Canım testini atmış mıydın? Yoksa ben mi kaçırdım? Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar dün testim silik çıkmıştı bugün betam 140 çıktı. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinhiç beklemiyordum 5 gündür adet sancım vardı. Sancısı olanlar ve belirtisi olmayanlar ümitsizliğe kapılmasın hiç
Hayırlı olsun sağlıkla gelsınKızlar dün testim silik çıkmıştı bugün betam 140 çıktı. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinhiç beklemiyordum 5 gündür adet sancım vardı. Sancısı olanlar ve belirtisi olmayanlar ümitsizliğe kapılmasın hiç
İnsanı sinir ediyorlar böyle bildiğimiz şeyleri söyleyince doktora ne gerek kalıyo. Hormonları ver de duruma göre hsg cekilmiş miydin çekilmediysen bi hsg çekil kuşum çoğu kişide işe yarıyor yine.Canlar ben geldim doktordan. Duphaston içtiğimi testlerin negatif olduğunu baya geciktiğimi herşeyi anlattım. Duphastonu bırakalı iki gün oldu dedim ozaman adet olmayı bekliyceksin birkaç güne sökülmesi lazım dedi. Sonrada adetin 3.günü hormon baktırıcam. Tam da beklediğim şeyleri söyledi. Offf çabucak gelse artık ya
@goldBrideArasaNillGerek @ayb00 @Kahhve @mutlutablo O_sevincli_ki kisgunesim1101
Hey maşallah rekora koşuyosun kuzucumGünaydınnnn ilacın bitmesinin 5. Gününden herkese selam
Gelen giden yok herşey aynı
Candy7777 ArasaNillGerek
hayirli olsun saglicakla bebegini kucagina alirsin insallahKızlar dün testim silik çıkmıştı bugün betam 140 çıktı. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinhiç beklemiyordum 5 gündür adet sancım vardı. Sancısı olanlar ve belirtisi olmayanlar ümitsizliğe kapılmasın hiç
Yok atmamıştım kan testini beklemek istedim buraya yazmak içinCanım testini atmış mıydın? Yoksa ben mi kaçırdım? Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhemen nazar boncuğunu koyuyorum
Pek belirtim yoktu adet sancım, şişkinliğim vardı ama hep adet öncesi olurdu. Bir de ishal vardı biraz ama onu da üşütmeye bağlamıştım. Hala gaz sancılarım var ama.Hayırlı olsun sağlıkla gelsınbelirtilerin bar
4 gün kala erken gebelik negatif çıkmıştı. Dün adetin ilk günü yaptığım silik çıktı. Bu sabah yine yaptım (2.gün) o da nispeten koyuydu ama silikti yine.hayirli olsun saglicakla bebegini kucagina alirsin insallahregline kac gun varken test yapmistin
anladim canim hayirli olsun tekrardan4 gün kala erken gebelik negatif çıkmıştı. Dün adetin ilk günü yaptığım silik çıktı. Bu sabah yine yaptım (2.gün) o da nispeten koyuydu ama silikti yine.
Merhaba, aranıza katılmak için üye oldum. SAT 16 Temmuz, BAT 14 Ağustos. Hayırlı haberlere inşallah...
selamlar tebrik ederim saglikla gelsin insallah, goguslerinizde hassaslasma var miydi?Yok atmamıştım kan testini beklemek istedim buraya yazmak içinteşekkürler darısı herkese olsun
Doktor ne yapsın adet gelmezse. Duphaston iç diyecekti onu da yaptım zaten. Hsg çekildim canım hatırlamıyor musun hatta ben çekildikten sonra sen çekildin ağrılı mı falan nasıl geçti diye sormuştun. Püüüü unutmuşsunİnsanı sinir ediyorlar böyle bildiğimiz şeyleri söyleyince doktora ne gerek kalıyo. Hormonları ver de duruma göre hsg cekilmiş miydin çekilmediysen bi hsg çekil kuşum çoğu kişide işe yarıyor yine.
Hoşgeldin canım
Pek yoktu açıkçası dün yani adet günü ve bugün birazcık var o da kendim yoklayınca hissediyorum çok azselamlar tebrik ederim saglikla gelsin insallah, goguslerinizde hassaslasma var miydi?
Baska belirtin varmiydiKızlar dün testim silik çıkmıştı bugün betam 140 çıktı. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinhiç beklemiyordum 5 gündür adet sancım vardı. Sancısı olanlar ve belirtisi olmayanlar ümitsizliğe kapılmasın hiç
Ay saglicakla al kollarina insalllahYok atmamıştım kan testini beklemek istedim buraya yazmak içinteşekkürler darısı herkese olsun
İdrara sık çıkma vardı bi de. Başka da yoktu. Şuan biraz bulantılar başladı ama adet günü yani dün başladı diyebilirimBaska belirtin varmiydi
Tabiki her zaman dua edicem burdakiler için hayırlısıyla pozitif olmayan kalmasınAy saglicakla al kollarina insalllah
Hamisin duasi kabul olurmus,nolur bi hepimize dua edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?