Kimyasal gebelik kötü bir şey mi peki. Sonra hamile kalma açısından. Özel hastane olmasına rağmen doktorum hiç bilgi vermedi endişelendim şu anYa bi test olsa belki dicem ama prodoctor da ben hiç kuruma çizgisi bile görmedim.
Bi de 2 çıkması da şüpheli eğer hep 0 çıkıyorsa.
Kimyasal gebelik gibi geldi bana ama bi önemi yok.
İnşallahh bu ay sağlıklı gebelik yaşarsınız
Tabi tabi söyliycem ne gerekiyorsa da yapıcamGit kuzum ver bakalım en iyisi. Doktora da söyle bence gebelik istediğini
Hayırlı haberlerle inşallahTabi tabi söyliycem ne gerekiyorsa da yapıcam
Zaten beklemekten başka şansımda yok. Eğer bişeyler varsa tam zamanında öğrenmiş olurumAnladım canım doğru beklemek en iyisi benim testlerim yanımda yoktu ev merkezden uzaktı yapamadım ben mecbur bekledim ama sonra da hiç şüphe kalmadı aklımda iyi oldu
Bunda bende göremedim galiba yaKızlar bir şey yok değil mi? Benim gözlerim artık oyun oynuyor sanki bana.ArasaNillGerek @goldBride @Kahhve mutlutablo A ayb00 Eki Görüntüle 3461153
Ben çalışıyorum candym,annem yatalak ya is saatine kadar ihtiyaclari yemegi alti derken firsat bulamiyorum ama şuan ise bile gec kalacak olsam da kendi kendime gaz verdim özele gidiyorumYaa sende benim gibi kan veremeyenlerden misin?
Yol kötü bir şey değil. Aksine hamile kaldığınızı gösteren bi durum :)Kimyasal gebelik kötü bir şey mi peki. Sonra hamile kalma açısından. Özel hastane olmasına rağmen doktorum hiç bilgi vermedi endişelendim şu an
İnşallahh gönlünüzden geçenler olsunBen çalışıyorum candym,annem yatalak ya is saatine kadar ihtiyaclari yemegi alti derken firsat bulamiyorum ama şuan ise bile gec kalacak olsam da kendi kendime gaz verdim özele gidiyorum
Dua edin bana kan degerimin 7 veya 8 olmasına bile raziyim
Aaa gidiyor musun hadi güzel haberlerle kuzucumBen çalışıyorum candym,annem yatalak ya is saatine kadar ihtiyaclari yemegi alti derken firsat bulamiyorum ama şuan ise bile gec kalacak olsam da kendi kendime gaz verdim özele gidiyorum
Yarın belli olur herşeyBunda bende göremedim galiba ya
Aynen, eşim geceye gidecek icimde bir his var sanki var ve bugün ogrenmem gerek diyor ama iste kan her seyi garantilerAaa gidiyor musun hadi güzel haberlerle kuzucum
Ay inşallahİnşallahh gönlünüzden geçenler olsun
Hadi hayırlı haberler verin bizede
Haber ver bize de kuzumAynen, eşim geceye gidecek icimde bir his var sanki var ve bugün ogrenmem gerek diyor ama iste kan her seyi garantiler
Tabii ki zaten 2 saate cikacagi icinHaber ver bize de kuzum
İçimi rahatlattığınız için teşekkür ederim. Yeni evliyim bu 3. Denemeydi artık olmadığını düşünüyordum. Rahatladım biraz:)Yol kötü bir şey değil. Aksine hamile kaldığınızı gösteren bi durum :)
Ben 4 defa yaşadım hiç endişelenecek bi durum yok. Çoğu kadın yaşıyor.
Hatta kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebelik ihtimali daha da yükseliyormuş
Yaa çok yeni dahaİçimi rahatlattığınız için teşekkür ederim. Yeni evliyim bu 3. Denemeydi artık olmadığını düşünüyordum. Rahatladım biraz:)
Ee bunda var gölge mölge değil beyin yakan mantık soruları gibi bu testler seninBu da 10 dakika sonraki hali Eki Görüntüle 3461157
Nazar boncuğu güzel haberlerin için.Ben çalışıyorum candym,annem yatalak ya is saatine kadar ihtiyaclari yemegi alti derken firsat bulamiyorum ama şuan ise bile gec kalacak olsam da kendi kendime gaz verdim özele gidiyorum
Aynen öyle canımDesene bol denemeli bir ay seni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?