- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
Arada bir kan veriyorum en son 3 çıkmıştı düştü baya çok şüküren iyisi bende 3 daha bekleyım doktor önersin daha kötü bi şeye sebep olmayım sonra hemen hamile kalıyım derken. geçmiş olsun sanada canım erken fark etmen iyi olmuş senin için
aaaaa o kadar yükselebiliyor mu ya gerçekten ürkütücü güya sağlıkçıyım bebek düşünene kadar hiç bi şey bilmiyormuşum onu fark ettim :)Arada bir kan veriyorum en son 3 çıkmıştı düştü baya çok şükürBenim kuzenimin ki 300 e yükselmiş bebeği karnında ölmüştü doktor bile çok şaşırmış 300 olmasına dikkat edilmesi gereken bir durum ihmale gelmez Allah korusun
Rabbim bir daha yaşatmasınaaaaa o kadar yükselebiliyor mu ya gerçekten ürkütücü güya sağlıkçıyım bebek düşünene kadar hiç bi şey bilmiyormuşum onu fark ettim :)
Ee ilk cocuk nasil oldu pekiSiz benim ilk çocuk denemelerimi görseniz yuh delirmiş bu derdiniz ahahahahgeçen gün oturdum hepsini okudum msjların kendime kendim sastım evhamlarıma saçma sorularıma o gebelik testlerine yaptığım işkencelere söker tel in ışığına tutar 2.çizgiyi görecem diye cabalardım çıldırmıştım simdi daha olgunlastım sanırım
Bende 71 kiloyum alahala oda olumsuz etkilermi .sKızlar merhaba bende 6 yıllık evliyim.. evlendiysen 6 7 ay sonra kızıma hamile kaldımşimdi kızım anaokuluna başlayacak..
1.5 senedir doğru dürüst korumadık doktora gittim, herhangibi bir sorunum yok. Sadece kızıma hamile kalırken 56 kgydum simdi 73 doktor hamileligi zorlastirir dedi. Zoru zoruna 5 kg verdim o kadar..
Hormon testlerim normal, kanlarım normal , ama bu türlü 2. Melegimiz gelmedi
Biz yumurtlama gününe falan da çok dikkat etmedik aslında ne kadar kasarsak okadar olmuyor sanki.
Canım inan bilmiyorum ben zayıftım eşim hep kgluydu.Bende 71 kiloyum alahala oda olumsuz etkilermi .s
Hadiya ben bunu arastirim bi uzulurum valla ya ozaman bnde zayiflamaya calisim .sCanım inan bilmiyorum ben zayıftım eşim hep kgluydu.
Şimdi ikimizde kgluyuz.
Sanırım etken erkekse sperm kalitesine ve kadında tutunma olasılığı azalıyormuş
Kalanlar var tabiki, ama hem bebek hem anne için sıkıntı. Doktor zaten fazla veya az der sana kg icinHadiya ben bunu arastirim bi uzulurum valla ya ozaman bnde zayiflamaya calisim .s
Evet gtmedim ama diyebilir belki dgru diyosunKalanlar var tabiki, ama hem bebek hem anne için sıkıntı. Doktor zaten fazla veya az der sana kg icin
Bana sadece sebeb olabilir dedi. Yoksa benim tahlileyim çok güzel geldi.Evet gtmedi ama diyebilir belki
Anladm canim hayirlisiyla bebislerimiz olsaydiiBana sadece sebeb olabilir dedi. Yoksa benim tahlileyim çok güzel geldi.
Evet tanidiklarim hep hamileligi dusunmeden once ilk once kilo veriyolr rahat 5 kilo veriyolr snra hamis kaliyolarhamilelikte de alacagimiz kilolari hesaba katmak lazim saglikli gebelik icin kiloda cok onemli bence
Kanda hcg varsa her saat olur gecesi gündüzü yok canımKızlar gece gebelik testi yapmak mantıklı mı? Doğru çıkar mı yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?