- 22 Mart 2023
- 3.370
- 1.793
- 53
- 30
Anaaa pardon bebeğim denize geldik kafam güneşten bayılmışDoktor ne yapsın adet gelmezse. Duphaston iç diyecekti onu da yaptım zaten. Hsg çekildim canım hatırlamıyor musun hatta ben çekildikten sonra sen çekildin ağrılı mı falan nasıl geçti diye sormuştun. Püüüü unutmuşsun
Valla biraz daha olmazsam Manisa ruh ve sinir hastalıklarında beni ziyarete gelmeyi unutmaAnaaa pardon bebeğim denize geldik kafam güneşten bayılmış. Duphastonla adet olamayan iki kişisiniz şu platformda madalyon koşuyonuz
Ben 1 kere geçirdim. Geçirmeden 1 ay önce eşim test vermişti doktor olması gerektiğinden bile çok iyi sonuç demiştiHanımlarr bir şey soracağım :)
Kimyasal gebelik yaşayan illaki vardır aramızda.
1-2 sefer değilde daha fazla yaşayanlar eşinizin sperm testleri nasıldı?
Ya ben 4 kere yaşadım ve pıhtılaşma çıktı o da kimyasal gebeliğin net sebebi değilmiş.
Az önce burda birisiyle konuştum perinatolog doktoru kimyasal gebeliğin en büyük sebebi bozuk spermdir demiş.
Ya bilemedim açıkçası benim gibi olan varsa yazarsa çok sevinirim :)
1-2 kere olanlarda sıkıntı olmayabilir.Ben 1 kere geçirdim. Geçirmeden 1 ay önce eşim test vermişti doktor olması gerektiğinden bile çok iyi sonuç demişti
Bir yerde kalitesiz yumurta olursada kimyasal oluyor diye okumuştum ama bilemiyorum tabi1-2 kere olanlarda sıkıntı olmayabilir.
Çünkü sağlıklı bireylerde bile yaşanabilen durummuş.
Benim gibi tekrarlayanlar için merak ediyorum illa bi sebep var ama ne?
Evet banada demişti öyle doktorum, bilemedim ya Allah nasip edince tüm sebepler yok olur neyse kafamı biraz rahatlatayımBir yerde kalitesiz yumurta olursada kimyasal oluyor diye okumuştum ama bilemiyorum tabi
Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamandaKızlar annemin meme kanseri olduğunu öğrendimannem de dün bebek haberi beni çok mutlu eder sakın benim için bir şeyleri erteleme dedi bu ruh haliyle çocuk olayını düşünemiyorum moralim bozuldu ama iyileşecek annem inşallah
İhtimal var gibi duruyor müjdeli haber alın inşallahArkadaşlar sat 14 temmuz 23-25-27 değerlendirdik. Bat 13 ağustos. 31 temmuzda iki gün süren kahverengi akıntım oldu. Kasığımda batma hissi sürekli yorgunluk ve halsizlik var. Arada bir mide ekşimesi tarzında bir şey yaşıyorum. Daha önce hiç yumurtlama takibi yapmadım ne zaman bilmiyorum. Sizce ihtimal var mı
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Öğretmenim yaz tatili için ailemin yanındayım asıl doktorum görev yerimde.O yüzden soruyorum size böyle.Rahatsız ediyorum hakkınızı helal edin.Perşembe günü 12. Günüm randevu aldım gidip kan baktırıcam hayırlısı olur inşallahMerhaba,iyiyim çok teşekkür ederim.Adetten 6 gün önce başladım adet günümden 2 gün sonra bıraktım. Eğer sökülme olursa etkilememesi için.
Teşekkür ederim inşallahİhtimal var gibi duruyor müjdeli haber alın inşallah
Umulmadık zamanlarda geliyo derler genelde siz erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunuz 4-5 gün kalaTeşekkür ederim inşallahçok istiyoruz eşimle artık bırakmıştık takip etmeyi 4-5 aydır aklımızdan bile çıkmıştı olursa sürpriz olacak
Dayanamayıp yarın sabah yapacağım inşallah görürümUmulmadık zamanlarda geliyo derler genelde siz erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunuz 4-5 gün kala
Tabiki, benim 5 gün geciktiğinde 2500'lerdeydiKızlar beta hcgnin 1000 li sayılara gelmesi adet geciktikten sonra mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?