Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Arkadaşlar reglime 6 gün var ovulasyon testim böyle çıktı ve genelde hep düzenli regl olurum bu ne demek bilen var mı

Eklentiler

• IMG_5331.jpeg
    IMG_5331.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 38
Düşük mü değil mi yarın ivedilikle kan vermen lazım 5 ten yukarıysa dediğin gibi belki düşük ama değilse evet ilk defa erken olmuşsun. Ki aslında kötü gibi gözükse de iyi bişey düzene girmeye başlıyor belki de senin için daha hayırlı olan bi dönem başlıyordur🤎
Belki de düzene giriyordur ama bilmiyorum çok ağrım oldu gece inan ki hiç uyuyamadım çok fena ağrılı oldu bide baya fazla geldi normalde hemen bu kadar gelmeye başlamazdı kanamam fazla oldu hatta halsiz düşürdü beni biraz

İyiyim kuzum senden naber? Evet canım aynı oluyordu ikisi de
Anladım canım.
Napim canım ben de reglim gelmesini bekliyorum ilaç biteli 6. gün bugün. Adet öncesi olan göğüs hassasiyetim de yok. Ağrım oluyor diyorum ha şimdi gelicek ama bakıyorum tık yok bu sefer biraz daha gecikecek sanırım. Bir kaç günde gelmezse zaten doktora gidicem.

Anladım canım.
Napim canım ben de reglim gelmesini bekliyorum ilaç biteli 6. gün bugün. Adet öncesi olan göğüs hassasiyetim de yok. Ağrım oluyor diyorum ha şimdi gelicek ama bakıyorum tık yok bu sefer biraz daha gecikecek sanırım. Bir kaç günde gelmezse zaten doktora gidicem.
Yaaa sebepsiz gecikmeside çok kötü valla. Öylece bekliyorsun. Ne diyelim umarım gelir

Belki de düzene giriyordur ama bilmiyorum çok ağrım oldu gece inan ki hiç uyuyamadım çok fena ağrılı oldu bide baya fazla geldi normalde hemen bu kadar gelmeye başlamazdı kanamam fazla oldu hatta halsiz düşürdü beni biraz
Demir ferittin değerlerine arada takip et ki onlarda düşmesin🙏

O da bildiğinden değil tabi belki de diyerek başlıyo cümleye bunu el dese umurumda olmaz çok yakınım olan biri söyleyince çok üzüldüm. Hayatımda insan sayısı bellidir halbuki dost diyebileceğim ama yanılmışım. İnsan düşmanına demez bu lafı böyle üstümde ölü toprağı var da düzelirim birkaç güne🙏🙏🙏
Aynen bir kaç güne iyi olursun. Hormonal o durum kuzum inşallah sonrasında bomba gibi dönecen 😉🥰🙏🏻

Anladım canım.
Bana da böyle oldu duphastondan sonra ama 11. Gün geldi benim kanamam. Ha geldi ha gelecek patlamaya hazır bomba gibi hissediyordum o zaman kendimi.

Döngülerim 28-30 gün arasıydi hep.Yılda bir defa taş çatlasın 32 ye uzardı.Bugün 34.gün.Mevsimsel gecikmenin de suyu çıktı yani.Bugün de olmazsam yarın dr gitmeyi planlıyorum.Son idrar testini yumurtlama dönemindeki son iliskinin üzerinden 15 gün geçtikten sonra yaptım.Olsa mutlaka çıkardı.Bir an önce ovulasyon testlerine başlamak istiyorum.Her an regl olacakmışım gibi hissediyorum ama olmuyor.Çok sinir bozucu bir durummuş.İlk defa başıma geliyor :bicak:

X