- 2 Ağustos 2024
- 73
- 30
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de düzene giriyordur ama bilmiyorum çok ağrım oldu gece inan ki hiç uyuyamadım çok fena ağrılı oldu bide baya fazla geldi normalde hemen bu kadar gelmeye başlamazdı kanamam fazla oldu hatta halsiz düşürdü beni birazDüşük mü değil mi yarın ivedilikle kan vermen lazım 5 ten yukarıysa dediğin gibi belki düşük ama değilse evet ilk defa erken olmuşsun. Ki aslında kötü gibi gözükse de iyi bişey düzene girmeye başlıyor belki de senin için daha hayırlı olan bi dönem başlıyordur
Anladım canım. İyiyim bende ne olsun aynı koşturmacaKuzumm iğneler ilaçlar bir tık ağır geldi bu ay kendimi dinlenmeye çektim biraz o yüzden gelemedim çok. Arada girip okudum ama. Napıyorsun nasılsınnnn
İyiyim kuzum senden naber? Evet canım aynı oluyordu ikisi deCandy7777 nabeerr canım? Naptın?
Sana bir sorum var. Sen kendiliğinden ilaçsız regl olduğunda, reglden önce belirtilerin vardır elbet, şimdi sen ilacı içince (duphastonu ) yine aynı regl öncesi belirtiler yaşıyor musun?
Bence umutsuz değil baya görünüyorbugün ovitrelle dahil 10. Gün orda bir köy var uzakta sanki ama umutsuz gibi Eki Görüntüle 3483316
Öyle mi dersinn, en erken ne zaman kanda çıkar pekiiBence umutsuz değil baya görünüyor
2 gün sonra tekrar ediverin testi koyulasma olursa kan verirsinizÖyle mi dersinn, en erken ne zaman kanda çıkar pekii
Bence şimdilik testle takip et koyulaşırsa 14.gün kan verirsinÖyle mi dersinn, en erken ne zaman kanda çıkar pekii
Anladım canım.İyiyim kuzum senden naber? Evet canım aynı oluyordu ikisi de
Yaaa sebepsiz gecikmeside çok kötü valla. Öylece bekliyorsun. Ne diyelim umarım gelirAnladım canım.
Napim canım ben de reglim gelmesini bekliyorum ilaç biteli 6. gün bugün. Adet öncesi olan göğüs hassasiyetim de yok. Ağrım oluyor diyorum ha şimdi gelicek ama bakıyorum tık yok bu sefer biraz daha gecikecek sanırım. Bir kaç günde gelmezse zaten doktora gidicem.
Demir ferittin değerlerine arada takip et ki onlarda düşmesinBelki de düzene giriyordur ama bilmiyorum çok ağrım oldu gece inan ki hiç uyuyamadım çok fena ağrılı oldu bide baya fazla geldi normalde hemen bu kadar gelmeye başlamazdı kanamam fazla oldu hatta halsiz düşürdü beni biraz
Aynen bir kaç güne iyi olursun. Hormonal o durum kuzum inşallah sonrasında bomba gibi dönecenO da bildiğinden değil tabi belki de diyerek başlıyo cümleye bunu el dese umurumda olmaz çok yakınım olan biri söyleyince çok üzüldüm. Hayatımda insan sayısı bellidir halbuki dost diyebileceğim ama yanılmışım. İnsan düşmanına demez bu lafı böyle üstümde ölü toprağı var da düzelirim birkaç güne
Bana da böyle oldu duphastondan sonra ama 11. Gün geldi benim kanamam. Ha geldi ha gelecek patlamaya hazır bomba gibi hissediyordum o zaman kendimi.Anladım canım.
Napim canım ben de reglim gelmesini bekliyorum ilaç biteli 6. gün bugün. Adet öncesi olan göğüs hassasiyetim de yok. Ağrım oluyor diyorum ha şimdi gelicek ama bakıyorum tık yok bu sefer biraz daha gecikecek sanırım. Bir kaç günde gelmezse zaten doktora gidicem.
10-15 gün erken adet oldum ben ona takıldım daha çokDemir ferittin değerlerine arada takip et ki onlarda düşmesin
Sebebi gebeliktendir diyelimYaaa sebepsiz gecikmeside çok kötü valla. Öylece bekliyorsun. Ne diyelim umarım gelir
İnşallah canımAynen bir kaç güne iyi olursun. Hormonal o durum kuzum inşallah sonrasında bomba gibi dönecen
Senin eski düzenin anormal değil mi 40 45 günde adet oluyorum yazmışsın10-15 gün erken adet oldum ben ona takıldım daha çok