- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Bizde adet bitiminden beri bi dolu bi boş ilerledik bugüne kadar. 20 mm yumurtam varmış çatlamış demedi Dr da. Bugün kayınpederim geldi olur mu olmaz mı fikrim yok vallaHadi guzel haberler verelim birbirimizeben yumurtlama değerlendiremedjm ama yatili misafir vardi sonrasinu değerlendirdk
İnofolic combiyi kullanıyorum, mavi renk olanı.Hangisini kullanıyorsunuz ?
Kuzum hsg den önce benim de lekelenme olarak başlıyodu ilk günüm öyle gidiyordu Dr a sormuştum ben yine de o günü birinci gün sayarız kanama başlıyo sonuç olarak. Öncesinde lekele kan görmediğimiz için demişti. Benim bildiğim göre yarın 2. Günün olucakKızlar bir sorum var. Ben bugün öğlen regl oldum dedim ya o saatten bu saate 1 ped bile doldurmayacak lekelenmem var. Doktor adetin 2. Günü çağırmıştı beni bugünü ilk gün sayayım dimi. Öncekilerde hep lekelenmenin peşine bir kaç saat sonra sökülürdüm o günü 1. Gün sayardım. Şimdi sökülmedi ama kanama başladı sonuçta. Yarın 2. Gün diye gideyim mi doktora yoksa cumartesi mi gideyim kafam karıştıCandy7777 ArasaNillGerek goldBride
Ovü döneminde misinBöyle ateşim varmış gibi vücudum özellikle yüzümü çok sıcak hissediyorum. Zaten hava da sıcak
Bende öyle biliyorum da emin olamadım bir sorayım dedim. Bugün zaten sökülmeyince ufak çaplı bir sinir boşalması yaşadım. Yarın gideyim ben o zamanKuzum hsg den önce benim de lekelenme olarak başlıyodu ilk günüm öyle gidiyordu Dr a sormuştum ben yine de o günü birinci gün sayarız kanama başlıyo sonuç olarak. Öncesinde lekele kan görmediğimiz için demişti. Benim bildiğim göre yarın 2. Günün olucak
7 gün geçti aslında, tekrar yumurtladım mı bilmiyorum test yapmaktan artık yoruldumOvü döneminde misin
Hormonlar alt üst oluyor sökülecek mi sökülmücekmi olayı ayrı dava zaten bana da oluyor aşkım aynısıBende öyle biliyorum da emin olamadım bir sorayım dedim. Bugün zaten sökülmeyince ufak çaplı bir sinir boşalması yaşadım. Yarın gideyim ben o zaman
Adet günü bile yumurtlama olabiliyo ya malum denge yok7 gün geçti aslında, tekrar yumurtladım mı bilmiyorum test yapmaktan artık yoruldum
Kızlar bir sorum var. Ben bugün öğlen regl oldum dedim ya o saatten bu saate 1 ped bile doldurmayacak lekelenmem var. Doktor adetin 2. Günü çağırmıştı beni bugünü ilk gün sayayım dimi. Öncekilerde hep lekelenmenin peşine bir kaç saat sonra sökülürdüm o günü 1. Gün sayardım. Şimdi sökülmedi ama kanama başladı sonuçta. Yarın 2. Gün diye gideyim mi doktora yoksa cumartesi mi gideyim kafam karıştıCandy7777 ArasaNillGerek goldBride
Hayırlı olsun canımmYazmadım ben sanırım 5haftaşık hamileyim çok ateş basıyor beni sizdeyse varmı böyle şeyler
Bence gitmelisin tabiki karar senin yine deAdeti beklicem artık adetli düzgünce bakılsın özelde normalde benim doktorum. O yüzden sonuçları görüşmeye gitsem mi gitmesem mi kararsızım
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla al kucağına inşallahYazmadım ben sanırım 5haftaşık hamileyim çok ateş basıyor beni sizdeyse varmı böyle şeyler
Birde belirtilerini yazabilirmisin buraya merak ediyoruz ,Yazmadım ben sanırım 5haftaşık hamileyim çok ateş basıyor beni sizdeyse varmı böyle şeyler
Teşekkür ederim sağolasın ❤❤Bence gitmelisin tabiki karar senin yine de
Ay regl tarihimi bilmediğim için doktorun randevuları dolu inşallah aradan alır beni yaHormonlar alt üst oluyor sökülecek mi sökülmücekmi olayı ayrı dava zaten bana da oluyor aşkım aynısı
Tamamdır canım ben gidicem bugünYarın git bence canım sonuçta başladı regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?