- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
Elbette öyle tutmaması için bir çok yanlıs uygulama yapılmış olabilşr ttest sıkıntılı olabilir yumurta problemi olabilir VS vs uzar gider bu.. Biz elimizden geleni yapalım netice de böyle bir fırsat varsa kullanmak için neden değerlendirmeyelim. Ben ilk cocugum da kullandım tuttu. Darısı buna...ve hepimize. burada birbirimize yardımcı olarak başarırız inşallah Allahta nasip eder
Adet bitiminden basladm yapmaya testi. İlişki ise pik yapacagı güne yakın, pik günü birde silindiği gün ve ertesi günü yaptık toplam o ay 4gün oldu Allahın izni ile tuttu. .Ovu testini kullandiiginda nasild egerlendirdin? Biz cok fazla ust uste iliski yasadik doktor mutlaka 1 gun ara koyarak yapin dedi
Ben daha temmuzun adetini olmadım kendisini bugün bekliyorum ama şimdiden bu gruba da ilişeyim barim, ağustos bizi beklerne gebelik testi yapıyorum ne bi belirti arıyorum artık yıldım
Ben eşimi durduramıyordum ya malum yeni evliyiz ama bu ay kontrol sende sen ne dersen onu yapacağım dedi bir de ben doktora enfeksiyon içi toz yazdırdım onu içeceğim bir kaç gün sonra bir de soğan kürü uyguluyorum yumurtlamaya yakın da maydonoz süt buharı yapmayı düşünüyorumOvu testini kullandiiginda nasild egerlendirdin? Biz cok fazla ust uste iliski yasadik doktor mutlaka 1 gun ara koyarak yapin dedi
Adet bitiminden basladm yapmaya testi. İlişki ise pik yapacagı güne yakın, pik günü birde silindiği gün ve ertesi günü yaptık toplam o ay 4gün oldu Allahın izni ile tuttu. .
Sogan kurunu bende yapiyorum ama digerini bilmiyorum onuda yazar msin bize hangi gun yapmam gerek neye iyi geliyor denemek isterimBen eşimi durduramıyordum ya malum yeni evliyiz ama bu ay kontrol sende sen ne dersen onu yapacağım dedi bir de ben doktora enfeksiyon içi toz yazdırdım onu içeceğim bir kaç gün sonra bir de soğan kürü uyguluyorum yumurtlamaya yakın da maydonoz süt buharı yapmayı düşünüyorum
benim tsh 4 ama doktor norml dedi bana
Ben bi hafta gecikse razıyım biliyosun beni 63 gün olmadım geçen. Hertür hormon testini yaptırdım hem tğrkiyede hem burda herynlarıma bakıldı herşey sağlıklı sorun yok. Yani insan içinden diyo ki 60 gün adet olmamak için de gerçekten bir rahatsızlığı olmalı insanın ama çıkmadı işte. Geçen ay piki görmeden 40 da adet gördüm, bu ay da 19. Günden sonra bıkıp bakmayı bıraktım ardından yumurtlama akıntısı geldi, 2 haftadan birazcık fazla gecti o akıntının üzerinden işte. Yine o akıntıya benzer akıntım var, ama bi hafta önce ultrasonda doktor yumurta görse söylerdi . Adetime ortalama bi hafta var dedim, doktorum evet tahmini öyle dediSorma cok bekleyincede bir garip ilk defa 1 hafta gecikti adetim gerci burda okudum bir onceki ay gecikme yasayinca diger ay olmasi cok yuksek diye ama insallah oyle olur:) ilk defa adet 1 hafta gecikip sonrasinda geldi
Aha konu tam benlik, ben oğluma 3 ile gebe kalmıştım, burda işte 5 e çıkmış bi düzgün kullanmadım. Şimdi 4.3 dedi doktor, 50 mg dedi, 25 az dedi valla başladım. Bu ay eşim iş seyahatine gitmeyecek gibi duruyor, belki bi ümit ağustosta olabilir tsh 50 mg ile bence 2.5 civarına iner.Banada 4 iken baslatmadilar keske baslasaydim bir sonraki ay bir baktim 5.44 olmus. 2 ayda anca dusurduk ilk ay 25mg icttim 2. Ay 50mg bu ay 50 den devam 2.6 oldu. Kimi etkilemez diyor ama bence etkiledi cunku son gittigim doktor yuksekken olmazdi dedi. Ha orneklerine bakarsan 5 kusurken hamile kalan cok insan var sitede ama. Ztn hamilelikte 4 yuksek bence endokrine git ilac yazsinlar en azndan bir sure 2.5 lara dusurmeye calis derim. (Ben yasadim bosa gecen ayima uzuldum)
İnek sütü bulabilirsen inek sütü yani taze doğal süt yok ise markette satılan günlük sütler var ya ondan içine de bir demet maydonoz u sapları ile birlikte atıyorum ama süt kaynayınca atıyorum yaklaşık 2-3 dk kadar kaynatıp harlı buharı geçince üzerine oturuyorum kıyafetsiz şekilde etrafını da battaniye çarşaf ile falan örtüyorum ki buharı dışarı çıkmasın ben Şubat ayında bir kez denemiştim o ay hamile kalmıştım ama kimyasaldı ben sütü bizim sitenin marketinden alıyorum günlük inek sütü olarak geliyor evde pişiriyorum akşam yapmıştım ondan sonra da ilişki ama kendini sıcak tutman lazım yaptıktan sonra o rahatlığı hissediyorsun sanki rahim yolu açılıyor gibi :) önce tedbir gerisi Allah’a kalmış rabbim ol derse olur ama elimizden geleni yapmak lazımSogan kurunu bende yapiyorum ama digerini bilmiyorum onuda yazar msin bize hangi gun yapmam gerek neye iyi geliyor denemek isterim
Hii o zmn haklisinYok ya laf eder onlar güvenmiyorum zaten haz almıyorum
Merhaba cnm nasılsın kacıncı gunun benım 7 basladık artık yenı ayaHadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim
canim adet yarin bitiyo benim 3 gun sonrada ovulasyona baslarim erken oluyo benimki kacirmayim diye ama iste tsh 4 dusursemmi doktorsa ii soeun yok dedi cok arada kaldimMerhaba cnm nasılsın kacıncı gunun benım 7 basladık artık yenı aya
Gecmis olsn cnm. Allhin isi hic belli olmuo biliosn. Bircok ornekler var. Rabbim hayrli zamni bilio. Var her seyde bi hayr. Icin rahat olsn.
canim ne kadar surede duser ilk olactan sonraAha konu tam benlik, ben oğluma 3 ile gebe kalmıştım, burda işte 5 e çıkmış bi düzgün kullanmadım. Şimdi 4.3 dedi doktor, 50 mg dedi, 25 az dedi valla başladım. Bu ay eşim iş seyahatine gitmeyecek gibi duruyor, belki bi ümit ağustosta olabilir tsh 50 mg ile bence 2.5 civarına iner.
Hayırlısıyla olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin
Aha konu tam benlik, ben oğluma 3 ile gebe kalmıştım, burda işte 5 e çıkmış bi düzgün kullanmadım. Şimdi 4.3 dedi doktor, 50 mg dedi, 25 az dedi valla başladım. Bu ay eşim iş seyahatine gitmeyecek gibi duruyor, belki bi ümit ağustosta olabilir tsh 50 mg ile bence 2.5 civarına iner.
canim ne kadar surede duser ilk olactan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?