- 4 Şubat 2024
- 181
- 76
- 13
- 32
evet bendede ilk defa oldu korktum acikcasi bu catlamadan sonra yine lekelenme olcak mi bilmiyorum ayin 20 sinde reglimi beklicemaa olabiliyomuymuş öyle bir kez gördüm devamı gelmedi ama belki yerleşmedir dedim ama bu kadar erken beklemiyordum
En garanti sonucu görmek için 16-17. Gün yapın diyolar dayanamazsan yap yine erkendenKızlar çatlamadan kaç gün sonra idrarda gebelik testi yalılabilir
10 günden sonra yapmaya başlarım gibi geliyorEn garanti sonucu görmek için 16-17. Gün yapın diyolar dayanamazsan yap yine erkenden
Dayanamıyor insan çünkü ben artık o idrar testlerine zerre güvenmiyorum ama mecbur yapıyorum dayanamayıp10 günden sonra yapmaya başlarım gibi geliyor
Evet benim de bu ay ilk denemem o yüzden heyecanlıyım inşallah hepimiz olumlu sonuç alırızDayanamıyor insan çünkü ben artık o idrar testlerine zerre güvenmiyorum ama mecbur yapıyorum dayanamayıp
Yaaaa inşallah ilk denemende olumlu alırsın ama alamazsanda üzülme sakın daha da hırs yapEvet benim de bu ay ilk denemem o yüzden heyecanlıyım inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Ben de bidaha aşılama değil tüp bebek olsun istiyorum böyle cok yoruluyorumAynen valla bekleyelim, zaten birkaç güne tüp bebeğe başladığımı yazacağım muhtemelen size
Ayy hadi bakalım hayırlısıyla
ben sanırım tekrar yumutlama gördümevet bendede ilk defa oldu korktum acikcasi bu catlamadan sonra yine lekelenme olcak mi bilmiyorum ayin 20 sinde reglimi beklicem
Ettim canım allah sağlkla sıhhatle nasip etsin inşallahKizlarr nasilsinizz ?Benim persembe gunu randevum var hastanede yumurtaliklara bakicaklar sonra asilama gununu soyleyecekler . Biraz heycanliyim bu son sansim asilama icin hayirlisi Allahim insallah bu sefer yuzumuzu guldurur Benim icin dua edin lutfen
Günaydınn, yine sabahın bu saati ful enerji ile uuandım, hayırlısı...Ben de bidaha aşılama değil tüp bebek olsun istiyorum böyle cok yoruluyorum
Ben devlete gidiyorum ve asla ganol-f ile büyümüyor yumurtam
İlacla büyür yine kesin
İnşallah canım çok teşekkür ederimYaaaa inşallah ilk denemende olumlu alırsın ama alamazsanda üzülme sakın daha da hırs yap
evet oldum geç geldi bel ağrısı mide bulantısı kasık ağrısı vardı her adetten sonra olur adetim gecikince hamilelik sandım heveslendim ama değilmişş :)Sizin durum ne olduu adet oldunuz mu
lekelenme devam etmediyse olabilirben sanırım tekrar yumutlama gördüm
Canlar ben geldim doktordan. Duphaston içtiğimi testlerin negatif olduğunu baya geciktiğimi herşeyi anlattım. Duphastonu bırakalı iki gün oldu dedim ozaman adet olmayı bekliyceksin birkaç güne sökülmesi lazım dedi. Sonrada adetin 3.günü hormon baktırıcam. Tam da beklediğim şeyleri söyledi. Offf çabucak gelse artık ya
goldBride ArasaNillGerek A ayb00 Kahhve mutlutablo O_sevincli_ki kisgunesim1101
Hadi hayırlısı olsun canım, doktor da öyle dediyse bekleyeceksinCanlar ben geldim doktordan. Duphaston içtiğimi testlerin negatif olduğunu baya geciktiğimi herşeyi anlattım. Duphastonu bırakalı iki gün oldu dedim ozaman adet olmayı bekliyceksin birkaç güne sökülmesi lazım dedi. Sonrada adetin 3.günü hormon baktırıcam. Tam da beklediğim şeyleri söyledi. Offf çabucak gelse artık ya
goldBride ArasaNillGerek A ayb00 Kahhve mutlutablo O_sevincli_ki kisgunesim1101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?