- 2 Ağustos 2024
- 73
- 30
- 24
Arkadaşlar bunun üzerine bu sabah ilk idrarla test yaptım hayalet bi cizgi gibi bisey gördüm olmuş olabilir mi ya yardım edin içim içime sığmıyor lütfenArkadaşlar reglime 6 gün var ovulasyon testim böyle çıktı ve genelde hep düzenli regl olurum bu ne demek bilen var mı
Evetttt verdim 879 çıktı beta bugün doktara göstericem yine iş çıkışı mecbur o kadar tebkisizim ki anlamamm ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum içimde bir heyecan korku hepsi varKuzum verebildin mi kan
Pcos olduğum için öyle ama her zaman aynı vakitte olurdum günü belli yaniSenin eski düzenin anormal değil mi 40 45 günde adet oluyorum yazmışsın
BENİMDE 28-30 ARASIYDI 36 GÜNDE OLDUM. ACELE ETMEYİN MEVSİMSEL GERÇEKTEN BU AYDöngülerim 28-30 gün arasıydi hep.Yılda bir defa taş çatlasın 32 ye uzardı.Bugün 34.gün.Mevsimsel gecikmenin de suyu çıktı yani.Bugün de olmazsam yarın dr gitmeyi planlıyorum.Son idrar testini yumurtlama dönemindeki son iliskinin üzerinden 15 gün geçtikten sonra yaptım.Olsa mutlaka çıkardı.Bir an önce ovulasyon testlerine başlamak istiyorum.Her an regl olacakmışım gibi hissediyorum ama olmuyor.Çok sinir bozucu bir durummuş.İlk defa başıma geliyor
BENİMDE 28-30 ARASIYDI 36 GÜNDE OLDUM. ACELE ETMEYİN MEVSİMSEL GERÇEKTEN BU AY
Aynen öyle sıkıcı iyi yönden bakalım hayırlısıyla olsun. Stres yapmadan testleri kullan etkiliyor. Ben 3 aydır kullanıyorum tek tüpüm alındığı için denk getiremedim henüz. Yürüyüşler yap sağlıklı beslen inşallah sağlıkla gelsin bebeişlerimiz :)Kesinlikle mevsimsel.Beklemek can sıkıcıymış baya.Bir an önce yoluma bakmak istiyorum.İlk defa ovulasyon testi deneyeceğim onun heyecanı var sabırsızlanıyorum sanırım.
Insallah canim.Ben 2 aydır denemeye basladım.Senin ilk mi olacak?Ben 3.dusunuyorum nasipse.Bu ara çok sağlıklı beslendigim söylenemez.Haftada 3-4 gün yürümeye çalışıyorum.Aslinda baya stresli bir dönemden geçiyorum onun etkisi de olabilir mevsimselligin yanında.Hayirlisi olsun hepimizin hakkında.Rabbim vicdanlı merhametli dileyen herkesin kucağını doldursun.Aynen öyle sıkıcı iyi yönden bakalım hayırlısıyla olsun. Stres yapmadan testleri kullan etkiliyor. Ben 3 aydır kullanıyorum tek tüpüm alındığı için denk getiremedim henüz. Yürüyüşler yap sağlıklı beslen inşallah sağlıkla gelsin bebeişlerimiz :)
Merhaba çizgi görüyorum.Testin markası neydi?Bir de ilk 5 dakikada mı çıktı çizgi?İnsallah vardır hayırlısıyla.Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum ya var gibi sizde bakar mısınız lütfen reglime 6 gün var
Herkesin bi biyolojik saati var tabi inşallah zamanla daha da düzene girer döngü günü olarakPcos olduğum için öyle ama her zaman aynı vakitte olurdum günü belli yani
Ne güzel 3 defa nasip eder rabbim inşallah. Ben 4 yıllık evliyim düşüklerim, kürtaj, dış gebelik tüpüm alındı, kalbi duran gebeliğim oldu. 4 defa tüp denedim. Şimdi bir doktor buldum detaylı tahiller yaptım cuma günü kontrole gideceğim bakalım neler diyecek. Benim serüvenim uzun oldu ama rabbim bebek kokusunu bana da nasip eder inşallah bekliyorum.Insallah canim.Ben 2 aydır denemeye basladım.Senin ilk mi olacak?Ben 3.dusunuyorum nasipse.Bu ara çok sağlıklı beslendigim söylenemez.Haftada 3-4 gün yürümeye çalışıyorum.Aslinda baya stresli bir dönemden geçiyorum onun etkisi de olabilir mevsimselligin yanında.Hayirlisi olsun hepimizin hakkında.Rabbim vicdanlı merhametli dileyen herkesin kucağını doldursun.
Var gibi canim.Gün gün kaset testle takip edebilirsin.Koyulasma olursa kan verirsin.Allah yüzünü güldürsün kanda pozitif görmeyi nasip etsin.Oncomed diye bi marka evet ilk 5 dakikada çıktı
Allah sana en güzeliyle hayırlısıyla kısa sürede nasip etsin.Bütün zorlukları misss gibi evlat kokusuyla unuttursun.Tek tüp ile hamile kalanları okumuştum.İnsallah bu doktor ile hayırlı müjdeli haberi alırsın.Ne güzel 3 defa nasip eder rabbim inşallah. Ben 4 yıllık evliyim düşüklerim, kürtaj, dış gebelik tüpüm alındı, kalbi duran gebeliğim oldu. 4 defa tüp denedim. Şimdi bir doktor buldum detaylı tahiller yaptım cuma günü kontrole gideceğim bakalım neler diyecek. Benim serüvenim uzun oldu ama rabbim bebek kokusunu bana da nasip eder inşallah bekliyorum.
Hadi bakalım bize de haber ver bacım inşallah iyi birseydirKızlar randevu buldum sonunda yarın gidiyorum nasipse doktora bakalım sebebi neymiş bu kanama tarzı lekelenmelerin.ArasaNillGerek M Marryyj A ayb00 My_Moonlight06 Denizz41
İnşallah bacım elbette yazarım burayadaHadi bakalım bize de haber ver bacım inşallah iyi birseydir
Tamam kuzumİnşallah bacım elbette yazarım burayada
TEK TÜPLE HAMİLE KALINABİLİYOR İNSAN AMA BENİM SOL TARAF AKTİF VE ORDAKİ YUMURTAM ÖNDEN GİDİYOR. BİRKAÇ AY TAKİP EDİP SAĞ TARAFI YAKALAMAYA ÇALIŞACAĞIZ. AMİN İNŞALLAH GÖNLÜMDEN GEÇEN DUAYI ETTİN SAĞOL ARKADAŞIM. KİM BEKLİYORSA HAKEDİYORSA KUCAĞI DOLSUN İNŞALLAHAllah sana en güzeliyle hayırlısıyla kısa sürede nasip etsin.Bütün zorlukları misss gibi evlat kokusuyla unuttursun.Tek tüp ile hamile kalanları okumuştum.İnsallah bu doktor ile hayırlı müjdeli haberi alırsın.
İnşallah bu ay çok ümitliydim yine olmadı olur inşallahHerkesin bi biyolojik saati var tabi inşallah zamanla daha da düzene girer döngü günü olarak