tşs ederim canım peki öncesinde test yapmış mıydınCanım merhaba.12. Gün kan vermiştim 30 çıkmıştı. 14. Gün kanda 141 çıkmıştı. O yüzden 14. Günden sonra beta düzenli artmaya başladı kuzucum. Erken gebelik testinde 12. Gün silik görmüştüm. Bence beklemelisin
Canım evet bebişlerimden birini geçen cuma gördük.Doktor diğerinde de yolksaç oluşmuş bir iki güne o da görünür demişti. Bu Perşembe tekrar gidicezKanama alanım varmış. İğne yaptı tekrar. Fitil kullanıyorum
Kızlar eşimin ısrarı üzerine freely 6 gün erken gebelik testini yaptim bu yine silik çıkarıyor ben anlamadim bu da mi yanlış
Yapmayacaktim ben ne guzel esim kafami karvd
Kuzu evdeki testlerden yapma, en azından ASM'de git de kan ver çok duramıyorsan...Kızlar eşimin ısrarı üzerine freely 6 gün erken gebelik testini yaptim bu yine silik çıkarıyor ben anlamadim bu da mi yanlış
Yapmayacaktim ben ne guzel esim kafami karistirdi
Dün verdim ya özelde 1,20 sonuç mükemmelKuzu evdeki testlerden yapma, en azından ASM'de git de kan ver çok duramıyorsan...
Bizim durumlar ilaçla olduğu için evdeki testler yanıltıcı olabiliyor... :/
Dimi ya çok kötü böyle beklemek. Ama az önce hafif kahverengi lekelenmem olmuş inşallah çabucak sökülür
Canım 11. Günde benim etkisi geçmeye başlamıştı o zaman yapmaya başladım.tşs ederim canım peki öncesinde test yapmış mıydın
Canım bana doktorum folidoce önerdi. Devlet karşılamıyor ama. Bir kaç doktora daha sordum hepsi onay verdiKızlar folik asiti değiştireyim bu ay dedim önerileriniz var mı :)
Bugün doktora sonuçlar için gittim amhı söyledim bakmıyorlarmış küçük bir yer de değil halbuki ama her yer yapmıyor sanırım (devlet)Ni de şunu mu istesek diyince artisleniyolar haklısın, takipte olduğunu doktora değil de başka doktora gidip sadece amh istemekte fayda var, özelde boşa para vermeyin devlette yaptırın
Yapması lazım yaa off deli ediyorlar beniBugün doktora sonuçlar için gittim amhı söyledim bakmıyorlarmış küçük bir yer de değil halbuki ama her yer yapmıyor sanırım (devlet)
Yaaa günün gelsin de öyle ver o zaman kuzu sabredin azcık dedi transferden sonra 10 gün zor bekleyen KahveDün verdim ya özelde 1,20 sonuç mükemmel
o yüzden günüm gecmeden vermek istemiyorum kahvem ya
Ben ne güzel totem yapmıştım
Kuzum devlet çoğunu karşılamıyor ki , bi bakayım onu duymuştum daha önceCanım bana doktorum folidoce önerdi. Devlet karşılamıyor ama. Bir kaç doktora daha sordum hepsi onay verdi
Hadi yaaa ne kadar saçma bir şey cidden doktordan doktora da değişiyor demek ki ay baktırmaya gerek kalmadan bu ay hamile kalıversem çok iyi zira bıktım daha 2.gidişimde hahahahYapması lazım yaa off deli ediyorlar beni
Yapamama gibi bir alternatifleri yok devlet hastanesisin sen yapmak zorundasın ama işlerine gelmiyor. Çünkü hepsinin bi limiti, bi kotası bi maliyeti var...
Ben gittim devlet hastanesinde yapmıyorlar dedikleri bir sürü testi yaptırdım, hem de tek kuruş bir ücret ödemeden... Ama mesela bi doktor şey demişti normalde bu testi verdiğimi duysalar kıyamet kopar hastanede, ben burada yoktum sen de sonucu vana getirme, getirsen de seni tanımam
Canım umarım gidip gidip gelmene gerek kalmadan kolaylıkla olurHadi yaaa ne kadar saçma bir şey cidden doktordan doktora da değişiyor demek ki ay baktırmaya gerek kalmadan bu ay hamile kalıversem çok iyi zira bıktım daha 2.gidişimde hahahah
İnşallah canım senin de aynı şekilde bebiş görmek için gideriz artık sadece <3Canım umarım gidip gidip gelmene gerek kalmadan kolaylıkla olurZira ben daha sabah gittim hastaneden yeni geldim ve açım daha da bu ay kaç kez arşınlıcaz orayı hiç bilmiyorum
Yaaaa çok sevindiimmmKızlar dün testim silik çıkmıştı bugün betam 140 çıktı. Allahım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinhiç beklemiyordum 5 gündür adet sancım vardı. Sancısı olanlar ve belirtisi olmayanlar ümitsizliğe kapılmasın hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?