Ben de ovu testleri aldım regl in bugun 6.günü bitmek üzere biter bitmez baslayacagımheralde ilk benim adet gunum insallah benden baslayarak hamilelik haberlerini veririz agustosa sirayla
daha once takip ettin mi canim yumurtlamani ne zaman oluyor geneldeAy hadi inşaallah
Ben de ovu testleri aldım regl in bugun 6.günü bitmek üzere biter bitmez baslayacagımburadan testleri pozitif pozitif gonderelim inşaallah agustos sonuna doğru
o zaman beraber bekliyoruz adeti insallah gelmezBenm de 10 agustos bu ay ovulasyon kullancam ama her ihtimale karşı hiç bir günü de atlamayı düşünmüyrm özellikle bat günüm bitkten 20 gün içinde
Benim genelde ortalarından sona biraz yakın oluyor gecen ay adetin 20.günü oldu ama Kendimce akımtışarım dan filan yola çıkarak diyorum. Çünkü bu ay ilk deneme olacak bizim ve ovu testlerini ilk kullanısm olacak 2.çocuk için... Ben ikinci cocul mevzusunun üzerine çok düşündüm en sonunda karar ver is gibiyim iste bu ay da ilk deneme olacak korunöayacagız bende direk ddim 13den vuralım madem ovu testi aldım. İlk çocugumda kullandığım ay hamile kaldımdaha once takip ettin mi canim yumurtlamani ne zaman oluyor genelde
Bulamadın diye etiketlenmiş timIste buldumm tamamdir diger sayfadan cevap bekliyodumhadi bakalimm hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?