Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya gögüslerim küçüktü, gebeyken daha 2 beden büyüdüler. Emzirme bitince tam küçülmeleri sürdü işte. Türkiyede baktıramazdım da, burda şimdi bi ay daha olmazsa bi baktırıyım söyliyim doktora diyorum. Ay bu arada ben az önce ateş ölçme metoduyla gebe kalanlar bölümüne girip 20 ye yakın gebenin ateş tablosuna baktım. Bazısı 30. Gün yumurtlamış 40. Gün gebelik öğrenmiş. Ben bazen döngü uzun sürünce artık olmaz diyip sallıyorum ilişkileri, özellikle 3. Hafta gecöişse hala yumurtlama olmamışsa öyle dişünüodum. Ama oğlumun zamanındaki takvime de gittim, sat ım 3 mart 2016 idi, 5 nisan 2016 da kan testi 2 idi, sonra 12 nisanda 195 di, doktorum 10 mart sat de herkese demişti, tahmini doğum 16 aralıktı , 20 aralıkta doğu, şuan durumu inceledim de aslen sat ı 13 mart söylemem doğrusuymuş 28 martta döllenme olmuş gibi. O durumda da adetten 25 gün sonra yumurta çatlamış demek. Yani ümit yok değilmiş o da zaten 40 günde 1 adet döngüsüne denk geliyor yani.- ay uzun yazdım pardon

kizlar yaslariniz kac kac yillik evlisiniz ve kacinci denemeniz
33 yasindayim ilk çocuk erkek o 4 yasinda 3 senedir korunmuyorum 2 senedir takip ediyorum kendimi.. cok mu umursamazim yoksam inatcimi anlamadım. Zaten oğlumda ki doktoruma gitcem bi o beni güzel anlıyor

kizlar doktor yazmadan ilac vermez mi eczane tsh icin

Dozunu nasil ayarlicaksin? Eczaneden direk alabiliyorsun ama her ay kan verip takip et. birde dusuk doz basla 25mg. Ac karna iciyorsun sabah en az yarim saat kahvalti ve su yok

saolun kızlar salıya randevu aldım dahiliye sevk ediyormuş direk gidemiyormuşşun. ben zaten cumaya falan yumurtlama görürüm biran önce faydasını görmek istiyorum o yuzden eczaneden alsam diye düşünüyorum ama şimdi dozunu ayarlamakta önemli kafam yine karıştı sizin anlayacagınız bu ay olmazsa diğer ay bayramda yumurtlama bende kaynanamdayım yani bu dmek oluyor ki 2 ay geçer hadi bana akıl verin.

seninki kaç canım daha önce yazdında görmediysem ksura bakma
Yok canım yazmadım ben ilk evlendiğim zamanlar enfeksiyon için gitmiştim doktor öyle bildi benim tsh yüksek olduğunu genel tahlil yapmıştı ve 7.5 çıkmıştı doktor çok yüksek dedi ve dahiliye ye yönlendirdi dahiliye bölümünde ultrason ile boğazıma bakıldı çok şükür nodül falan çıkmadı ama ömür boyu ilaç kullanmak zorundaymışım şuan hep 3 ve 3 ün altında çok şükür 50 lik kullanıyorum hapımı bittikçe eşim alıyor 7 lira birşey

en iyisi bende 3 daha bekleyım doktor önersin daha kötü bi şeye sebep olmayım sonra hemen hamile kalıyım derken. geçmiş olsun sanada canım erken fark etmen iyi olmuş senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…