bi anda koyulasabilir canim sen yapmaya devam et insallah biran once gorursun yumurtlamayiBende buradayım kızlarrrr. Ben şubatta kimyasal geçirdim ondan beri hamile kalamadımadetlerim düzensizleşti bu ay soğan kürüne başladım 5.günüm bugün ovülasyon testlerine de başladım arkadaşlar bugün ki testim daha var çok silik çıktı bugün adetin 13.günü
Bat 10agustos ve hu ay ilk deneme olacak bakalım
bende gecen ay bal corekotu denedim ama 4 gun dayanabildim onu yemeye bide yumurtayi bazen daha cok gelistirip kist yapiyo falan diye okuyunca hemen biraktim doktorda testlerin normal deyince hepsini biraktim. suan sadece geriye yumurtlamayi gormek ve gunleri degerlendirmek kaldi. bakalim 4 ay olacak bu.Bat gunumuz ayni benim 3. Ay denememdeki olucak
Bu arada bu ay sogan suyu iciyorum
Birde ari sutu bal polen yiyorum her sabah 1 kasik 2 haftadir2 ay olmayinca yasanan panikler adli calismam
Bat gunumuz ayni benim 3. Ay denememdeki olucak
Bu arada bu ay sogan suyu iciyorum
Birde ari sutu bal polen yiyorum her sabah 1 kasik 2 haftadir2 ay olmayinca yasanan panikler adli calismam
siz sanslisiniz yine ilk denemede tutar umarim tutmazsada kafaniz bize gore daha rahat olur heralde bi sorun olmadigini ilk cocukla kanitlamis oldunuz sonuctaBenim genelde ortalarından sona biraz yakın oluyor gecen ay adetin 20.günü oldu ama Kendimce akımtışarım dan filan yola çıkarak diyorum. Çünkü bu ay ilk deneme olacak bizim ve ovu testlerini ilk kullanısm olacak 2.çocuk için... Ben ikinci cocul mevzusunun üzerine çok düşündüm en sonunda karar ver is gibiyim iste bu ay da ilk deneme olacak korunöayacagız bende direk ddim 13den vuralım madem ovu testi aldım. İlk çocugumda kullandığım ay hamile kaldım
İnşallahbi anda koyulasabilir canim sen yapmaya devam et insallah biran once gorursun yumurtlamayi
CnmciimBende buradayım kızlarrrr. Ben şubatta kimyasal geçirdim ondan beri hamile kalamadımadetlerim düzensizleşti bu ay soğan kürüne başladım 5.günüm bugün ovülasyon testlerine de başladım arkadaşlar bugün ki testim daha var çok silik çıktı bugün adetin 13.günü
Siz benim ilk çocuk denemelerimi görseniz yuh delirmiş bu derdiniz ahahahahsiz sanslisiniz yine ilk denemede tutar umarim tutmazsada kafaniz bize gore daha rahat olur heralde bi sorun olmadigini ilk cocukla kanitlamis oldunuz sonucta
İnşalah ugur getirsin... ben nedense uğur getireceğine canı gönülden inanıyorumCnmciim
Bu ay tutturrsun insllh. Dikktli takip et aman ha kacirma.
Bnm de bat 24nde .10 gun kaldi . Olmzsa sizn aranzdaym kizlr.
Insllh bu grup da ugurlu gelir
bende simdiye kadar 5 6 defa gebelik testi yaptim sanirim bazen olmadigini bilerek yapiyorum sonra oturup agliyordum. tel isigiyla bakmak banada mantikli gelmjstir hep ama.cizgi olmayinca neyle bakarsan ba gorunmuyorSiz benim ilk çocuk denemelerimi görseniz yuh delirmiş bu derdiniz ahahahahgeçen gün oturdum hepsini okudum msjların kendime kendim sastım evhamlarıma saçma sorularıma o gebelik testlerine yaptığım işkencelere söker tel in ışığına tutar 2.çizgiyi görecem diye cabalardım çıldırmıştım simdi daha olgunlastım sanırım
BebişkomCnmciim
Bu ay tutturrsun insllh. Dikktli takip et aman ha kacirma.
Bnm de bat 24nde .10 gun kaldi . Olmzsa sizn aranzdaym kizlr.
Insllh bu grup da ugurlu gelir
Insllh cnm. Ii isteyelm dusunelim ii olsun insllh. Dusundgumuz veya soledgimz her sey dua yerine gecebilir. O yuzden hep ii dusunelim. Birbirimize dua edelm ki daha cabuk kabul olsnİnşalah ugur getirsin... ben nedense uğur getireceğine canı gönülden inanıyorumrabbim utandırmasın
20 yaşındayımkizlar yaslariniz kac kac yillik evlisiniz ve kacinci denemeniz
İnşallah canım inşaallahbende simdiye kadar 5 6 defa gebelik testi yaptim sanirim bazen olmadigini bilerek yapiyorum sonra oturup agliyordum. tel isigiyla bakmak banada mantikli gelmjstir hep ama.cizgi olmayinca neyle bakarsan ba gorunmuyorbu ay daha umutluyum insallah yanilmam
Belki ordaaaBebişkominşallah canım ya bu ay umursamıyorum çünkü memlekete gideceğiz 16 saatlik yol akışına bıraktım ama takibimi de yapıyorum bu ay da olmazsa artık doktora
Amin öyle yapalımInsllh cnm. Ii isteyelm dusunelim ii olsun insllh. Dusundgumuz veya soledgimz her sey dua yerine gecebilir. O yuzden hep ii dusunelim. Birbirimize dua edelm ki daha cabuk kabul olsn
Senin ilk cocuk mu olck
Ben de 26 yi bitrcem ekimde. 9 aylk evliym. Bu 3.deneme olck.kizlar yaslariniz kac kac yillik evlisiniz ve kacinci denemeniz
1 hafta kalacağız annengilde yanaşma bana dedim kiBelki ordaaaolur mu olur.
Yolunuz baya uzun sag salim rahat gidin insllh.
29 yasındayım bu ay ilk demem olacak 2.bebis için nasipse deneyeceğiz.4yıllık evliyiz Rabbim öncelikle çok bekleyenlere nasip etsin. Her seyi hayırlısı olsun.kizlar yaslariniz kac kac yillik evlisiniz ve kacinci denemeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?