Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi anda koyulasabilir canim sen yapmaya devam et insallah biran once gorursun yumurtlamayi

Bat gunumuz ayni benim 3. Ay denememdeki olucak
Bu arada bu ay sogan suyu iciyorum
Birde ari sutu bal polen yiyorum her sabah 1 kasik 2 haftadir 2 ay olmayinca yasanan panikler adli calismam
bende gecen ay bal corekotu denedim ama 4 gun dayanabildim onu yemeye bide yumurtayi bazen daha cok gelistirip kist yapiyo falan diye okuyunca hemen biraktim doktorda testlerin normal deyince hepsini biraktim. suan sadece geriye yumurtlamayi gormek ve gunleri degerlendirmek kaldi. bakalim 4 ay olacak bu.

Bat gunumuz ayni benim 3. Ay denememdeki olucak
Bu arada bu ay sogan suyu iciyorum
Birde ari sutu bal polen yiyorum her sabah 1 kasik 2 haftadir 2 ay olmayinca yasanan panikler adli calismam

Sende ovu testı kullan canım bu ay 12den vuralım hep birlikte

siz sanslisiniz yine ilk denemede tutar umarim tutmazsada kafaniz bize gore daha rahat olur heralde bi sorun olmadigini ilk cocukla kanitlamis oldunuz sonucta

Cnmciim
Bu ay tutturrsun insllh. Dikktli takip et aman ha kacirma.
Bnm de bat 24nde .10 gun kaldi . Olmzsa sizn aranzdaym kizlr.
Insllh bu grup da ugurlu gelir

siz sanslisiniz yine ilk denemede tutar umarim tutmazsada kafaniz bize gore daha rahat olur heralde bi sorun olmadigini ilk cocukla kanitlamis oldunuz sonucta
Siz benim ilk çocuk denemelerimi görseniz yuh delirmiş bu derdiniz ahahahah geçen gün oturdum hepsini okudum msjların kendime kendim sastım evhamlarıma saçma sorularıma o gebelik testlerine yaptığım işkencelere söker tel in ışığına tutar 2.çizgiyi görecem diye cabalardım çıldırmıştım simdi daha olgunlastım sanırım

Cnmciim
İnşalah ugur getirsin... ben nedense uğur getireceğine canı gönülden inanıyorum rabbim utandırmasın

bende simdiye kadar 5 6 defa gebelik testi yaptim sanirim bazen olmadigini bilerek yapiyorum sonra oturup agliyordum. tel isigiyla bakmak banada mantikli gelmjstir hep ama.cizgi olmayinca neyle bakarsan ba gorunmuyor bu ay daha umutluyum insallah yanilmam

Cnmciim
Bebişkom inşallah canım ya bu ay umursamıyorum çünkü memlekete gideceğiz 16 saatlik yol akışına bıraktım ama takibimi de yapıyorum bu ay da olmazsa artık doktora

İnşalah ugur getirsin... ben nedense uğur getireceğine canı gönülden inanıyorum rabbim utandırmasın
Insllh cnm. Ii isteyelm dusunelim ii olsun insllh. Dusundgumuz veya soledgimz her sey dua yerine gecebilir. O yuzden hep ii dusunelim. Birbirimize dua edelm ki daha cabuk kabul olsn
Senin ilk cocuk mu olck

İnşallah canım inşaallah ben ne sacmalıkşar denedim karbonat a idrar damlat köpürür tasarsa hamilesin filan ahahahah neler denemedim esim bana sok oluyordu bir yandan da üzülüyordu.. Her duyguyu biraz coskum yasayanlardandm sanırım ama gebe oldugumda ilk dk larda çıktı o çizgi anında silikte olsa. Sonra ddim ki bak varsa her türlü çıkıyor. Yoksa kendini de zorlasan çıkmıyor

Bebişkom inşallah canım ya bu ay umursamıyorum çünkü memlekete gideceğiz 16 saatlik yol akışına bıraktım ama takibimi de yapıyorum bu ay da olmazsa artık doktora
Belki ordaaa olur mu olur.
Yolunuz baya uzun sag salim rahat gidin insllh.

Insllh cnm. Ii isteyelm dusunelim ii olsun insllh. Dusundgumuz veya soledgimz her sey dua yerine gecebilir. O yuzden hep ii dusunelim. Birbirimize dua edelm ki daha cabuk kabul olsn
Senin ilk cocuk mu olck
Amin öyle yapalım 2.olacak hayırlıysa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…