Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çooook sevindim tebrik ederim ❤️🥰 belirtileriniz neydi ☺️
Tesekkurler🥰
Ovulasyon uyguladim ben.30 temmuz sat idi ve 9 agustos yumurta catladi.8 i gecesi ve 10 u sabahi degerlendirmistim ben.benim dongum karisik dogum kontrolu biraktigimdan beri ilk aylar 26 gundu 24 e ve ordan 22 ye dustu.son 2 ay 22 idi ama asil 24 benim.oda bat 23 agustos yani bugun yapiyordu.

İlk belirtim tam 7. Gun basladi yumurtlamadan
Bel agrim oldu spordan sandim belimi incittim sandim.boyle baya agir birsey tasimisim gibiydim.birde ani ates basmasi ve baş agrim vardi.klima vurdu sandim:)
3 gun kadar devam etti ve 10. Gun sirt agrisina kasik agrisi eklendi.regl olcam saniyorum ama birsey yok.gece defalarca tuvalete kalktim.gunduzde oyle.surekli wcye gittim ama azcik bir kucuk tuvaletim vardi.cok sikistim diye gidiyorum hicbise yok😅 tam ayin 19 unda test yaptim birsey yok.20 si yaptim (prodoctor erken gebelik testi) siliiik mi silik bi cizgi.baska kaset denedim birsey cikmadi.21 i tekrar denedim kasette silik cizgi.ayin 21 inden sonra(yumurtlamanin 12.gunu) regl agrisi gibi olan agri yerini igneli sanciya birakti.boyle kimiltilar oldu sol rahim tarafinda(soldan yumurtlamistim doktor gormustu)hafif bi igne batmasi gibi.egilince orda bi doluluk ve basinc hissi...goguslerimde sanci vs yok ama buyuduler.

Dunki kan sonucum beta 75 cikti. Yumurtlamaya gore 13 gunluk sata gore 23 gunluk deger.

X