- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
- 18
Canim senin göğüs hassasiyeti adet gününe kadar devam etti mi? Benim geçti gibi sanki sanırım değilim ya ilk defa bu kadar acımıştı umutlanmistimBen de sizin gibi dusunuyodum ama 1 gun onceden yapmistimkadinlar hissediyor bence olup olmadigini eger hissediyorsaniz 1 gun onceden erken gebelik testi yapabilirsiniz
Evet canim hala devam ediyor hassasiyetimCanim senin göğüs hassasiyeti adet gününe kadar devam etti mi? Benim geçti gibi sanki sanırım değilim ya ilk defa bu kadar acımıştı umutlanmistim
Hadi bakalımEvet yarın büyük gün
Bunlarda göremedim bak gölgeyiKızlar bir şey yok değil mi? Benim gözlerim artık oyun oynuyor sanki bana.ArasaNillGerek goldBride Kahhve mutlutablo A ayb00 Eki Görüntüle 3461153
Pembe olanda var mavide yokKızlar bir şey yok değil mi? Benim gözlerim artık oyun oynuyor sanki bana.ArasaNillGerek goldBride Kahhve mutlutablo A ayb00 Eki Görüntüle 3461153
Bu da 10 dakika sonraki haliBunlarda göremedim bak gölgeyi
Mavide de var gözle çok az görünüyorPembe olanda var mavide yok
Kamerada bazen çıkmıyor ciddenMavide de var gözle çok az görünüyor
Aa sizde cok silik bi cizgi varKamerada bazen çıkmıyor cidden
Benim de 12.gun aşılama sona yaklasiyorum ve testim
Anladım canim benim geçti ya üzdüEvet canim hala devam ediyor hassasiyetimbenimde reglim gecikeli 3 gun oldu bugunle birlikte. Hala kan vermeye gitmedim
Gözle cok net gözüküyor ama cekerken ellerim titriyor ancak bunu cekebildimAa sizde cok silik bi cizgi var
Aaa gördüm valla kan vermeyi düşünüyor musun ben belki yatın veririmKamerada bazen çıkmıyor cidden
Candym özel hastane de devlet hastanesi de sehir has.hepsi uzakAaa gördüm valla kan vermeyi düşünüyor musun ben belki yatın veririm
Gölge görünüyor kuzumEki Görüntüle 3460678 Eki Görüntüle 3460679 Kızlar dünkü dediğim gibi kuruma çizgisiymiş. Görüyor musunız bilmiyorum ama gölge var ama artık gölge kovalamak istemiyorum net çizgiler istiyorum. @starkarya @kisgunesim1101ArasaNillGerek goldBride Kahhve mutlutablo
Mavide görünüyor muKızlar bir şey yok değil mi? Benim gözlerim artık oyun oynuyor sanki bana.ArasaNillGerek goldBride Kahhve mutlutablo A ayb00 Eki Görüntüle 3461153
Bi kere kimyasal yasayinca beklemek daha mantikli geliyoe canimAnladım canim benim geçti ya üzdükan versene nasıl duruyosun daha koş git
Insallah saglikli devam ederGözle cok net gözüküyor ama cekerken ellerim titriyor ancak bunu cekebildim
İlk düşükten de böyle ogrenmistim
Ve bugün 3 defa kasigimda batma oldu ben böyle aci agri yasamadim çok kötüydü
Bunda çok net görülen bir çizgi var. Ki kamerada silikteştiğini düşünürsek gerçekte daha nettir. Bir an önce kan verin. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur ☺Kamerada bazen çıkmıyor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?