- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
Ya gögüslerim küçüktü, gebeyken daha 2 beden büyüdüler. Emzirme bitince tam küçülmeleri sürdü işte. Türkiyede baktıramazdım da, burda şimdi bi ay daha olmazsa bi baktırıyım söyliyim doktora diyorum. Ay bu arada ben az önce ateş ölçme metoduyla gebe kalanlar bölümüne girip 20 ye yakın gebenin ateş tablosuna baktım. Bazısı 30. Gün yumurtlamış 40. Gün gebelik öğrenmiş. Ben bazen döngü uzun sürünce artık olmaz diyip sallıyorum ilişkileri, özellikle 3. Hafta gecöişse hala yumurtlama olmamışsa öyle dişünüodum. Ama oğlumun zamanındaki takvime de gittim, sat ım 3 mart 2016 idi, 5 nisan 2016 da kan testi 2 idi, sonra 12 nisanda 195 di, doktorum 10 mart sat de herkese demişti, tahmini doğum 16 aralıktı , 20 aralıkta doğu, şuan durumu inceledim de aslen sat ı 13 mart söylemem doğrusuymuş 28 martta döllenme olmuş gibi. O durumda da adetten 25 gün sonra yumurta çatlamış demek. Yani ümit yok değilmişKuzum baktir istersen bir prolaktine kafana takiliyorsa haklisin ztn gogus ameliyatinda bile emzirmeden sonra en az 6-8 ay bekleyin diyorlar doktorlar iyice bosalmiyormus dedigin gibi yani biraz uzun emzirdiysen olabilir. Masallah 1 evladin var Allah saglikla kardes nasip etsn ben 1 tane yapabilirsem 1 de ok im ztn♥