• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Ben de 8+1. Haftada gittiğimde kalp atışı duyulmadı, 6 haftalık görünüyor kürtaj olacaksın dediler. 1 hafta daha bekleyeceğim acaba gelişme olur mu🥹 7+5te hiçbişey görülmemiş boş gebelik denmişti, 8+1 de yolk ve embriyo görüldü ama kalp atışı yoktu
Senin geç döllenme olmuş galiba yolk ve embriyo göründüyse haftaya duyarsınız inşallah kalbini içini ferah tut yeter 🥰

Ay şimdi sende bebiş mi var

Acele etme bana da bı sürü şey dediler ama çok şükür kalp atışını da duydum her şey yolunda
Hâlâ bilmiyorum inşallah vardır geçen gün tekrar kan vermeye gittim sağlık ocağına doktor değerin ikiden küçük dedi bana <2.0 yazıyor bende biliyorum onu 10 gün var iki ölçüm arası dedım öyle olsa 500 küsür çıkar dedi. Sinir oldum ya ayın 20 sine kadar olmazsan gel dedi sonra

Hâlâ bilmiyorum inşallah vardır geçen gün tekrar kan vermeye gittim sağlık ocağına doktor değerin ikiden küçük dedi bana <2.0 yazıyor bende biliyorum onu 10 gün var iki ölçüm arası dedım öyle olsa 500 küsür çıkar dedi. Sinir oldum ya ayın 20 sine kadar olmazsan gel dedi sonra
Olsun deme öyle umut hep var

Back
X