi cok onemli. Ilk 3 ayki tiroid degerleri cok onemli.
Adetten sonra kaçıncı gün denedinİnek sütü bulabilirsen inek sütü yani taze doğal süt yok ise markette satılan günlük sütler var ya ondan içine de bir demet maydonoz u sapları ile birlikte atıyorum ama süt kaynayınca atıyorum yaklaşık 2-3 dk kadar kaynatıp harlı buharı geçince üzerine oturuyorum kıyafetsiz şekilde etrafını da battaniye çarşaf ile falan örtüyorum ki buharı dışarı çıkmasın ben Şubat ayında bir kez denemiştim o ay hamile kalmıştım ama kimyasaldı ben sütü bizim sitenin marketinden alıyorum günlük inek sütü olarak geliyor evde pişiriyorum akşam yapmıştım ondan sonra da ilişki ama kendini sıcak tutman lazım yaptıktan sonra o rahatlığı hissediyorsun sanki rahim yolu açılıyor gibi :) önce tedbir gerisi Allah’a kalmış rabbim ol derse olur ama elimizden geleni yapmak lazım
Ben gebe kaldığımda 29 yaşındaydım ve inan değerim 3.7 idi ve hiçbi doktor ilaca başla demedi. 9 ay gebe kalamadım bi sorun bulunamadı, sora gebe kalınca işte yüksek biraz dediler ilaca başlattılar. Ya bak ben ikinciye de çok uğraştım, hoş bende farklı konular var, eşim hep iş seyahatinde, adetlerim düzensizleşti ve uzun süre emzirdim ve bende galiba süt koruması uzun sürdü. Bi de eşim yumurtlama akıntısından rahatsız olup son 2 döngüde o 3 gün boşalamadı yani bende kriter çok . Tsh ı düşünecek vaktim daha olmadıbende okumustim 2.5 den yukarisi gebelige engel diyen cok yazi okudum ama yasa gore degerlendirip 27 yasinda 4.5 normal bulan doktorda cok ama kizlar ben kesinlikle bu ay stres yapmicam bu degerlerle hamile kalan cok kisi gordum Allah nefes verirse olur bende elimden geleni yapicam sali gunu gidip ilac yazdiririm bu ay olmazsa obur ay napalim ama ne kadar stres yaparsam o degerler daha cok yukselcek bunu biliyorum
Ilac kullanabılırsın hada dusuren bıtkısel bıseyler senle bır gıdıyoruz ozaman benımde 15 16 gıbı oluyor dr antakıbe gıdecegım ben decanim adet yarin bitiyo benim 3 gun sonrada ovulasyona baslarim erken oluyo benimki kacirmayim diye ama iste tsh 4 dusursemmi doktorsa ii soeun yok dedi cok arada kaldim
Ben gebe kaldığımda 29 yaşındaydım ve inan değerim 3.7 idi ve hiçbi doktor ilaca başla demedi. 9 ay gebe kalamadım bi sorun bulunamadı, sora gebe kalınca işte yüksek biraz dediler ilaca başlattılar. Ya bak ben ikinciye de çok uğraştım, hoş bende farklı konular var, eşim hep iş seyahatinde, adetlerim düzensizleşti ve uzun süre emzirdim ve bende galiba süt koruması uzun sürdü. Bi de eşim yumurtlama akıntısından rahatsız olup son 2 döngüde o 3 gün boşalamadı yani bende kriter çok . Tsh ı düşünecek vaktim daha olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?