- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
.Ben de 26 yi bitrcem ekimde. 9 aylk evliym. Bu 3.deneme olck.
Bugun sol gogsumde bi sızı var yaaacep oldu mu kii
Yok kiz yapin yapin. Gecen burda bi yerde okudum. Kv nin evinde yapilinca olurmus diye1 hafta kalacağız annengilde yanaşma bana dedim ki
daha tazeciksin insallah saglikli gebeligini yakin zamanda gorurun canim20 yaşındayım9 aydır evliyim hiç korunmadık 1 kimyasal gebeliğim oldu
Aynn ben de . Hem benle buyusun hem de hayatimda artk olmasi gerektgini dusunuorm. 6 yil evlnmyi bekledik. Artk olsn dedim neyi beklicez.
Ayy inşallahhhhh. Yaşım gereği ben pek korkmuyorum ama yoldaş istiyorum
Hayırlısıyla olsun inşallah Allah gönlünüze göre versinMrb.kizlar bende 3 yildir 2.bebis icin ugrasiyorum bu arada 6kez klomen catlama ignesi ve 2 asilama kullanarak nurtopugibi 3 tane kimyasal gebeligim oldu. Megerki kan pirtilasmasi sorunum varmis bebisler tutunamiyormus tam problem ortadan kalkti derken omiriligim yirtildi 3 kere operasyon gecirdim son operasyonun uzerinden netdeyse 2 ay gecti.doktor 2 3 ay gebe kalma dedi. Eylül ayinda asilama yaptirmaya sartlandim ama korunmayida biraktim gerci ben tedavisi hamilekalamiyorum
Cunkü Benim yumurtam gelisiyor ama catlamiyor kist oluyor.hatta catlama ignesi bile catlatmiyor. Benim bat 1 agustos hicbir kür ilac kullanmiyorum bakalim hayirlisi
Kız yok banyoları ortalık yerde utanırım ben 3 gün kalacağız zaten sonra anneme orada değerlendiririzYok kiz yapin yapin. Gecen burda bi yerde okudum. Kv nin evinde yapilinca olurmus diyedene yine dee
Gecmis olsn cnm. Allhin isi hic belli olmuo biliosn. Bircok ornekler var. Rabbim hayrli zamni bilio. Var her seyde bi hayr. Icin rahat olsn.Mrb.kizlar bende 3 yildir 2.bebis icin ugrasiyorum bu arada 6kez klomen catlama ignesi ve 2 asilama kullanarak nurtopugibi 3 tane kimyasal gebeligim oldu. Megerki kan pirtilasmasi sorunum varmis bebisler tutunamiyormus tam problem ortadan kalkti derken omiriligim yirtildi 3 kere operasyon gecirdim son operasyonun uzerinden netdeyse 2 ay gecti.doktor 2 3 ay gebe kalma dedi. Eylül ayinda asilama yaptirmaya sartlandim ama korunmayida biraktim gerci ben tedavisi hamilekalamiyorum
Cunkü Benim yumurtam gelisiyor ama catlamiyor kist oluyor.hatta catlama ignesi bile catlatmiyor. Benim bat 1 agustos hicbir kür ilac kullanmiyorum bakalim hayirlisi
Sende ovu testı kullan canımbu ay 12den vuralım hep birlikte
Ayy cok terldim kokuyorm ya ben de gir banyoyaKız yok banyoları ortalık yerde utanırım ben 3 gün kalacağız zaten sonra anneme orada değerlendiririz
Bence de yaAynn ben de . Hem benle buyusun hem de hayatimda artk olmasi gerektgini dusunuorm. 6 yil evlnmyi bekledik. Artk olsn dedim neyi beklicez
bende gecen ay bal corekotu denedim ama 4 gun dayanabildim onu yemeye bide yumurtayi bazen daha cok gelistirip kist yapiyo falan diye okuyunca hemen biraktim doktorda testlerin normal deyince hepsini biraktim. suan sadece geriye yumurtlamayi gormek ve gunleri degerlendirmek kaldi. bakalim 4 ay olacak bu.
Yok ya laf eder onlar güvenmiyorum zaten haz almıyorumAyy cok terldim kokuyorm ya ben de gir banyoya
Elbette öyle tutmaması için bir çok yanlıs uygulama yapılmış olabilşr ttest sıkıntılı olabilir yumurta problemi olabilir VS vs uzar gider bu.. Biz elimizden geleni yapalım netice de böyle bir fırsat varsa kullanmak için neden değerlendirmeyelim. Ben ilk cocugum da kullandım tuttu. Darısı buna...ve hepimize. burada birbirimize yardımcı olarak başarırız inşallah Allahta nasip ederKullandim ben ilk 2 ay ovu zamanina denk getirsen bile malesrf %100 ttutcak diye bisi yok
İnşallah çok teşekkür ederimdaha tazeciksin insallah saglikli gebeligini yakin zamanda gorurun canim
Elbette öyle tutmaması için bir çok yanlıs uygulama yapılmış olabilşr ttest sıkıntılı olabilir yumurta problemi olabilir VS vs uzar gider bu.. Biz elimizden geleni yapalım netice de böyle bir fırsat varsa kullanmak için neden değerlendirmeyelim. Ben ilk cocugum da kullandım tuttu. Darısı buna...ve hepimize. burada birbirimize yardımcı olarak başarırız inşallah Allahta nasip eder
Kızlar aslında kuran bilenler hepimizin adına okusak dünya dua üstüne
Allah razı olsun rabbim yerine ulaştırsın41 meryem suresi okudum bu arada bide gecen ayHer isteyen icinde dua ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?