Yaaaa canım benim asıl sen nasılsınHerkese Merhaba
Candy7777 cim nasilsin?Yeni topikin hayirli olsun canim ben de geldim araniza bu ay yeniden niyetlendik ovu donemindeyim bakalim nasip kismet Bu ay hepimiz guzel sonuclar alalim insaallah
Sat 23 Temmuz
Bat 22 Agustos
Zaten iki kişi olunca pek kirlenmez eşiniz yardım ederek arada temizlesin evi dediğiniz gibi ani hareket ve zorlayıcı işlere siz karışmayın inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını kat kat versin hayırlı evlatlar nasip etsinNormal geçiyor günüm yemek ve bulaşık eşimle hallediyorum temizlik yapmıyorum asilamadan önce eşimle temizlemistik ani hareketlerde başım dönüyor zaten
Canım beni güncelleyebilirsin sat 8 ağustos bat 3 eylül@bademlicikolata @Lorelailaicookiep morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu @espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek @alyanil @bluecam @kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile @Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden @Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm @ruyaruzgar08 @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn ️ ️ ️
Tamamdır canım ben yarın alayım olmadı pazartesi 12. Gün yumurtlama yok ama yumurtlama akıntım var yaa gerçi 14 ude yumurtlama akıntım var işteAl canım kullan sen önemli çünkü gelişimi için , gebelik için de
Son adet tarihi ve beklenen adet tarihiSat ve bat ne oluyor
Al kuzum kullan sen ne olur ne olmazTamamdır canım ben yarın alayım olmadı pazartesi 12. Gün yumurtlama yok ama yumurtlama akıntım var yaa gerçi 14 ude yumurtlama akıntım var işte
Ben aşılama değilde çatlatma iğnesi oldum bekliyorumPeki şuan aşılama yaptırıp bekleyen var mı benim gibi
İnsallah biran önce bebisine kavuşursunKizlar yarin sabah asilamam var dualariniz benimle olsun
Güzel haberler alacağın günün başlangıcı olsun inşallah senin içinKizlar yarin sabah asilamam var dualariniz benimle olsun
8. Tedavi dediğin nedir? İnşallah dilediğin ne varsa gerçek olurBende pkoluyum 8. Tedaviyi oluyorum umarım herkes istediği yavrusuna biran önce kavuşur bende kavuşurum
Sat 24 Temmuz batı Şuan bilemiyorum bir hafta arayla tekrar regl oldum doktora göründüm bugün normal olmayan kanamamın olduğunu söyledi bu ay çocuk tedavisi durdu, kanamanın sebebini bulacak smear testi falan yaptı, 20 gün duphaston kullanacağım. Bu süreçte korun dedi@bademlicikolata @Lorelailaicookiep morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks @yagmursonmz @kimyonkokusu @espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek @alyanil @bluecam @kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile @Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden @Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm @ruyaruzgar08 @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn ️ ️ ️
7 defa çatlatma ignesiyle denedim 1 aşılamam var negatif oldu hep şuan çatlatma iğnesi yapali 12 gün oldu yine korkuyorum olmayacak diye8. Tedavi dediğin nedir? İnşallah dilediğin ne varsa gerçek olur
Anladım çatlatma iğnesiyle 7 kere falan deneyebiliyor muyuz bana Dr 3 hakkın var demişti de. Geriye bi tüp bebek kalmış anladığım kadarıyla inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine7 defa çatlatma ignesiyle denedim 1 aşılamam var negatif oldu hep şuan çatlatma iğnesi yapali 12 gün oldu yine korkuyorum olmayacak diye
Ben üst üste olmadim hep ayrı zamanlarda oldum eşim iş dışında olduğu için 5 kez olduktan sonra negatifolunca bıraktım sonra kendiliğinden tedavisiz oldu düşük yaptım şuan yine çatlatma iğnesi denedim bakalım hayırlısı olsun güzel dilekleriniz için teşekkür ederimAnladım çatlatma iğnesiyle 7 kere falan deneyebiliyor muyuz bana Dr 3 hakkın var demişti de. Geriye bi tüp bebek kalmış anladığım kadarıyla inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?