- 9 Ağustos 2023
- 1.205
- 672
Canım bugün hiç belirtin var mı ben de hiç bir şey yokO 4 gün geçmez şimdi bize ben de sık idrar dışında başka bir belirti yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün hiç belirtin var mı ben de hiç bir şey yokO 4 gün geçmez şimdi bize ben de sık idrar dışında başka bir belirti yok
Gece bacaklarıma ağrılar vurdu bugün de bel ağrım var sızı şeklinde ve acayip uykum geliyor yeni uyandım ama geri uyumak istiyorum sıcaktan da olabilir bilmiyorumCanım bugün hiç belirtin var mı ben de hiç bir şey yok
İnşallah ama umutlanmak da istemiyorum neredeyse her ay belirti arıyorum sonu kırmızılar oluyor çok üzülüyorumof bende öyleyim inşallah hamileyizdir :)
bekle cnm bnce cikmayinca strese giriyoz cunkuben de oyle diyorum ama dayanamayip yapiyorum belki bu sefer birkac gun gecikme bekleyebilirim
Ay hadi inşallah hamilesindirGece bacaklarıma ağrılar vurdu bugün de bel ağrım var sızı şeklinde ve acayip uykum geliyor yeni uyandım ama geri uyumak istiyorum sıcaktan da olabilir bilmiyorum
İnşallah canımAy hadi inşallah hamilesindir
Kanda mı idrarda mı negatif göründü5 gün gecikti ama negatif dönmez herhalde değil mi pozitife
İdrarda kaset test yaptımKanda mı idrarda mı negatif göründü
Eynen Məndə Necə ümidlənmişdimİyi akşamlar anne adaylari hepiniz nasılsınız nasil gidiyor tatli bekleyis ,benim regl oldu dinleniyorum, heyecan gitti
Rabbim yerini doldursun inşallah hamilesindirOğlumu kaybettım ama sanırım gebelik beklıyrm gene inşallah olmustur
Evet hayirlisi canmYaaa gerçekten mi adetiniz söküldü mü
Sonuc sabah cikmis.beta 75.Bu arada canım rica etsem sonucunu öğrenince paylaşabilir misin merak ettim acaba seninki erkenden çıkacak mı?
Çooook sevindim tebrik ederim belirtileriniz neydiBeta 75 cikti:) hamileyim kizlar
TesekkurlerÇooook sevindim tebrik ederim belirtileriniz neydi